Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește 2 Programe de MSc în Practică educațională

Un Master of Science este o diplomă de un an până la doi ani avansată într-un domeniu de știință, matematică sau uneori științe sociale. Mulți studenți aleg să obțină o diplomă de master după ce au obținut o diplomă de licență pentru a aplica pentru posturi de carieră mai înalte.

Ce este un MSc în practica educațională? Acest tip de program poate ajuta studenții să se pregătească pentru un rol de lider proeminent în domeniul educației. Multe programe încearcă să dezvolte cunoștințele studenților despre teoria și cercetarea educațională prin aplicare și practică. Studiul strategiilor, tehnologiilor și tendințelor bazate pe cercetare poate ajuta studenții să îmbunătățească învățarea K-12. Subiectele de curs care pot fi găsite în acest tip de program includ metodologii educaționale, diversitatea studenților, probleme educaționale, aplicații tehnologice și multe altele.

Mulți studenți care dobândesc un grad avansat în practica educațională tind să aibă o gândire critică avansată și abilități de comunicare. Cu accent pe cercetare și aplicare, acești elevi dezvoltă adesea abilități de evaluare puternice.

Costul obținerii unei diplome de master va depinde în mod obișnuit de numărul de cursuri solicitate de program. Elevii sunt încurajați să cerceteze cerințele programului pentru a determina costul programului ales de ei.

După ce a câștigat un masterat în practica educațională, elevii se pot pregăti pentru o multitudine de cariere cu o pensie mai mare în domeniul educației. Cu acest grad, studenții pot continua munca în clasele K-12 și în învățământul superior din școlile publice, private și charter. Mai multe roluri de carieră comune includ lucrul în calitate de specialist în educație, tutore, dezvoltator de curriculum, consultant educațional, director și supervizor. Unii studenți pot chiar să ia în considerare desfășurarea unei cariere în organizații non-profit, muzee și activități sociale.

Universitățile și instituțiile de învățământ din întreaga lume oferă un Master în practica educațională. Mulți oferă studenților posibilitatea de a studia în campus, în străinătate sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Practică educațională

Montana State University

Programul MSSE oferă cursuri inovatoare online și campus pe bază de absolvent pentru practicarea educatorilor de știință. Planurile personalizate de studiu oferă cursuri ... [+]

Programul MSSE oferă cursuri inovatoare online și campus pe bază de absolvent pentru practicarea educatorilor de știință. Planurile personalizate de studiu oferă cursuri în toate disciplinele științifice și sunt concepute astfel încât să țină cont de fundalul, interesele și obiectivele carierei studenților. Cursurile pot fi luate pentru dezvoltare profesională sau pentru a obține un grad de absolvent.

Programul de studii postuniversitare de 30 de credite poate fi completat cu peste 80% din creditele de curs luate online prin comunicare asincronă, mediată de calculator. Programul de studiu poate începe cu cursuri on-line în orice semestru, sau campus de vară campus / cursuri de laborator știință la MSU-Bozeman, campus Montana.... [-]

Statele Unite ale Americii Bozeman
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 6 ani
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Dacă aveți deja o experiență didactică sau o diplomă de învățământ, dar doriți să aflați mai multe, acest curs de masterat va fi ideal pentru dvs. Acesta combină un eleme ... [+]

Prezentare generală

Dacă aveți deja o experiență didactică sau o diplomă de învățământ, dar doriți să aflați mai multe, acest curs de masterat va fi ideal pentru dvs. Acesta combină un element educațional puternic cu accent pe predarea limbii engleze la vorbitorii altor limbi (TESOL). De asemenea, designul cursului îl face potrivit dacă doriți să predați subiecte diferite de limba engleză.

Veți absolvi cu o bază solidă în principiile învățării și predării limbilor străine, precum și o înțelegere a metodelor de cercetare în TESOL. În timpul studiilor, veți fi învățați de profesioniștii TESOL care au experiență de a lucra în întreaga lume, precum și de a vizita școli locale pentru a afla despre rolul pastoral al cadrelor didactice - în special în ceea ce privește problemele de diferență, diversitate și incluziune.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză