MASTERSTUDIES.RO

Vizualizează 77 Programe de MSc în Pedagogie

Pentru mulți, experiența de a merge la colegiu are rolul de a insufla în ei o mare apreciere pentru valoarea educației. Aceasta apreciere a le duce de multe ori că vrea să construiască aceleași sentimente în generațiile viitoare prin predare. Dacă sunteți în speranța de a face educație cariera ta pe tot parcursul vieții, un Master of Science (MSc) în educație poate ajuta suplimenta abilitățile dobândite în timp ce obținerea diplomă de licență dumneavoastră.

Cei întrebam ce este un Master în Educație și exact de ce este necesar pentru a învăța nu recunosc complexitatea care vin cu care rulează un mediu de clasă. Un curs de absolvent în educație patrunde mai departe în gestionarea în mod corespunzător mediile de clasă, la toate nivelurile. Cursurile sunt predate de asemenea, că se concentreze pe administrarea și managementul, comunicarea, tehnologia și știința bibliotecă.Aplicații practice în sala de clasă, de asemenea, face o parte semnificativă din cele mai multe programe postuniversitare de învățământ.

Cele mai multe școli primare și secundare necesita doar o diplomă de licență. Cu toate acestea, un Master of Science în educație ar putea ajuta cu siguranță să iasă în evidență într-o mulțime de solicitanți pentru una dintre aceste poziții. De locuri de muncă de formare necesită în mod special o diplomă de master includ:

Învățământul special

Școlarizare postliceal

Educația adulților

Costul unui program de absolvent în educație poate varia de la școală la școală.Pentru unii, cheltuieli suplimentare de școlarizare și taxe pentru școală absolvent poate părea prohibitiv. Cu toate acestea, ajutorul financiar poate fi disponibil ar trebui să aveți nevoie de ea, în scopul de a continua educatia ta.

Multi educatori găsi că acestea pot avea un impact mai mare asupra vieții elevilor de lucru ca un director de școală sau administrator. Lucrul într-o astfel de poziție poate ajuta pentru a realiza politicile care guvernează mediul de învățare local. Master dvs. în educație poate ajuta să pune în poziția de a deține astfel de locuri de muncă.

 

Dacă sunteți în prezent lucrează în domeniul educației încă doresc să ia cariera de profesor, chiar mai mult, un program de absolvent on-line poate ajuta sa faci asta. Cursuri poate fi completat la propriul ritm, permițându-vă pentru a obține de creatie cu atât munca ta și programul de școală.Pentru a aplica pentru Master of Science, doar de căutare pentru programul dumneavoastră și contactați direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

77 Rezultate din Pedagogie Filter

Master Online în Educație

University of Glasgow Online
Online Part time 2.5 - 6 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Glasgow

Există o mare discrepanță în standardele educaționale atât la nivel național, cât și la nivel internațional, însă angajamentul de a oferi cele mai bune oportunități rămâne puternic. Universitatea din Glasgow recunoaște nevoia de cadre didactice de calitate, iar educația lor on-line este dedicată dezvoltării tale în viitorul lider în curriculum. Ei fac acest lucru cu un accent puternic pe cercetare și la nivel înalt de predare de la facultatea lor de experți, și ca urmare, Școala de Educație sunt clasate pe locul întâi în Marea Britanie (The Times Good University Guide 2018).

MSc în bazele culturale ale educației

Syracuse University - School of Education
Campus Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Syracuse

MS în fundațiile culturale ale educației are rolul de a promova și sprijini o anchetă fundamentală asupra naturii educației. Elevii se bazează pe istorie, filozofie, sociologie și alte discipline pentru a analiza astfel de probleme în educație, cum ar fi inegalitatea, handicapul, cultura populară, mass-media, filosofia multiculturalismului și a rasismului.

MS în educație și pregătire pentru profesori

Dominican University of California
Campus Online & Campus Combinate Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii San Rafael

Sunteți pregătit să fiți un lider în educație? MS în educație are o abordare bazată pe cercetare în educație, ideală pentru liderii școlari, factorii de decizie politică, cei care lucrează pentru organizații non-profit sau în educație, în orice funcție. Construiți-vă cariera în educație în zona San Francisco Bay.

Maestru al științei în educație - educație a doua limbă

SUNY Cortland
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Cortland

educație a doua limbă vă permite să construiască pe fundația solidă de gradul dumneavoastră de licență într-o limbă străină, engleza, lingvistica, antropologie sau sociologie, educație, vorbire sau un domeniu conex. De asemenea, puteți extinde conștientizarea la nivel mondial și de a îmbunătăți acreditările profesionale atunci când vă înscrieți în MSEd. în a doua limbă de învățământ: program de non-certificare la SUNY Cortland.

Master of Science în Tehnologia Instruirii

Touro College
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii New York + 1 mai mult

Programul nostru de Master în Tehnologii Instructive de Formare pregătește absolvenți în utilizarea eficientă a tehnologiei de instruire în școli (K-12), colegii, universități, sau setările de afaceri / industrie.

Master of Science în știința și tehnologia materialelor

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Rusia Moscova

Industria modernă are o mare nevoie de specialiști în domeniul științei materialelor, gata să dezvolte noi materiale și dispozitive pentru utilizarea în domeniul energiei regenerabile, al produselor electronice de consum, al asistenței medicale și în alte domenii. Abordarea noastră practică oferă absolvenților noștri oportunitatea de a dobândi cunoștințe și abilități de succes în domeniul electronicii, al energiei, al produselor chimice, al industriei de automobile și al altor sectoare.

MSc în Științe Pedagogice

Radboud University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Ţările de Jos Nijmegen

Studenții din acest program se pot concentra pe științele pedagogice într-unul din cele două domenii: Diversități în Îngrijirea Tineretului sau Educație Cadou.

Master of Educational Studies (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Psychology and Educational Studies
Campus La zi Part time 1 an Contactează şcoala Belgia Leuven + 1 mai mult

MSc în predare și anchetă

Northeastern Illinois University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Avondale

Master of Science în predare

Master of Science in Architectural Research and Design (MSARC)

Tulane University
Campus La zi 1 an August 2020 Statele Unite ale Americii New Orleans

Master-ul nostru post-profesional de știință în cercetare arhitecturală și programul de studii (cunoscut anterior ca M.ARCH II.) Este cel mai avansat loc de cercetare la Școala de Arhitectură Tulane. Este o diplomă de cercetare selectivă care se bazează pe expertiza profundă a facultății noastre și pe angajamentul strategic al școlii și al universității în ansamblu. Este destinat persoanelor cu o diplomă de arhitectură profesională acreditată, interesată de predarea și cercetarea ca o carieră în domeniul arhitecturii.

MSc în fizică: Educație fizică

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campus La zi 2 ani August 2020 Statele Unite ale Americii Medford

Departamentul de Fizică și Astronomie oferă o diplomă de Master of Science cu o piesă în Educație Fizică în colaborare cu Departamentul de Educație la Tufts. Oferim o gama completa de cursuri postuniversitare si oportunitati de cercetare in astronomie, biofizica, fizica materiei condensate, cosmologie, fizica particulelor elementare si informatii cuantice.

Metode de cercetare socială MSc

University of Dundee - School of Social Sciences
Campus La zi 12 luni Septembrie 2020 Regatul Unit Dundee

Metodele de cercetare socială reprezintă un mijloc de a furniza dovezi pentru a examina ideile despre societate - ele sunt o modalitate de "cunoaștere". Acest curs vizează să vă prezinte un portofoliu de abilități de cercetare care vă va ajuta nu numai să deveniți un cercetător competent, ci și să vă extindeți orizonturile de angajare.

Master în Științe Sociale în Psihologia Organizațională și Managementul Educației (OPEM)

Lingnan University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2020 Hong Kong Tuen Mun + 1 mai mult

Un program de pionierat și practic care oferă formare „Managementul psihologiei” în contextul educației.

Programul de Master în Studii de Joc

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

Extinzându-se de la divertisment la alte domenii ale vieții, jocurile s-au transformat într-o formă de cultură și interacțiune umană, care este o parte crucială a vieții noastre sociale și a peisajului mediatic actual. Programul de masterat în studii de joc oferă o viziune aprofundată a caracterului fundamental și a dezvoltării jocurilor și a jocului.

Master of Science în învățământul secundar al studenților care sunt surzi sau greu de auz

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Rochester

Gradul MS în învățământul secundar al studenților care sunt surzi sau cu greu de auzit pregătește studenții pentru a satisface nevoia națională pentru profesorii de studenți secundari care sunt surzi sau cu greu de auzit. Programul pregătește profesorii ca practicieni eficienți și etici și, de asemenea, ca oameni de știință și lideri în profesie.