$close

Filtre

Vezi rezultatele

Privește 45 Programe de MSc în Nutriție

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig. Studiul nutriției se poate concentra pe modul de pregătire a alimentelor sănătoase, pe care di… Citeste mai mult

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Studiul nutriției se poate concentra pe modul de pregătire a alimentelor sănătoase, pe care dietele pot provoca boli sau modul în care se pot stoca diferite tipuri de alimente. Studiul modului în care alimentele afectează oamenii poate fi benefic pentru nutriționiști, bloggeri de sănătate sau formatori personali.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Winthrop University Online
Rock Hill, Statele Unite ale Americii

MS online în nutriția umană de la Universitatea Winthrop oferă instrucțiuni bazate pe dovezi în terapia nutrițională și prevenirea bolilor. Studenții cu experiență în științe ... +

MS online în nutriția umană de la Universitatea Winthrop oferă instrucțiuni bazate pe dovezi în terapia nutrițională și prevenirea bolilor. Studenții cu experiență în științe fizice, biologie, chimie, servicii alimentare, sănătate publică sau un domeniu conex pot absolvi în doi ani și se pot pregăti pentru examenul de acordare a licențelor pentru dietetici înregistrați. Programul de 30 de ore de credit se bazează pe programul de dietetică de licență al Consiliului de acreditare pentru educație în nutriție și dietetică (ACEND®?). -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Sept 2023
Online
 
Oxford Brookes University
Headington, Regatul Unit

Nutriția umană aplicată este un curs de master practic, bazat pe cercetare. Acesta detaliază știința din spatele cerințelor nutriționale ale oamenilor de la preconcepție până ... +

Nutriția umană aplicată este un curs de master practic, bazat pe cercetare. Acesta detaliază știința din spatele cerințelor nutriționale ale oamenilor de la preconcepție până la bătrânețe. Alimentația deficitară provoacă probleme de sănătate publică tot mai mari în toate sectoarele și vârstele. Acest lucru este evident mai ales în rândul tinerilor și vârstnicilor. În acest curs veți examina: problemele specifice ale nutriției globale și implicațiile pentru sănătatea publică furnizarea de alimente și nutrienți organismului, facilitând dezvoltarea fizică și mentală optimă și menținerea sănătății. Centrul nostru Oxford pentru Nutriție și Sănătate (OxBCNH) este primul centru de cercetare din Marea Britanie dedicat alimentelor funcționale. Centrul are legături excelente cu industria alimentară. Ca parte a proiectului dumneavoastră de cercetare, veți avea oportunități de a lucra cu Centrul Oxford pentru Nutriție și Sănătate. Vă puteți implica în cercetări de ultimă oră care ajută guvernul și industria alimentară să dezvolte produse noi cu beneficii specifice pentru sănătate și nutriție. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
12 - 24 luni
Engleză
Sept 2023
Campus
 
The Hebrew University of Jerusalem
Ierusalim, Israel

Masterul internațional în științe nutriționale (non-clinic) îi pregătește pe studenți să devină profesioniști de top în domeniul științelor nutriționale și să aplice cunoștinț ... +

Masterul internațional în științe nutriționale (non-clinic) îi pregătește pe studenți să devină profesioniști de top în domeniul științelor nutriționale și să aplice cunoștințele lor nou dobândite la provocările nutriționale din țările lor de origine. Elevii învață elementele fundamentale ale nutriției pe baza celor mai recente descoperiri științifice. -
MSc
Normă întreagă
12 luni
Engleză
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering
Ghent, Belgia

La o universitate de top 50 și la o facultate de top 15 la nivel mondial, devii un expert în dezvoltarea de programe pentru îmbunătățirea nutriției populațiilor.

La o universitate de top 50 și la o facultate de top 15 la nivel mondial, devii un expert în dezvoltarea de programe pentru îmbunătățirea nutriției populațiilor. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Sept 2023
01 Apr 2023
Campus
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Germania

Este evident că diferența dintre disponibilitatea alimentelor între veniturile mari și țările cel mai puțin dezvoltate se extinde. În timp ce indicele global al foamei publica ... +

Este evident că diferența dintre disponibilitatea alimentelor între veniturile mari și țările cel mai puțin dezvoltate se extinde. În timp ce indicele global al foamei publicat de Welthungerhilfe, IFPRI și Concern Worldwide indică niveluri alarmante de foame în multe țări din întreaga lume, prevalența supraponderalității și a obezității în rândul copiilor și tinerilor crește în întreaga lume. Este necesară o perspectivă interdisciplinară cuprinzătoare pentru a contracara în mod eficient acest dezechilibru și pentru a asigura o nutriție sănătoasă la nivel mondial - în ciuda schimbărilor climatice sau a condițiilor politice, sociale și culturale complexe. Dezvoltările strategice de succes în acest domeniu implică toate părțile interesate relevante „de la stabil la masa”. În timp ce aprovizionarea cu alimente este direct legată de dezvoltarea sănătoasă și individuală, îngrijirea sănătății se confruntă la nivel global cu provocări extinse care depășesc acest context. Aceasta include - pe lângă creșterea bolilor infecțioase la nivel mondial - schimbări în spectrul așa-numitelor boli civilizaționale, care în multe privințe au conexiuni cauzale cu dezvoltarea socială. În prezent, acestea pot fi percepute în dezvoltarea globală și pot fi evaluate în mod adecvat numai în ceea ce privește prevenirea, diagnosticul și terapia. O perspectivă specifică asupra sănătății globale nu numai că permite o mai bună gestionare a epidemiologiei bolilor, ci servește și ca punct de plecare pentru discuția interdisciplinară despre dezvoltarea spațiilor de locuit individuale și comune și oportunitățile de viață. Programul de master „Alimentație globală, nutriție și sănătate” își propune în mod direct să predea abilități interdisciplinare pentru a aborda aceste probleme și întrebări similare, precum și pentru a găsi răspunsuri și soluții la aceste provocări globale. -
MSc
Normă întreagă
4 semestre
Engleză
Oct 2023
15 Iun 2023
Campus
 
Università Cattolica del Sacro Cuore
Cremona, Italia

M.Sc. în Procesarea alimentelor le va permite studenților să genereze noi produse alimentare și să modifice produsele și procesele existente, precum și să implementeze noi met ... +

M.Sc. în Procesarea alimentelor le va permite studenților să genereze noi produse alimentare și să modifice produsele și procesele existente, precum și să implementeze noi metode de îmbunătățire a calității alimentelor. Elevii vor dobândi abilități privind principiile științifice și inginerești în cercetare și dezvoltare. Totuși, aceștia vor fi calificați să pregătească și să transmită costurile produselor pe baza achiziției de materii prime și a bugetelor de producție. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Sept 2023
11 Mai 2023
Campus
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan, Franţa

Masteratul științific "Managementul agriculturii și alimentelor" se află la interfața tehnologiilor de vârf și a agriculturii și industriei alimentare.

Masteratul științific "Managementul agriculturii și alimentelor" se află la interfața tehnologiilor de vârf și a agriculturii și industriei alimentare. -
MSc
Frecvență redusă
18 luni
Engleză
Campus
 
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Statele Unite ale Americii

Nutriționiștii dieteticieni înregistrați (RDN) implică oameni de toate vârstele, culturile, problemele de sănătate și nivelurile socioeconomice pentru a aborda o serie de nevo ... +

Nutriționiștii dieteticieni înregistrați (RDN) implică oameni de toate vârstele, culturile, problemele de sănătate și nivelurile socioeconomice pentru a aborda o serie de nevoi nutriționale. RDN-urile sunt profesioniști calificați în domeniul sănătății care aplică arta și știința alimentației și nutriției la nivel individual, instituțional, organizațional, comunitar și populație. Master RIT în Dietetică și Nutriție Acest program, găzduit în Wegmans School of Health and Nutrition, are un curriculum dinamic care abordează noile conexiuni între tehnologie și sănătate. Pe lângă îndeplinirea tuturor competențelor pentru practica la nivel de intrare ca RDN de către Consiliul de Acreditare pentru Educație în Nutriție și Dietetică (ACEND) – principalul organism de acreditare pentru programe în nutriție și dietetică – absolvenții demonstrează expertiză în cercetare prin finalizarea unei teze care include tehnologia ca aspect al practicii de nutriție și dietetică. Facultatea de program deține doctorate și sunt nutriționiști dieteticieni înregistrați cu expertiză profesională într-o gamă largă de subiecte. După absolvire, veți fi pregătit să profesați într-o varietate de setări, inclusiv spitale, clinici, universități, unități de cercetare, companii alimentare și farmaceutice, organizații de sănătate publică, agenții guvernamentale, firme de comunicare și marketing, organizații sportive profesionale, operațiuni comerciale de servicii alimentare, și unități corporative de bunăstare. Finalizarea diplomei de MS în dietetică și nutriție îndeplinește cerințele de lucru ale cursului și de învățare experiențială supravegheată pentru a susține examenul Registered Dietician/Nutritionist. A deveni un nutriționist dietetician înregistrat (RDN) Următorii sunt pașii necesari pentru a deveni Dietetician Nutriționist: Finalizarea cu succes a MS în dietetică și cerințe de grad de nutriție. Treceți examenul de acreditare a Comisiei pentru înregistrarea dietetică pentru dieteticieni. Pe lângă acreditarea profesională a RDN, majoritatea statelor au în prezent prevederi statutare (licență/certificare) cu privire la reglementarea profesională a dieteticienilor și/sau nutriționiștilor. Informațiile privind statutul statelor individuale sunt furnizate de Academia de Nutriție și Dietetică. Acreditare Declarație de acreditare pre-candidat Institutul de Tehnologie Rochester a aplicat la Consiliul de Acreditare pentru Educație în Nutriție și Dietetică (ACEND) și se află în procesul de cerere de eligibilitate pentru candidatura de acreditare pentru MS în dietetică și nutriție. Consiliul de Acreditare pentru Educație în Nutriție și Dietetică (ACEND) a lansat Standardele de Acreditare a Modelului Educației Viitoare pentru programele de nutriție și dietetică. Aceste standarde de acreditare integrează cursurile didactice cu învățarea experiențială supravegheată într-un curriculum bazat pe competențe, conceput pentru a pregăti practicienii din nutriție și dietetică pentru practica viitoare. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Aug 2023
Campus
 
North Carolina A&T State University
Greensboro, Statele Unite ale Americii

Masterul în Științe Alimentare și Nutriționale este conceput pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile de bază necesare pentru a efectua cercetări în Științe Alimentare și ... +

Masterul în Științe Alimentare și Nutriționale este conceput pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile de bază necesare pentru a efectua cercetări în Științe Alimentare și Nutriționale și alte domenii conexe. De asemenea, dezvoltă competențe pentru a lucra ca specialiști în alimentație și nutriție în educație sau cu alte agenții comunitare de nutriție și industrii alimentare. Programul dezvoltă, de asemenea, competențe teoretice și experimentale necesare pentru a urma studii postuniversitare suplimentare sau pentru a obține diplome profesionale. Știința alimentară și nutrițională se concentrează pe nutriția și sănătatea umană, serviciile alimentare, siguranța și calitatea alimentelor și știința dezvoltării produselor alimentare. Studenții urmează cursuri de chimie, microbiologie, asistență medicală și dezvoltare umană, precum și nutriție și sănătate. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Campus
 
St Mary’s University Twickenham, London
Twickenham, Regatul Unit

În ultimul deceniu, impactul pe care alimentația îl are asupra performanței atletice a devenit din ce în ce mai clar. Curs acreditat cu Registrul Nutriției Sportive și Exerciț ... +

În ultimul deceniu, impactul pe care alimentația îl are asupra performanței atletice a devenit din ce în ce mai clar. Curs acreditat cu Registrul Nutriției Sportive și Exercițiului (SENr) Posibilități de plasare relevante pentru industrie (în funcție de numărul de studenți) Vorbitori invitați din mediul academic și din industrie completează conținutul cursului Structura cursului înseamnă că studiile pot fi încadrate în jurul angajamentelor de lucru De ce Sfânta Maria? Gradul nostru de master în Nutriție Sportivă Aplicată este oferit de un amestec eficient de practicieni și cadre universitare cu experiență în nutriție sportivă, asigurând că abilitățile și competențele practice sunt îmbunătățite. Cursul este acreditat de Registrul de Nutriție pentru Sport și Exercițiu (SENr) ca unul dintre programele lor aprobate și facilitează pregătirea celor care doresc să se alăture Registrului. Oportunitățile de experiență practică sunt încurajate pe tot parcursul gradului. Programul unic de weekend și bloc de săptămână de la St Mary's înseamnă că studenții pot organiza studiile în funcție de programul lor personal de muncă și petrecere a timpului liber. Acest lucru permite studenților să aibă un echilibru bun între viața profesională și viața privată în timp ce parcurg acest curs. Universitatea este, fără îndoială, una dintre instituțiile sportive de cea mai bună performanță din Londra, oferind un program cuprinzător de dezvoltare sportivă care se concentrează pe sport de performanță, antrenament, evenimente și oportunități recreative. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Sept 2023
Campus