MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate 2 Programe de MSc în Politica educației

Un Master of Science este un tip de grad avansat, care de obicei durează doi ani pentru a finaliza. Mulți studenți aleg să obțină o diplomă de master pentru a-și urma carierele cu o pensie mai mare și pentru a-și extinde cunoștințele educaționale într-un domeniu ales.

Ce este un MSc în politica educațională? Politica educațională este studiul complex al practicilor educaționale, legilor, structurilor și managementului care formează sistemul educațional. Acest tip de program de grad este conceput pentru a ajuta elevii să înțeleagă triumfurile și provocările din cadrul politicii educaționale actuale. Curriculum-ul poate include cursuri privind disparitățile rasiale și economice, analiza datelor, instruirea în domeniul echității, rolul școlilor private și charter, conducerea și multe altele.

Elevii cu o diplomă avansată în politica educațională pot obține o varietate de aptitudini care se pot dovedi benefice în viața personală și profesională. Acești elevi învață deseori abilități de leadership puternice și sunt foarte colaboratori. De asemenea, ele tind să posede abilități organizaționale deosebite care le pot ajuta într-o serie de cariere.

Costul obținerii unui masterat poate varia de la un program la altul. Diferitele universități ar putea avea costuri diferite de școlarizare, astfel încât studenții să fie încurajați să cerceteze în mod independent informațiile de școlarizare și de școlarizare.

Există numeroase cariere pe care un student în politica de educație le poate lua în considerare după ce a obținut o diplomă avansată în domeniu. Una dintre cele mai frecvente poziții pe care studenții le urmăresc este rolul profesorului la o școală privată, închiriabilă sau publică. După ce au obținut certificări locale de predare, studenții cu acest grad pot concura pentru a preda locuri de muncă împotriva studenților cu doar un grad de licență. Elevii pot lua în considerare, de asemenea, locul de muncă ca bibliotecari, coordonatori de instruire, administratori de școală, consilieri universitari și multe altele. Aceste opțiuni de carieră acoperă o multitudine de niveluri educaționale de la copilăria timpurie până la învățământul superior.

Există numeroase colegii și universități din întreaga lume care acordă diplome de masterat, iar multe dintre aceste instituții oferă atât opțiuni de cursuri on-campus, cât și cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Politica educației Filter

Master în Științe Pedagogice: Etica Educației: filozofie, istorie și drept

University of Groningen
Campus La zi 12 luni Februarie 2020 Ţările de Jos Groningen

Conform MSc în Științe Pedagogice - Etica Educației: studenți în Filozofie, Istorie și Drept, diferite discipline sunt traversate în cadrul prelegerilor, stagiilor și / sau tezei de master: istorie, drepturile copiilor și filozofie. În programul nostru, veți învăța să înțelegeți probleme etice complexe în educație, educație și îngrijire pentru tineri și să scrieți sfaturi concrete pentru practici profesionale. Cursurile, subiectele proiectelor de cercetare și stagiile sunt strâns legate de cercetarea și expertiza personalului nostru didactic. Maestrul nostru este furnizat de experți din secțiunile Științele educației „Filozofie și istorie” și „Drepturile copilului”. De asemenea, studenții din anumite țări sunt eligibili pentru subvenția Orange Knowledge Program.

Master of Science în educație

Florida Christian University
Online La zi 1 - 2 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Orlando

Studenții care urmează cursul Master of Science în Educație vor fi pregătiți să învețe teorii despre învățarea transformatoare și teoria inteligenței multiple și utilizarea lor pedagogică. Ei pot folosi diferite realizări, abilități, interese, practici și perspective ca resurse pentru învățarea și predarea eficiente.