MASTERSTUDIES

Vezi tot Programe de MSc în Procesarea alimentelor și a băuturii Cu jumătate de normă în Europa 2021

Un Master în Științe, sau MSc, este un titlu academic oferit celora care au finalizat în mod eficient aproximativ patru ani de studiu intensiv pe un anumit subiect. Multe programe de MSc oferă un curriculum combinat bazat pe cursuri în sala de clasă si pe cercetare.

Studiul procesării alimentelor și a băuturilor poate acoperi, de regulă, subiecte cum ar fi pregătirea și depozitarea alimentelor, contaminarea încrucișată, manipularea adecvată a alimentelor și, eventual, includerea în zonele de afaceri și management prin subiecte precum managementul vânzărilor și al bucătăriei.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Contactează Școli Cele Mai Bune Masterate în Științe în Procesarea alimentelor și a băuturii Cu jumătate de normă în Europa 2021

2 Rezultate din Procesarea alimentelor și a băuturii, Europa Filter

Msc ingineria proceselor alimentare

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest curs este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile, cunoștințele și abilitatea de a deveni un inginer de procese alimentare profesionale.

Citeste mai mult

MSc / PGDip în managementul producției alimentare

University of Nottingham, Faculty of Science
MSc
20 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest grad interesant și provocator oferă absolvenților științei și ingineriei cunoștințe tehnice, operaționale și de afaceri. Îți dezvoltă abilitățile pentru o carieră în pro ...

Citeste mai mult