Filter
Masterat în Științe
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Retail management Europa 2019

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Retail Management este domeniul care se ocupă cu administrarea, conducerea și supravegherea în cadrul industriei de retail. Studenții care urmăresc unul dintre aceste programe pot afla despre orice, de la practicile de vânzări la managementul de salarizare, precum și informații specifice industriei.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Compară Programe de MSc în Retail management Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Retail management, Europa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Lund University

Programul de Master în Managementul Serviciilor combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizaționale și man ... [+]

Programul de Master în Managementul Serviciilor este o oportunitate unică pentru cei care caută un program de management la un nivel avansat, cu o legătură puternică cu cercetarea. Programul combină cunoașterea aprofundată a subiectelor din sectoarele de servicii cu o înțelegere a nevoilor organizatorice și manageriale specifice ale activităților de servicii. Atunci când aplicați la Programul de Master în Managementul Serviciilor alegeți una din cinci specializări diferite: Managementul culturii și creativității , Retail , Managementul lanțului de aprovizionare , Managementul durabil al serviciilor sau Turismul . Avem un mix de studenți din întreaga lume.

Caracteristicile programului:... [-]

Suedia Helsingborg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză