MASTERSTUDIES.RO

Vezi tot 4 Programe de MSc în Metodologii de cercetare

Un Master of Science este un tip de diplomă avansată în domeniul științei sau al matematicii. Elevii câștigă adesea o diplomă de master pentru a-și desfășura cariera mai specializată.

Ce este un MSc în metodologiile de cercetare? Acest domeniu de studiu educa studenții în metodele de cercetare pentru dezvoltarea testelor și psihometrie. Un MSc în acest domeniu îi ajută pe elevi să înțeleagă metodele și teoriile care stau la baza realizării studiilor empirice. Multe programe de grad ca aceasta sunt concepute pentru a instrui studenții în proiectarea de cercetare, metode statistice, măsurare, analiză și interpretare a datelor pentru a pregăti studenții pentru studii de doctorat sau cariere avansate în cercetare. La acest nivel, studenții pot lua o gamă largă de cursuri de cursuri pe lângă câștigarea experienței de laborator sau stagiu. Unele teme de curs din acest domeniu de studiu pot include cercetarea aplicată, instrumentele de evaluare, traducerea datelor și multe altele.

Elevii care obțin o diplomă de master în metodologia de cercetare tind să expună o varietate de aptitudini utile pe care mulți angajatori le consideră benefice. Acești elevi au adesea abilități deosebite de luare a deciziilor și acordă o atenție deosebită detaliilor. Aceste trăsături combinate ajută elevii să devină gânditori extrem de analitici.

Există mai mulți factori care pot influența costul obținerii unui masterat. Uneori locația unei școli sau durata programului poate afecta școlarizarea. Elevii sunt rugați să studieze și să compare școlile pentru mai multe informații.

Cu o diplomă avansată în acest domeniu, elevii pot fi pregătiți pentru mai multe poziții de cercetător și de conducere profitabile într-o gamă largă de industrii, inclusiv centre universitare și independente de cercetare, agenții guvernamentale, corporații, sisteme școlare, agenții de testare și multe altele. Metodologii pot lucra în diferite specializări care se pot schimba în timp. Mulți metodologi de cercetare și de cercetare lucrează într-un cadru de laborator, în timp ce unii muncesc în domeniu respectând testele și colectarea datelor.

La colegii și universități din întreaga lume, există numeroase programe de masterat disponibile. Multe dintre aceste programe au și opțiuni online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Metodologii de cercetare Filter

MSc în metodele de cercetare psihologică (percepție și acțiune)

University of Stirling
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Acest master vă prezintă principalele metode de măsurare a percepției și vă încurajează să vă gândiți la punctele forte și la punctele slabe ale acestora. Veți beneficia de o formare largă în metodele psihologice, precum și de a dezvolta o înțelegere a experienței perceptuale și a cadrului de bază pentru măsurarea acțiunilor perceptuale ghidate într-un mod fără părtinire. De asemenea, veți obține experiență practică în măsurarea percepției și acțiunii printr-un proiect de cercetare și posibilitatea unei plasări într-un cadru de laborator.

MSc în Cercetare Socială Aplicată (Statistică Socială și Cercetare Socială)

University of Stirling
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Statisticile sociale și cercetarea socială furnizează responsabililor politici, cadrelor universitare și altor persoane informații cu privire la comportamentul oamenilor. Acest curs de masterat vă va oferi o înțelegere a cercetării sociale, cu un accent special pe metode cantitative și statistici sociale.

Metode de cercetare socială MSc

University of Dundee - School of Social Sciences
Campus La zi 12 luni Septembrie 2020 Regatul Unit Dundee

Metodele de cercetare socială reprezintă un mijloc de a furniza dovezi pentru a examina ideile despre societate - ele sunt o modalitate de "cunoaștere". Acest curs vizează să vă prezinte un portofoliu de abilități de cercetare care vă va ajuta nu numai să deveniți un cercetător competent, ci și să vă extindeți orizonturile de angajare.

Master of Science in Architectural Research and Design (MSARC)

Tulane University
Campus La zi 1 an August 2020 Statele Unite ale Americii New Orleans

Master-ul nostru post-profesional de știință în cercetare arhitecturală și programul de studii (cunoscut anterior ca M.ARCH II.) Este cel mai avansat loc de cercetare la Școala de Arhitectură Tulane. Este o diplomă de cercetare selectivă care se bazează pe expertiza profundă a facultății noastre și pe angajamentul strategic al școlii și al universității în ansamblu. Este destinat persoanelor cu o diplomă de arhitectură profesională acreditată, interesată de predarea și cercetarea ca o carieră în domeniul arhitecturii.