MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de MSc în Predare în Jamaica 2019/2020

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă una dintre cele două cele mai populare denumiri ale programelor de masterat. Recunoscut internațional, titlul de MSc este de obicei oferit după aproximativ patru ani de studiu riguros în ceea ce de obicei este un domeniu de studiu bazat pe științe.

Studenții care învață să predea, învață cum să îi educe pe alții în anumite domenii. Programele pot combina cunoștințele dintr-un anumit domeniu cu unelte și metode pentru a putea împărtăși aceste cunoștințe cu alți indivizi.

Câteva universități din Statele Unite au programe de extindere în diferite părți ale Jamaica. Cele mai multe dintre studenții care se înscriu în aceste programe part-time sunt profesioniștii care doresc să-și continue educația lor, fără a fi nevoie să se mute mai aproape de națiune 's Universitățile de lucru. Jamaica este a treia cea mai mare insulă din Caraibe.

Programe de Masterat în Științe de Top în Predare în Jamaica 2019/2020

1 Rezultate din Predare, Jamaica Filter

Master of Science în educație fizică și sport

University of Technology, Jamaica (UTech)
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2020 Jamaica priză de apă Golful Montego + 1 mai mult

Cererile vor fi disponibile la sediul Colegiul Admitere, la GC Foster Colegiul de Educație Fizică și Sport pagina de web.