Filter
Masterat în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vizualizează 70 Programe de MSc în Matematică

O diplomă de master este o diplomă de studii postuniversitare pentru studenții care doresc să devină mai calificat sau specializat într-o anumită disciplină. În timp ce grade universitare de licență de licență și alte da de obicei o imagine relativ larg de un anumit domeniu de studiu, master tind să se concentreze mai mult și permite studenților să dezvolte adâncimea de cunoștințe într-un anumit subiect, de a le pune pe drumul cel bun pentru a deveni lideri în domeniile lor.

Răspunsul la întrebarea de ce este un Master în matematică constă în înțelegerea modului în care sunt clasificate diferite tipuri de matematica. În loc de concentrându-se pe un anumit tip de matematica, cum ar fi algebra sau de calcul, o diplomă postuniversitară în matematică generale permite elevilor să se concentreze pe teoria numerelor și metode matematice avansate, care leaga impreuna toate formele de matematică le-au probabil deja învățate.Acest grad tinde să aibă un accent mare pe analiza și teorie, mai degrabă decât utilizări practice ale matematicii, dar cele mai multe școli necesită, de asemenea, mai multe cursuri de aplicare pentru finalizare.

Un Master în Matematică oferă studenților care doresc să lucreze în domeniul științei, ingineriei, sau calcul o educație de bază solidă. Cele mai multe programe de studii necesită, de asemenea, o componentă de cercetare, astfel încât studenții să poată obține o simt pentru modul de utilizare a noilor abilități în lumea reală.

Costul de un master în matematică depinde de ceea ce instituție pe care o alegeți pentru a studia la. Cele mai multe programe de gradul ia unul sau doi ani pentru a finaliza, astfel încât costul de școlarizare ar trebui să fie evaluată în consecință.

Multe cariere in domeniul stiintei, ingineriei, tehnologie, și calculatoare sunt accesibile cu un Master de Matematică.În plus, o diplomă postuniversitară în matematica face solicitanții de locuri de muncă mai atractivă pentru angajarea managerilor în domeniul afacerilor și finanțelor care caută un fel de rezolvare a problemelor și abilități analitice care sunt predate la cursurile de matematica avansate.

Finalizarea un Master in Matematica on-line este o modalitate foarte bună pentru persoanele care nu pot participa la clasă în persoană pentru a obține un învățământ superior. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

70 Rezultate din Matematică

University of North Alabama College of Arts and Sciences

Master în științe (MS) în matematică. Acest program este conceput pentru a satisface nevoile educaționale ale persoanelor care aspiră la progresul profesional în predarea ... [+]

Universitatea din North Alabama's Online Master of Science în matematică program de gradul este o abordare complet on-line, inovatoare de matematică nivel absolvent. Toți elevii iau un nucleu de cinci cursuri de 3 credite (inclusiv cursuri de algebră și analiză). În plus, elevii pot alege de la cursuri de concentrare / electivă în matematică pură, predare matematică, sau diferite concentrații STEM.

Facultatea de Matematică din cadrul UNA are expertiză în domeniile Algebră, Teoria grupurilor, Teoria grafurilor, Analiza funcțională, Topologie, Matematică Aplicată și Educație matematică.

MA Ed. - Dacă sunteți interesat în urmărirea unui Master în Educație cu o concentrare de matematică, cursurile noastre ar fi foarte potrivite.... [-]

Statele Unite ale Americii Florence
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Eindhoven University of Technology

Acest program de gradul se concentrează pe modele matematice, simulări avansate și calcule de calculator. Aceste mijloace și metode sunt constatare din ce în ce utilizare ... [+]

Conform Ghidului pentru a alege un program de master 2016 de master în domeniul industriei și Aplicată matematică este cel mai bun aplicat programul de matematică maestru al Olandei!

Timp de cinci ani, TU / e a fost cea mai bună universitate de tehnologie, în 2016 TU / e este a doua cea mai bună universitate de tehnologie.

Cifrele pentru sondajul a programelor de masterat sunt de 70 la sută, pe baza ratingului de către elevi și 30 la sută pe cei de NVAO (Organizația de Acreditare pentru Olanda și Flandra).

Programul

Acest program de gradul se concentrează pe modele matematice, simulări avansate și calcule de calculator. Aceste mijloace și metode sunt constatare din ce în ce utilizarea în noile evoluții tehnologice și, prin urmare, acest program de master oferă un început excelent pentru contribuția dumneavoastră la nevoile tehnologice ale societății, atât în ​​prezent cât și în viitor. ... [-]

Ţările de Jos Eindhoven
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Rijeka Department of Mathematics

Disciplina matematică este ramura matematicii care se ocupă de structuri matematice discrete, adică structuri matematice pe seturi numărabile (seturi finite sau seturi cu ... [+]

Descriere

Disciplina matematică este ramura matematicii care se ocupă de structuri matematice discrete, adică structuri matematice pe seturi numărabile (seturi finite sau seturi cu aceeași valoare cardinală ca și numerele naturale). Subiectele din matematica discretă, printre altele, includ combinatoriile, teoria grafurilor, teoria codării și criptografia.

Finalizarea acestui tip de studiu oferă o bază bună pentru posibila dezvoltare a unei cariere științifice în domeniul științei și ingineriei, dar oferă, de asemenea, locuri de muncă potențiale în diferite domenii, în pozițiile care necesită un mod de gândire algoritmic și abilitatea pentru a analiza datele. Cunoștințele dobândite în acest program de studiu sunt foarte aplicabile în economie; teoria grafurilor are o aplicație largă, de la telecomunicații la proiectarea rețelelor rutiere, teoria codării și criptografia sunt folosite zilnic în comunicare. Având în vedere că vor exista tot mai multe locuri de muncă legate de tehnologiile TIC și de protecția datelor, necesitatea acestui profil de personal va crește. Optimizarea este foarte importantă în diferite procese de afaceri, în timp ce proiectarea și analiza experimentelor sunt necesare pentru realizarea unui experiment, de la producția de noi medicamente la testarea mașinilor. De asemenea, cunoștințele din domeniul designului experimental sunt foarte aplicabile în examinarea caracteristicilor produselor finite și ne așteptăm ca piața forței de muncă să demonstreze nevoia absolvenților noștri.... [-]

Croaţia Rijeka
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Birmingham Business School, University of Birmingham

Acest program, a predat în comun de către Școala de Matematică și Facultatea de Economie, prevede competențele care vor permite absolvenți capabili punct de vedere tehnic ... [+]

Acest program, a predat în comun de către Școala de Matematică și Departamentul de Economie, Oferă abilitățile care vor permite punct de vedere tehnic absolvenți capabili (inclusiv în matematică, știință și inginerie) să aplice formarea lor cantitativă pentru analiza financiară.

În cele mai multe cazuri, ne așteptăm ca absolvenții de masterat vor avea poziții în analiza cantitativă (sau similar) in institutii financiare importante, cum ar fi în oraș. Programul, de asemenea, vă pregătește să urmeze studii suplimentare în mediul academic.

Cerințe de intrare

Un bun Onoruri gradul întâi (sau echivalent de peste mări), în matematică sau un subiect numerate cum ar fi legate fizică sau inginerie, sau un grad adecvat Onoruri comune în matematică industriale.... [-]

Regatul Unit Birmingham
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Debrecen

Scopul principal al programului este de a oferi studenților cunoștințe eficiente despre ce se pot aplica cu succes atât în modelarea matematică, cât și în rezolvarea prob ... [+]

Discipline academice: Științe naturale

Gradul: Master of Science (MSc)

Calificare: Matematician aplicat

Durata: 4 semestre

Credite obținute: Gradul de masterat necesită finalizarea a 120 de credite (ETC).

Scopul programului: Obiectivul principal al programului este de a oferi studenților cunoștințe eficiente pe care le pot aplica cu succes atât în modelarea matematică, cât și în rezolvarea problemelor apărute în practică. Se pune accentul pe capacitatea de a lucra în mod cooperativ în grupuri cu experți în alte domenii (informatică, inginerie, economie, etc.).

Cerințe de limbă: Competență în limba engleză (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / examinare orală)... [-]

Ungaria Debrecen
Februarie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Cu toate acestea, pentru fiecare dintre acestea, cantități mari de date și diverse modele sunt disponibile.

1 martie 2018 (pentru cetățenii non-SEE) Internațional Puncte forte

Scopul este de a pregăti studenții pentru un context multidisciplinar, și anume, proiectarea soluțiilor de probleme tehnice într-un mediu multidisciplinar, unde matematica joaca un rol important. În special, accentul se află pe abilitățile tehnice în contextul controlului proceselor, simulare numerică, extragerea datelor, criptografie, și vizualizare.

(9) Poate reformula o problemă de proiectare în obiective specifice de proiectare. [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Un curs specializat în educația expertizei la nivel înalt în modelarea fenomenelor naturale și a problemelor financiare; o activitate interdisciplinară între inginerie și ... [+]

Programe de MSc în Matematică. Descrierea cursului

Importanța din ce în ce mai mare în fiecare ramură de inginerie a instrumentelor de modelare, adică prototipurile virtuale care simulează fenomene fizice și societale complexe, necesită o nouă generație de profesioniști capabili să exploateze întregul potențial al resurselor de simulare actuale, care au competențe fundamentale diferite și inovatoare de lucru.

Experiența inginerilor de modelare nu poate fi limitată la dispozitive, instrumente și instrumente clasice, însă necesită o cunoaștere mai profundă și sistematică a conceptelor de bază ale modelării matematice și numerice, cu o viziune mai largă asupra inter-relației intime dintre date, procese fizice, și metode computationale.... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University

Adâncimea matematicii predate în programul nostru de matematică de finanțe MSc ar trebui să vă dota cu abilitățile necesare pentru a reuși în sectorul financiar. Acesta v ... [+]

Adâncimea matematicii predate în programul nostru de matematică de finanțe MSc ar trebui să vă dota cu abilitățile necesare pentru a reuși în sectorul financiar. Acesta vă va permite, de asemenea, să urmeze o carieră de cercetare în analiza stochastică, matematică financiară și alte domenii relevante.

Programul nostru de matematică de finanțe MSc este conceput pentru a vă oferi abilități matematice puternice, tehnici de calcul și fundal de finanțare necesare pentru a lucra în sectorul financiar. De asemenea, s-ar putea deschide o carieră în domeniul investițiilor bancare, al fondurilor speculative, al companiilor de asigurări și al departamentelor financiare ale marilor corporații.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Ostrava

În cadrul programului de studiu pentru matematică, vă propunem să vă pregătiți pentru cariera unui om de știință sau a unui expert în multe domenii diferite, cum ar fi in ... [+]

În cadrul programului de studiu pentru matematică, vă propunem să vă pregătiți pentru cariera unui om de știință sau a unui expert în multe domenii diferite, cum ar fi industria, serviciile bancare sau de asigurări. Scopul nostru principal este să vă oferim cunoștințele matematice și să le aprofundăm. De asemenea, obiectivul nostru este de a vă dezvolta abilitățile de gândire logică independentă, de a abstracționa și de a matematica probleme reale, de a rezolva problemele folosind metode matematice și de tehnologie informatică și, în final, să interpretați corect rezultatele. După ce ați terminat studiile, veți fi gata să lucrați independent și într-o echipă și veți fi capabil să vă extindeți și să vă completați cunoștințele și abilitățile.... [-]

Republica Cehă Ostrava
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Egypt-Japan University of Science and Technology

Matematica aplicată și computațională (ACM) este un program interdisciplinar de studii postuniversitare. ACM implică atât matematică, cât și o disciplină parteneră, cum a ... [+]

Matematică aplicată și computațională:

M.Sc. elevii trebuie să completeze cel puțin 36 de ore de credit, în cadrul următoarelor linii directoare:

Curs de lucru de 18 ore de credit, inclusiv două cursuri de bază de 6 ore de credit (3 ore de credit fiecare), trei cursuri elective de 9 ore de credit și un curs bazat pe proiect de învățare de 3 ore de credit.Teza de lucru de 18 ore de credit

M.Sc. studenții trebuie să treacă cu succes 6 cursuri cu trei ore de credit fiecare înainte de a aplica pentru teză.

CursuriCursuri de bază:ACM 501: Ecuații diferențiale parțialeACM 502: Analiză numericăCursuri opționale:

Elevii trebuie să selecteze 3 cursuri de câte 9 ore de credit (câte 3 ore de credit fiecare). Elevii pot selecta, cu ajutorul consilierilor lor academici, cursuri opționale din alte discipline științifice sau de inginerie.... [-]

Egipt Alexandria
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
New Jersey Institute of Technology

Matematica a fost întotdeauna crucială pentru numeroasele forme de cercetare științifică. Acum, mai mult ca niciodată, progresele în cercetarea științifică se dovedesc a ... [+]

Prezentare generală

Matematica a fost întotdeauna crucială pentru numeroasele forme de cercetare științifică. Acum, mai mult ca niciodată, progresele în cercetarea științifică se dovedesc a fi benefice din formularea și analiza modelelor matematice cantitative. Analiza reușită a unui model conduce la o mai bună înțelegere a rolului și interacțiunii componentelor cheie în sistemul studiat și oferă un instrument predictiv pentru îmbunătățirea performanțelor sistemului. Secvența de dezvoltare a modelului, analiză, simulare și interpretare a datelor necesită aplicarea unor metode matematice sofisticate moderne și clasice. Cu utilizarea în creștere a societății de inovație orientată matematic, oportunitățile de carieră pentru matematicienii aplicați sunt mai bune ca niciodată... [-]

Statele Unite ale Americii Newark
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Northeastern Illinois University

MS în matematică este conceput pentru a oferi fundal matematice necesare pentru a urma o carieră în matematică aplicată, statistici, industrie, și de predare. ... [+]

MS în matematică este conceput pentru a oferi fundal matematice necesare pentru a urma o carieră în matematică aplicată, statistici, industrie, și de predare.

Elevii din program au opțiunea de a se concentra în:

Applied Mathematics: este conceput pentru cei cu un background puternic de licență în matematică, care doresc să se pregătească mai bine pentru cariere care includ statistici, matematică aplicată, sau care intenționează să urmeze un doctorat. la un alt institut.Învățământul secundar: pregătește elevii pentru a preda cu succes matematica la nivelul liceului. Este destinat profesorilor care doresc să-și îmbunătățească nivelul de competență în matematică sau doresc să lucreze ca specialiști în matematică de liceu sau doresc să predea matematica la nivelul liceului.... [-]
Statele Unite ale Americii Chicago Grayslake
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eötvös Loránd University

Programul oferă o cunoaștere cuprinzătoare a mai multor domenii în matematică și introduce studenții să facă cercetare în matematică teoretică și / sau aplicată. Pe lângă ... [+]

Programul oferă o cunoaștere cuprinzătoare a mai multor domenii în matematică și introduce studenții să facă cercetare în matematică teoretică și / sau aplicată. Pe lângă cursurile pur teoretice, multe cursuri sunt orientate spre aplicații. Cursurile sunt oferite în algebră, teoria numerelor, analiza reală și complexă, topologia, geometria, teoria probabilităților și statisticile, cercetarea matematică și operațiunile discrete, dar și subiectele interdisciplinare precum bioinformatica și informatica teoretică. Elevii pot alege, de asemenea, de la cursuri orientate spre aplicații la nivel înalt, care prezintă problemele de ultimă generație ale domeniului dat, cum ar fi sistemele complexe, matematica financiară etc. Programul este destinat studenților care au cel puțin o diplomă de licență în matematică sau un domeniu conex (fizică, informatică, inginerie etc.) În acest din urmă caz, este necesar un anumit număr (65) de credite matematice din studiile anterioare.... [-]

Ungaria District V.
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Memphis

Găzduit în sala Dunn, atractivă, spațioasă și recent restructurată, și încorporată în zona comercială bogată și culturală din Memphis, Departamentul de Științe Matematice ... [+]

Despre științele matematice

Găzduit în sala Dunn, atractivă, spațioasă și recent restructurată, și încorporată în zona comercială bogată și culturală din Memphis, Departamentul de Științe Matematice (DMS) oferă oportunități deosebite de studiu și de cercetare în multe domenii ale matematicii și statisticii pure și aplicate. Misiunea DMS este multiplă și cuprinde componente puternice în educație, cercetare și servicii. Scopul său final este crearea și diseminarea matematicii, pentru a aduce beneficii noilor generații, comunității științifice în general, precum și, în cele din urmă, societății tehnologice actuale. Facultatea noastră este cunoscută la nivel național și internațional pentru activitatea sa de cercetare de nivel înalt și prolific, cu grupuri active în prezent active în analiză, combinatorie, ecuații diferențiale, teoria ergodică și statistica aplicată.... [-]

Statele Unite ale Americii Memphis
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Long Island University

Gradul 37 de Master of Science în programul de Matematică Aplicată oferă specializări fie în matematică clasică, fie în matematică informatică. Matematica clasică se conc ... [+]

Programe de MSc în Matematică. Despre

Gradul 37 de Master of Science în programul de Matematică Aplicată oferă specializări fie în matematică clasică, fie în matematică informatică. Matematica clasică se concentrează asupra fundamentelor teoriei matematice moderne, care acoperă algebra liniară, metodele numerice și analiza complexă. Matematica matematică combină domeniile matematicii și tehnologiei prin cursuri precum logica și informarea, aplicații de analiză, programare liniară și statistici. Elevii trebuie să completeze fie o teză, fie să pregătească un subiect în matematică și să prezinte o prelegere pe această temă.

Membrii facultății din cadrul Departamentului de Matematică sunt experți în domenii precum grupurile topologice, teoria probabilităților, geometria diferențială, teoria numărului, sistemele dinamice și grafica computerizată, analiza reală, analiza numerică, algebra abstractă, combinatoria și istoria matematicii.... [-]

Statele Unite ale Americii Brookville
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză