close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de MSc în Siguranță alimentară Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Manchester Regatul Unit 2021

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale. Specialistii de siguranță alimentară poate fi responsabilă pentru monitorizarea manipularea produselor, testarea probelor de contami… Citeste mai mult

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

Specialistii de siguranță alimentară poate fi responsabilă pentru monitorizarea manipularea produselor, testarea probelor de contaminare potențială, precum și gestionarea de control sau de certificare a bunurilor consumabile. Acest câmp este în cerere mare ca produse alimentare este importat și exportat la nivel global, pentru a satisface cererea publicului.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Manchester este cunoscut pentru arhitectura sa și a doua cea mai mare zonă urbană din Marea Britanie, de 5 ori mai mare decât orașul în sine. Există doar trei universități, dar au în total 73 de mii de studenți.

Solicită Informații Programe de MSc în Siguranță alimentară Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Manchester în Marea Britanie 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare infl ... +

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care alimentele gustă și se simt și cum au un impact asupra nutriției și sănătății. Veți explora evaluarea senzorială, legislația alimentară și modul în care tendințele globale în comerț, reglementare și politici influențează durabilitatea și impactul mai larg al lanțului alimentar. De asemenea, veți lua în considerare subiecte precum producția modernă și tehnologiile analitice, alimentele funcționale și legislația privind etichetarea și cum să vă asigurați că alimentele sunt hrănitoare și sigure de consumat. Abilitățile tehnice sunt vitale pentru industria alimentară și reprezintă o parte importantă a acestui curs. În laboratoarele noastre dedicate tehnologiei alimentare și biochimie, veți avea sesiuni practice în domeniile producției de alimente, evaluând proprietățile senzoriale ale alimentelor, calitatea microbiologică și analiza chimică și fizică a alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2021
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici