MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele Programe de MSc în Petrol și gaze Part time Europa 2019

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Solicită Informații Cel Mai Bun Masterate în Științe în Petrol și gaze Cu jumătate de normă Europa 2019

5 Rezultate din Petrol și gaze, Europa Filter

Msc / ulei de PGDip și de contabilitate și gestiune a gazelor

Abertay University
Campus La zi Part time 12 - 24 luni August 2019 Regatul Unit Dundee + 1 mai mult

Acest curs vă va permite să se dezvolte nu numai abilități în management strategic și de afaceri, dar, de asemenea, o cunoaștere solidă a petrolului și gestionarea energiei și o apreciere a semnificației sale în domeniul social, politic, economic, cultural și ...

Master în Inginerie în Petrol, Gaze și Energie

University of Nicosia
Campus La zi Part time 3 semestre Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Obiectivele de masterat în petrol, gaz și energie inginerie sunt de a pregăti studenții absolvent pentru a reuși într-o lume în continuă creștere, exigente, și extrem de competitivă lume tehnologică; să ofere specializări și cunoștințe aprofundate în domeniul ingineriei energetice a petrolului și gazului; crearea unui mediu academic care să permită învățarea noilor concepte și tehnologii privind ingineria energetică a petrolului și gazelor; să introducă studenților absolvenți la cercetarea privind subiecte avansate de petrol, gaze și energie; să dezvolte abilități analitice și gândire critică; promovarea eticii ingineriei și a practicilor morale.

Master în Managementul Internațional de Proiect (Energie, Managementul Construcțiilor, Petrol și Gaze)

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Online La zi Part time 1 - 5 ani August 2019 Regatul Unit Glasgow + 2 mai mult

Dezvoltat de lideri universitari din Marea Britanie, masteranzii de la International Gestionare a Proiectelor de la GCU oferă un grad postuniversitar de renume mondial și pe deplin acreditat.

Master Managementul Proiectelor (petrol și gaz)

University of Essex Online
Online Part time 24 luni Septembrie 2019 Regatul Unit UK Online

Proiectat pentru cei care lucrează deja în industria energetică, acest curs va ajuta managerii să navigheze spre o creștere a dependenței de energia regenerabilă. Capacitatea de a aborda provocările, cum ar fi limitările de timp și costuri și cerințele de calitate, este esențială în special în această industrie rapidă și veți termina cursul încrezându-vă în gestionarea unei game de proiecte, atât în domeniu, cât și în alte situații.

Master Managementul Afacerilor (petrol și gaz)

University of Essex Online
Online Part time 24 luni Septembrie 2019 Regatul Unit UK Online

Acest master de gradul de specialitate este conceput pentru cei care lucrează deja în industria energetică care încearcă să deblocheze rolurile senior management prin dezvoltarea abilităților lor de prezentare, analiză a datelor și de gestionare a oamenilor, în timp ce dobândesc cunoștințele necesare pentru a gestiona tranziția spre o lume mai dependentă de alte forme de producere a energiei.