Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate 2 Programe de MSc în Politica educației

Un Master of Science este un tip de grad avansat, care de obicei durează doi ani pentru a finaliza. Mulți studenți aleg să obțină o diplomă de master pentru a-și urma carierele cu o pensie mai mare și pentru a-și extinde cunoștințele educaționale într-un domeniu ales.

Ce este un MSc în politica educațională? Politica educațională este studiul complex al practicilor educaționale, legilor, structurilor și managementului care formează sistemul educațional. Acest tip de program de grad este conceput pentru a ajuta elevii să înțeleagă triumfurile și provocările din cadrul politicii educaționale actuale. Curriculum-ul poate include cursuri privind disparitățile rasiale și economice, analiza datelor, instruirea în domeniul echității, rolul școlilor private și charter, conducerea și multe altele.

Elevii cu o diplomă avansată în politica educațională pot obține o varietate de aptitudini care se pot dovedi benefice în viața personală și profesională. Acești elevi învață deseori abilități de leadership puternice și sunt foarte colaboratori. De asemenea, ele tind să posede abilități organizaționale deosebite care le pot ajuta într-o serie de cariere.

Costul obținerii unui masterat poate varia de la un program la altul. Diferitele universități ar putea avea costuri diferite de școlarizare, astfel încât studenții să fie încurajați să cerceteze în mod independent informațiile de școlarizare și de școlarizare.

Există numeroase cariere pe care un student în politica de educație le poate lua în considerare după ce a obținut o diplomă avansată în domeniu. Una dintre cele mai frecvente poziții pe care studenții le urmăresc este rolul profesorului la o școală privată, închiriabilă sau publică. După ce au obținut certificări locale de predare, studenții cu acest grad pot concura pentru a preda locuri de muncă împotriva studenților cu doar un grad de licență. Elevii pot lua în considerare, de asemenea, locul de muncă ca bibliotecari, coordonatori de instruire, administratori de școală, consilieri universitari și multe altele. Aceste opțiuni de carieră acoperă o multitudine de niveluri educaționale de la copilăria timpurie până la învățământul superior.

Există numeroase colegii și universități din întreaga lume care acordă diplome de masterat, iar multe dintre aceste instituții oferă atât opțiuni de cursuri on-campus, cât și cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Politica educației

University of Groningen

Conform MSc în Științe Pedagogice - Etica Educației: studenți în Filozofie, Istorie și Drept, diferite discipline sunt traversate în cadrul prelegerilor, stagiilor și / s ... [+]

Cum stabilim care este cea mai bună practică sau politică? Cum evaluăm și răspundem intereselor sau revendicărilor contradictorii? Cum putem decide în cazul unor diferențe puternice de opinie și percepție?

În educație, educație și îngrijire pentru tineret, există o serie de interese diferite de luat în considerare. Aceste interese, ale copiilor, ale părinților lor, ale grupurilor din care fac parte (de exemplu, minorități religioase sau etnice), precum și interesele societății sunt adesea greu de definit și adesea pot fi în contradicție între ele.

Profesioniștii din educație trebuie să aibă competențele pentru a analiza și discuta problemele legate de morală, juridică și politică. Unii dintre aceștia trebuie să fie extrem de competenți în acest domeniu pentru a putea sfătui alți profesioniști, manageri, factori de decizie, politicieni și guverne. Cursul de Etică a Educației oferă mediul de învățare potrivit pentru a vă permite să dezvoltați această expertiză suplimentară. Veți dobândi competențele relevante și veți învăța să le aplicați în contextele profesionale de cercetare, elaborare de politici și consultanță.... [-]

Ţările de Jos Groningen
Februarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Florida Christian University

Studenții care urmează cursul Master of Science în Educație vor fi pregătiți să învețe teorii despre învățarea transformatoare și teoria inteligenței multiple și utilizar ... [+]

Master of Science în Educație - 60 de credite

Studenții care urmează cursul Master of Science în Educație vor fi pregătiți să învețe teorii despre învățarea transformatoare și teoria inteligenței multiple și utilizarea lor pedagogică. Ei pot folosi diferite realizări, abilități, interese, practici și perspective ca resurse pentru învățarea și predarea eficiente.

CurriculumCH6031 Etnicitatea și diversitateaEvaluarea CH6034 pentru performanțăED5111 Proiecte educaționaleED5304 Teoria curriculum-ului și organizarea în educația principalăED5405 Consiliere de orientare pentru profesorul de clasăED5407 Neuroscience Applied to EducationOrganizația ED6303ED6507 Predarea calitățiiED6509 Educație și evaluareED6514 Educație multiculturalăPS5308 Multiple IntelligencesIN5601 Investigații științifice: teorieIN5602 Cercetare științifică: ProiectIN6603 Teza: CercetareIN6604 Teză: ScriereIN6605 Teză: ApărareElectives (3) - 9 crediteObiective... [-]
Statele Unite ale Americii Orlando
Înscriere Deschisă
Portuguese (Brazil)
La zi
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză