MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate 6 Programe de MSc în Predarea limbilor străine

Un MSc este un grad de studii postuniversitare care se concentrează în principal pe studiul științelor, dar care uneori se ocupă și de științele sociale. Programul de diplomă poate conduce studenții pentru a construi o bază teoretică fermă pentru domeniul lor de carieră viitoare.

Ce este un MSc în predarea limbilor străine? Acesta este gradul pe care elevii îl urmăresc atunci când doresc o carieră în predarea unei limbi străine elevilor într-o varietate largă de setări. Deși acest lucru înseamnă, cu siguranță, stăpânirea limbii învățate, implică cercetarea dezvoltării limbajului la adolescenți și studierea mai multor puncte de educație bilingvă și multiculturală. Participanții la acest program pot alege, de asemenea, să ia cursuri suplimentare care să le pregătească pentru a preda în clase de învățământ general sau de învățământ special în mod eficient.

Nu numai că studenții pot învăța o limbă pe parcursul studiilor, dar și ei pot învăța să planifice lecții, să-și construiască abilități de conducere și să dezvolte abilități eficiente de rezolvare a problemelor. Crearea acestor abilități particulare îi ajută pe elevi să-și asume responsabilitățile cotidiene, oferindu-le instrumentele necesare pentru a trata o varietate de probleme într-o manieră calmă și eficientă.

Este dificil să stabiliți un preț de școlarizare concret doar pentru că costul cursurilor de masterat se schimbă în funcție de instituția care o găzduiește. Studenții potențiali ar trebui să studieze cu atenție costul cursurilor în școala lor și să se supună unor planificări financiare înainte de a se înscrie în program.

În timp ce predarea limbilor străine este un domeniu destul de specific, există zeci de locuri de muncă disponibile în această sferă de carieră pe care absolvenții ar putea să le poată alege de îndată ce vor avea MSc în mână. Formatorul de limbă primară și educatorul de limbă secundară sunt unele dintre cele mai populare titluri de locuri de muncă pentru persoanele care doresc să lucreze în acest domeniu. Cu toate acestea, există și alte opțiuni, cum ar fi profesor de limbă, interpret sau traducător pentru afaceri și operațiuni guvernamentale, și multe altele.

Elevii pot alege din cursuri online, locale și internaționale, pentru a-și desfășura studiile în așa fel încât să-și poată obține mai repede locul de muncă visat. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

6 Rezultate din Predarea limbilor străine Filter

Master of Science în Educație și Dezvoltare Umană (MSEHD)

Prince Mohammad Bin Fahd University
Campus Part time 2 - 3 ani Contactează şcoala Arabia Saudită Dhahran

Bazat pe și comparabil cu cele mai importante programe de Master în Educație din Statele Unite, programul este conceput pentru a fi finalizat în doi-trei ani, participanții fiind la orele de curs care își frecventează cursurile în timp ce își mențin ocuparea cu normă întreagă.

Ms education- tesol (predarea limbii engleze vorbitorilor altor limbi)

College of Mount Saint Vincent
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Bronx

Master of Science în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL), la Colegiul din Muntele Saint Vincent este un curriculum de 30 de credit constând atât în ​​cursuri profesionale și bazate pe competențe clinic orientate.

MSc în Management și predarea limbii engleze

University of Stirling
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Diploma noastră postuniversitară în managementul și predarea limbii engleze este pentru profesorii de limbi străine actuale și potențiale, care se consideră potențiali administratori ai departamentelor de învățământ lingvistic sau ai școlilor. Acest curs de masterat este unul dintre doar câteva astfel de grade în Marea Britanie.

Master în TESOL cu specializare în evaluare și evaluare

University of St Andrews
Campus Online La zi Part time 1 - 5 ani Septembrie 2020 Regatul Unit Sfântul Andrews + 2 mai mult

MSc TESOL cu specializare în evaluare și evaluare oferă studenților cu interes în acest domeniu oportunitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor de limbi străine, cu un accent deosebit pe evaluare și evaluare.

MSc în TESOL cu specializare în limba engleză Instrucțiune Medie

University of St Andrews
Campus Online La zi Part time 1 - 5 ani Septembrie 2020 Regatul Unit Sfântul Andrews + 2 mai mult

MSc în TESOL cu specializare în limba engleză instruiește ca elevii cu interes în acest domeniu să aibă posibilitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor de limbi străine, cu un accent deosebit pe instruirea medie engleză.

Maestru al științei în educație - educație a doua limbă

SUNY Cortland
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Cortland

educație a doua limbă vă permite să construiască pe fundația solidă de gradul dumneavoastră de licență într-o limbă străină, engleza, lingvistica, antropologie sau sociologie, educație, vorbire sau un domeniu conex. De asemenea, puteți extinde conștientizarea la nivel mondial și de a îmbunătăți acreditările profesionale atunci când vă înscrieți în MSEd. în a doua limbă de învățământ: program de non-certificare la SUNY Cortland.