MASTERSTUDIES

Vezi tot 3 Programe de MSc în Metodologii de cercetare

Un Master of Science este un tip de diplomă avansată în domeniul științei sau al matematicii. Elevii câștigă adesea o diplomă de master pentru a-și desfășura cariera mai specializată.

Ce este un MSc în metodologiile de cercetare? Acest domeniu de studiu educa studenții în metodele de cercetare pentru dezvoltarea testelor și psihometrie. Un MSc în acest domeniu îi ajută pe elevi să înțeleagă metodele și teoriile care stau la baza realizării studiilor empirice. Multe programe de grad ca aceasta sunt concepute pentru a instrui studenții în proiectarea de cercetare, metode statistice, măsurare, analiză și interpretare a datelor pentru a pregăti studenții pentru studii de doctorat sau cariere avansate în cercetare. La acest nivel, studenții pot lua o gamă largă de cursuri de cursuri pe lângă câștigarea experienței de laborator sau stagiu. Unele teme de curs din acest domeniu de studiu pot include cercetarea aplicată, instrumentele de evaluare, traducerea datelor și multe altele.

Elevii care obțin o diplomă de master în metodologia de cercetare tind să expună o varietate de aptitudini utile pe care mulți angajatori le consideră benefice. Acești elevi au adesea abilități deosebite de luare a deciziilor și acordă o atenție deosebită detaliilor. Aceste trăsături combinate ajută elevii să devină gânditori extrem de analitici.

Există mai mulți factori care pot influența costul obținerii unui masterat. Uneori locația unei școli sau durata programului poate afecta școlarizarea. Elevii sunt rugați să studieze și să compare școlile pentru mai multe informații.

Cu o diplomă avansată în acest domeniu, elevii pot fi pregătiți pentru mai multe poziții de cercetător și de conducere profitabile într-o gamă largă de industrii, inclusiv centre universitare și independente de cercetare, agenții guvernamentale, corporații, sisteme școlare, agenții de testare și multe altele. Metodologii pot lucra în diferite specializări care se pot schimba în timp. Mulți metodologi de cercetare și de cercetare lucrează într-un cadru de laborator, în timp ce unii muncesc în domeniu respectând testele și colectarea datelor.

La colegii și universități din întreaga lume, există numeroase programe de masterat disponibile. Multe dintre aceste programe au și opțiuni online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Metodologii de cercetare Filter

Master of Science in Architectural Research and Design (MSARC)

Tulane University
MSc
Aug 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Master-ul nostru post-profesional de știință în cercetare arhitecturală și programul de studii (cunoscut anterior ca M.ARCH II.) Este cel mai avansat loc de cercetare la Școal ...

Citeste mai mult

Metode de cercetare socială MSc

University of Dundee - School of Social Sciences
MSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Metodele de cercetare socială reprezintă un mijloc de a furniza dovezi pentru a examina ideile despre societate - ele sunt o modalitate de "cunoaștere". Acest curs vizează să ...

Citeste mai mult

MSc în Cercetare Socială Aplicată (Statistică Socială și Cercetare Socială)

University of Stirling
MSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Statisticile sociale și cercetarea socială furnizează responsabililor politici, cadrelor universitare și altor persoane informații cu privire la comportamentul oamenilor. Aces ...

Citeste mai mult