Program de MSc în Retail Management Europa

Vezi Programe de MSc în Retail Management Europa 2019

Retail Management

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Retail Management este domeniul care se ocupă cu administrarea, conducerea și supravegherea în cadrul industriei de retail. Studenții care urmăresc unul dintre aceste programe pot afla despre orice, de la practicile de vânzări la managementul de salarizare, precum și informații specifice industriei.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Compară Programe de MSc în Retail Management Europa 2019

Citește Mai Mult

Master în Managementul Serviciilor, Retail

Lund University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Suedia Helsingborg

Programul de Master în Managementul Serviciilor combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizaționale și manageriale specifice ale activităților de servicii. [+]

Prezentarea programului

Programul de Master în Managementul Serviciilor este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat cu o legătură puternică cu cercetarea. Programul combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele serviciilor cu o înțelegere a nevoilor organizatorice și manageriale specifice ale activităților de servicii. Atunci când aplicați la Programul de Master în Managementul Serviciilor alegeți una din cinci specializări diferite: Cultura și Creativitate Management , Retail , Managementul Lanțului de Aprovizionare , Managementul Serviciilor Durabile sau Turism . Avem un mix de studenți din întreaga lume.... [-]