Filter
Masterat în Științe
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Politica educației în Olanda 2019/2020

Un Master în Științe, sau MSc, este un titlu academic oferit celora care au finalizat în mod eficient aproximativ patru ani de studiu intensiv pe un anumit subiect. Multe programe de MSc oferă un curriculum combinat bazat pe cursuri în sala de clasă si pe cercetare.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Masterat în Științe de Top în Politica educației în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Politica educației, Ţările de Jos

University of Groningen

Conform MSc în Științe Pedagogice - Etica Educației: studenți în Filozofie, Istorie și Drept, diferite discipline sunt traversate în cadrul prelegerilor, stagiilor și / s ... [+]

Cum stabilim care este cea mai bună practică sau politică? Cum evaluăm și răspundem intereselor sau revendicărilor contradictorii? Cum putem decide în cazul unor diferențe puternice de opinie și percepție?

În educație, educație și îngrijire pentru tineret, există o serie de interese diferite de luat în considerare. Aceste interese, ale copiilor, ale părinților lor, ale grupurilor din care fac parte (de exemplu, minorități religioase sau etnice), precum și interesele societății sunt adesea greu de definit și adesea pot fi în contradicție între ele.

Profesioniștii din educație trebuie să aibă competențele pentru a analiza și discuta problemele legate de morală, juridică și politică. Unii dintre aceștia trebuie să fie extrem de competenți în acest domeniu pentru a putea sfătui alți profesioniști, manageri, factori de decizie, politicieni și guverne. Cursul de Etică a Educației oferă mediul de învățare potrivit pentru a vă permite să dezvoltați această expertiză suplimentară. Veți dobândi competențele relevante și veți învăța să le aplicați în contextele profesionale de cercetare, elaborare de politici și consultanță.... [-]

Ţările de Jos Groningen
Februarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză