close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de MSc în Siguranță alimentară Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Anglia Regatul Unit 2021

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă una dintre cele două cele mai populare denumiri ale programelor de masterat. Recunoscut internațional, titlul de MSc este de obicei oferit după aproximativ patru ani de studiu riguros în ceea ce de obicei este un domeniu de studiu bazat pe științe. Pentru că mâncarea este o necesitate de viață de bază, trebuie să fie păstrate în sigura… Citeste mai mult

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă una dintre cele două cele mai populare denumiri ale programelor de masterat. Recunoscut internațional, titlul de MSc este de obicei oferit după aproximativ patru ani de studiu riguros în ceea ce de obicei este un domeniu de studiu bazat pe științe.

Pentru că mâncarea este o necesitate de viață de bază, trebuie să fie păstrate în siguranță de la contaminare, pentru a preveni boli sau infecții. Specialistii de siguranță alimentară sunt însărcinate cu observarea și testarea probelor de alimente pentru a asigura integritatea produselor, în scopul de a proteja populația generală.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Solicită Informații Programe de MSc în Siguranță alimentară Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Anglia în Marea Britanie 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Manchester Metropolitan University
Manchester, Regatul Unit

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare infl ... +

Prin acest curs, veți explora fabricarea alimentelor din secolul XXI și vă veți dezvolta înțelegerea modului în care proprietățile biochimice ale componentelor alimentare influențează modul în care alimentele gustă și se simt și cum au un impact asupra nutriției și sănătății. Veți explora evaluarea senzorială, legislația alimentară și modul în care tendințele globale în comerț, reglementare și politici influențează durabilitatea și impactul mai larg al lanțului alimentar. De asemenea, veți lua în considerare subiecte precum producția modernă și tehnologiile analitice, alimentele funcționale și legislația privind etichetarea și cum să vă asigurați că alimentele sunt hrănitoare și sigure de consumat. Abilitățile tehnice sunt vitale pentru industria alimentară și reprezintă o parte importantă a acestui curs. În laboratoarele noastre dedicate tehnologiei alimentare și biochimie, veți avea sesiuni practice în domeniile producției de alimente, evaluând proprietățile senzoriale ale alimentelor, calitatea microbiologică și analiza chimică și fizică a alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2021
Campus
Online
 
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences
Birmingham, Regatul Unit

Maestrii noștri în domeniul siguranței, igienei și managementului alimentelor oferă pregătire academică avansată în domeniul siguranței și controlului alimentelor. Veți lua în ... +

Maestrii noștri în domeniul siguranței, igienei și managementului alimentelor oferă pregătire academică avansată în domeniul siguranței și controlului alimentelor. Veți lua în considerare relația dintre alimente și sănătatea publică și veți examina factorii științifici, tehnici, manageriali, politici și legislativi care influențează siguranța alimentelor. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Sept 2021
31 Iul 2021
Campus
 
Royal Agricultural University
Cirencester, Regatul Unit

Acest curs combină principiile dezvoltării durabile, cu o examinare a diferitelor sisteme de producția de alimente, în contextul furnizării unei aprovizionări sigure pentru a ... +

Acest curs combină principiile dezvoltării durabile, cu o examinare a diferitelor sisteme de producția de alimente, în contextul furnizării unei aprovizionări sigure pentru a îndeplini cerințele mereu în schimbare ale unei populații mondiale în creștere. Acesta oferă o oportunitate pentru absolvenții sau profesioniștii din alte discipline să direcționeze carierele lor față de agricultură și de aprovizionare cu alimente. -
MSc
Normă întreagă
12 luni
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici