Filter
Masterat în Științe
Letonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Pedagogie în Letonia 2019/2020

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Educația este definită ca fiind procesul de dobândire a conuștințelor în orice formă, fie că este vorba de credințe, obiceiuri, abilități sau valori. Există mai multe modalități prin care indivizii pot urma și primi o educație. Unele metode pot include predarea, povestirea, discuțiile deschise, instruirea și cercetarea.  

Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învățământ superior. Acestea includ programe academice și profesionale. Există trei niveluri de învățământ superior universitar - licență, masterat și doctorat. Climatul din țară favorizează diverse sporturi de iarnă și activități de recreere, cum ar fi patinaj, schi și hochei pe gheață. Studenții străini preferă studiază în Letonia, datorită vieții sale sociale, arte și instituții culturale. Cultura țării este ușor să le adopte pentru.

Programe de Masterat în Științe de Top în Pedagogie în Letonia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Pedagogie, Letonia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)

Programul oferă un amestec de cunoștințe practice, cadre conceptuale și de stat-of-the-art de cercetare subliniind în același timp o perspectivă globală asupra management ... [+]

Gradul: Gradul educația științifică master

Statutul profesional: Oferă acces pentru a începe cercetarea, pedagogică și activități profesionale în ramură

Obiective educaționale și profesionale:

Se pregătește viitorii lideri ai instituțiilor de învățământ pentru a lucra în domeniul copilarie, secundar, profesional, pentru adulți, continuă sau învățământul superior și alte sectoare conexe la nivel național sau internațional. Programul oferă un amestec de cunoștințe practice, cadre conceptuale și de stat-of-the-art de cercetare subliniind în același timp o perspectivă globală asupra managementului educațional.

Programul permite absolvenților să-și îndeplinească funcțiile în toate organizațiile legate de educație. Ei vor demonstra o înțelegere avansată de management actuale, leadership și problemele pedagogice și provocările din sectorul educațional, precum și capacitatea de a lua o perspectivă globală în abordarea problemelor de management în educație. Ca răspuns la gama largă de provocări care apar în practică, absolvenții dobândi cunoștințe avansate și competențe în domeniul managementului, leadership și pedagogie. ... [-]

Letonia Riga
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză