close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele Programe de MSc în Studii pre-profesionale

Elevii care au obținut o diplomă de licență sunt eligibili să urmeze un Master of Science (MSc) pentru cariera și dezvoltarea personală. De obicei, un program de doi ani într-un domeniu bazat pe știință, un MSc este de obicei un amestec de cercetare, o practică, cursuri și un proiect sau teză de cercetare profesională. Ce este un Master în Studii Pre-Profesionale? În acest progr… Citeste mai mult

Elevii care au obținut o diplomă de licență sunt eligibili să urmeze un Master of Science (MSc) pentru cariera și dezvoltarea personală. De obicei, un program de doi ani într-un domeniu bazat pe știință, un MSc este de obicei un amestec de cercetare, o practică, cursuri și un proiect sau teză de cercetare profesională.

Ce este un Master în Studii Pre-Profesionale? În acest program, elevii lucrează de obicei în strânsă colaborare cu consilierii facultăților pentru a dezvolta un plan de studiu care promovează dezvoltarea profesională. Studiile pot fi concentrate pe o gamă largă de subiecte, inclusiv managementul de proiect, statisticile aplicate, conducerea serviciilor și gestionarea instalațiilor. Sunt de obicei necesare cursuri, studii, cercetări și un proiect de cercetare sau teză pentru finalizarea acestui program.

Cercetătorii de succes din acest program dezvoltă adesea un set avansat de abilități de cercetare care pot fi benefice dezvoltării carierei, precum și în toate aspectele vieții. Alte competențe pot depinde de domeniul de studiu ales, dar pot include competențe matematice mai mari și tehnici specifice de management aplicabile în multe situații.

Costul de absolvire a unui Master în programul de studii pre-profesionale poate fluctua de la universitate la universitate. Unele școli ar putea oferi asistență financiară mai bună, în timp ce altele ar putea avea prețuri mai mici. Elevii trebuie să contacteze biroul registratorului pentru informații suplimentare.

Absolvent al unui program MSc în programe de pregătire profesională este pregătit frecvent pentru o carieră în management într-o varietate de domenii de activitate și profesională. El sau ea poate lucra, de asemenea, pentru agențiile guvernamentale și organizațiile profesionale. Posturile de cercetare oferă, de asemenea, o posibilă avansare în carieră. Acest program poate duce, de asemenea, la munca în domeniul academic. Posibile cariere în acest domeniu includ arhitect, inginer, farmacist, jurnalist, paralegal și profesor.

Elevii care doresc să studieze în acest domeniu pot găsi programe de studii la universități tradiționale sau prin programe online. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Statele Unite ale Americii

O diplomă de master care vă oferă flexibilitate și independență pentru a realiza un program de absolvent individual, unic pentru interesele și aspirațiile de carieră.

O diplomă de master care vă oferă flexibilitate și independență pentru a realiza un program de absolvent individual, unic pentru interesele și aspirațiile de carieră. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici