Filter
Masterat în Științe
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Politica educației Europa 2019/2020

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Vezi toate cele Programe de MSc în Politica educației Europa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Politica educației, Europa

University of Groningen

Conform MSc în Științe Pedagogice - Etica Educației: studenți în Filozofie, Istorie și Drept, diferite discipline sunt traversate în cadrul prelegerilor, stagiilor și / s ... [+]

Cum stabilim care este cea mai bună practică sau politică? Cum evaluăm și răspundem intereselor sau revendicărilor contradictorii? Cum putem decide în cazul unor diferențe puternice de opinie și percepție?

În educație, educație și îngrijire pentru tineret, există o serie de interese diferite de luat în considerare. Aceste interese, ale copiilor, ale părinților lor, ale grupurilor din care fac parte (de exemplu, minorități religioase sau etnice), precum și interesele societății sunt adesea greu de definit și adesea pot fi în contradicție între ele.

Profesioniștii din educație trebuie să aibă competențele pentru a analiza și discuta problemele legate de morală, juridică și politică. Unii dintre aceștia trebuie să fie extrem de competenți în acest domeniu pentru a putea sfătui alți profesioniști, manageri, factori de decizie, politicieni și guverne. Cursul de Etică a Educației oferă mediul de învățare potrivit pentru a vă permite să dezvoltați această expertiză suplimentară. Veți dobândi competențele relevante și veți învăța să le aplicați în contextele profesionale de cercetare, elaborare de politici și consultanță.... [-]

Ţările de Jos Groningen
Februarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză