Program de MSc în Pedagogie în Finlanda

Vezi Programe de MSc în Pedagogie în Finlanda 2018/2019

Pedagogie

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Educația este definită ca fiind procesul de dobândire a conuștințelor în orice formă, fie că este vorba de credințe, obiceiuri, abilități sau valori. Există mai multe modalități prin care indivizii pot urma și primi o educație. Unele metode pot include predarea, povestirea, discuțiile deschise, instruirea și cercetarea.  

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Programe de Masterat în Științe de Top în Pedagogie în Finlanda 2018/2019

Citește Mai Mult

Program de masterat în cercetare și inovare în învățământul superior (marihe), un master (admin)

University of Tampere
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Tampere

Se pregătește învățământului superior pentru viitor [+]

Master de Științe Administrative Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Perioada de aplicare pentru solicitanții de burse: Toamna anului 2019 (va fi confirmată) Perioada de aplicare pentru solicitanții care plătesc automat: toamna anului 2019 (va fi confirmată) Data de începere: august 2020 (de confirmat) Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: să fie confirmată

Citește mai multe despre burse Programul de masterat în cercetare și inovare în învățământul superior (MARIHE) este un program Erasmus Mundus oferit în colaborare cu Universitatea din Tampere (Finlanda), Universitatea din Danemarca Krems (Austria, universitate coordonatoare), Universitatea Normală din Beijing (China) , și Universitatea de Științe Aplicate Osnabrück (Germania). Toți elevii de MARIHE vor avea perioade de studiu la partenerii DUK, UTA și BNU. Pentru stagiul de la sfarsitul semestrului două, elevii vor fi cu o instituție legate de cercetare și inovare în învățământul superior. Destinații de plasare de internship vor fi furnizate la organizații partenere asociate, dar, de asemenea, la alte organizații care au fost de acord să accepte stagiari din MARIHE. Pentru al 4-lea semestru studenții din MARIHE vor trebui să decidă dacă doresc să se specializeze în... [-]