MASTERSTUDIES

Vezi toate 3 Programe de MSc în Politica educației

Un Master of Science este un tip de grad avansat, care de obicei durează doi ani pentru a finaliza. Mulți studenți aleg să obțină o diplomă de master pentru a-și urma carierele cu o pensie mai mare și pentru a-și extinde cunoștințele educaționale într-un domeniu ales.

Ce este un MSc în politica educațională? Politica educațională este studiul complex al practicilor educaționale, legilor, structurilor și managementului care formează sistemul educațional. Acest tip de program de grad este conceput pentru a ajuta elevii să înțeleagă triumfurile și provocările din cadrul politicii educaționale actuale. Curriculum-ul poate include cursuri privind disparitățile rasiale și economice, analiza datelor, instruirea în domeniul echității, rolul școlilor private și charter, conducerea și multe altele.

Elevii cu o diplomă avansată în politica educațională pot obține o varietate de aptitudini care se pot dovedi benefice în viața personală și profesională. Acești elevi învață deseori abilități de leadership puternice și sunt foarte colaboratori. De asemenea, ele tind să posede abilități organizaționale deosebite care le pot ajuta într-o serie de cariere.

Costul obținerii unui masterat poate varia de la un program la altul. Diferitele universități ar putea avea costuri diferite de școlarizare, astfel încât studenții să fie încurajați să cerceteze în mod independent informațiile de școlarizare și de școlarizare.

Există numeroase cariere pe care un student în politica de educație le poate lua în considerare după ce a obținut o diplomă avansată în domeniu. Una dintre cele mai frecvente poziții pe care studenții le urmăresc este rolul profesorului la o școală privată, închiriabilă sau publică. După ce au obținut certificări locale de predare, studenții cu acest grad pot concura pentru a preda locuri de muncă împotriva studenților cu doar un grad de licență. Elevii pot lua în considerare, de asemenea, locul de muncă ca bibliotecari, coordonatori de instruire, administratori de școală, consilieri universitari și multe altele. Aceste opțiuni de carieră acoperă o multitudine de niveluri educaționale de la copilăria timpurie până la învățământul superior.

Există numeroase colegii și universități din întreaga lume care acordă diplome de masterat, iar multe dintre aceste instituții oferă atât opțiuni de cursuri on-campus, cât și cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Politica educației Filter

Maestru Știință în Dreptul Educației

Nova Southeastern University, Shepard Broad College of Law
MSc
Iul 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
13 Iun 2020
Engleză
Online

NSU-ul online Master of Science in Education Law conceput special pentru profesioniștii care doresc să înțeleagă modul în care legislația actuală și propusă afectează sistemul ...

Citeste mai mult

Master în Științe Pedagogice: Etica Educației: filozofie, istorie și drept

University of Groningen
MSc
01 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
12 luni
01 May 2020
Engleză
Campus

Conform MSc în Științe Pedagogice - Etica Educației: studenți în Filozofie, Istorie și Drept, diferite discipline sunt traversate în cadrul prelegerilor, stagiilor și / sau te ...

Citeste mai mult

Master of Science în educație

Florida Christian University
MSc
<
Normă întreagă
Portuguese
Online

Studenții care urmează cursul Master of Science în Educație vor fi pregătiți să învețe teorii despre învățarea transformatoare și teoria inteligenței multiple și utilizarea lo ...

Citeste mai mult