$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele Programe de MSc în Studii internaționale

Pentru mulți studenți, studiile de licență nu sunt suficiente pentru a obține o înțelegere completă a unui subiect. Ca urmare, aceste persoane deseori decid să urmeze un Master of Science. După absolvirea unei diplome de licență, studenții petrec de obicei unul până la trei ani lucrand la un masterat. Ce este un Master în Studii Internaționale? Chiar dacă lumea devine tot mai c… Citeste mai mult

Pentru mulți studenți, studiile de licență nu sunt suficiente pentru a obține o înțelegere completă a unui subiect. Ca urmare, aceste persoane deseori decid să urmeze un Master of Science. După absolvirea unei diplome de licență, studenții petrec de obicei unul până la trei ani lucrand la un masterat.

Ce este un Master în Studii Internaționale? Chiar dacă lumea devine tot mai conectată, diferențele regionale și culturale rămân. Studenții care urmează o diplomă universitară în studii internaționale învață despre Asia, Europa, America, Africa, Orientul Mijlociu și alte locuri semnificative din punct de vedere geografic. În mod obișnuit, ele culeg informații despre limbă, cultură, sisteme economice, structuri guvernamentale și afaceri. Mulți studenți oferă o contribuție la proiectarea cursurilor lor de studiu, permițându-le să se concentreze pe domenii de apel individual. Adesea, elevii își termină cursurile, luând un curs de capstone, finalizând un stagiu sau scriind o lucrare majoră.

Urmărirea unui Master of Science în Studii Internaționale ar trebui să ajute elevii să dezvolte multe abilități noi. Cel mai important, ei învață de obicei să înțeleagă alte culturi, să vorbească limbi noi și să analizeze problemele complexe ale lumii. Aceste aptitudini deseori ajută absolvenții să reușească atât în ​​rolurile guvernamentale, cât și în cele neguvernamentale.

Cei care se înscriu într-un program MSc în Studii Internaționale se așteaptă în general să plătească taxe și taxe. Suma exactă a acestor cheltuieli depinde de reputația și locația școlii, precum și de durata studiilor. Studenții curajoși încearcă să studieze costurile specifice pentru a le ajuta în mod eficient la buget.

Elevii care finalizează un program de Master în Studii Internaționale sunt adesea competitivi în sectoarele de afaceri, guvern și non-profit. Cei care intră în lumea afacerilor găsesc deseori locuri de muncă ca manageri de comerț internațional, specialiști de marketing sau ofițeri executivi. Absolvenții care desfășoară activități guvernamentale lucrează de regulă în roluri diplomatice, care servesc ca ofițeri străini, diplomați sau reprezentanți ai comerțului. Între timp, unii cu diplome de masterat internațional contribuie ca directori executivi nonprofit, specialiști în politici sau profesori.

Cu popularitatea în creștere a educației bazate pe internet, mulți studenți decid să urmeze un Master în Studii Internaționale printr-o platformă online. Alții participă la cursuri într-un cadru tradițional. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Lund University
Lund, Suedia

Master of Science in Global Studies este un program interdisciplinar de masterat în științe sociale, care își propune să vă ofere cunoștințe despre globalizare, conflicte și s ... +

Master of Science in Global Studies este un program interdisciplinar de masterat în științe sociale, care își propune să vă ofere cunoștințe despre globalizare, conflicte și schimbări sociale. Aceasta implică o înțelegere a teoriilor legate de procesele de globalizare și transformare, astfel cum sunt analizate prin diferite cadre disciplinare. Programul prezintă teorii și concepte culturale, economice, politice și socio-psihologice majore pentru a vă permite să faceți analize informate și comparative despre modul în care globalizarea este legată de conflicte și schimbări sociale. Studenții anteriori au efectuat, de exemplu, stagii de practică la ambasade și la ONG-uri internaționale, companii private și sectorul public. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus