MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de MSc în Metodologii de cercetare în Marea Britanie 2019/2020

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă una dintre cele două cele mai populare denumiri ale programelor de masterat. Recunoscut internațional, titlul de MSc este de obicei oferit după aproximativ patru ani de studiu riguros în ceea ce de obicei este un domeniu de studiu bazat pe științe.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Programe de Masterat în Științe de Top în Metodologii de cercetare în Marea Britanie 2019/2020

3 Rezultate din Metodologii de cercetare, Regatul Unit Filter

MSc în metodele de cercetare psihologică (percepție și acțiune)

University of Stirling
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Acest master vă prezintă principalele metode de măsurare a percepției și vă încurajează să vă gândiți la punctele forte și la punctele slabe ale acestora. Veți beneficia de o formare largă în metodele psihologice, precum și de a dezvolta o înțelegere a experienței perceptuale și a cadrului de bază pentru măsurarea acțiunilor perceptuale ghidate într-un mod fără părtinire. De asemenea, veți obține experiență practică în măsurarea percepției și acțiunii printr-un proiect de cercetare și posibilitatea unei plasări într-un cadru de laborator.

MSc în Cercetare Socială Aplicată (Statistică Socială și Cercetare Socială)

University of Stirling
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Statisticile sociale și cercetarea socială furnizează responsabililor politici, cadrelor universitare și altor persoane informații cu privire la comportamentul oamenilor. Acest curs de masterat vă va oferi o înțelegere a cercetării sociale, cu un accent special pe metode cantitative și statistici sociale.

Metode de cercetare socială MSc

University of Dundee - School of Social Sciences
Campus La zi 12 luni Septembrie 2020 Regatul Unit Dundee

Metodele de cercetare socială reprezintă un mijloc de a furniza dovezi pentru a examina ideile despre societate - ele sunt o modalitate de "cunoaștere". Acest curs vizează să vă prezinte un portofoliu de abilități de cercetare care vă va ajuta nu numai să deveniți un cercetător competent, ci și să vă extindeți orizonturile de angajare.