Programe de MSc în Matematică

Vizualizează 68 Programe de MSc în Matematică

Matematică

O diplomă de master este o diplomă de studii postuniversitare pentru studenții care doresc să devină mai calificat sau specializat într-o anumită disciplină. În timp ce grade universitare de licență de licență și alte da de obicei o imagine relativ larg de un anumit domeniu de studiu, master tind să se concentreze mai mult și permite studenților să dezvolte adâncimea de cunoștințe într-un anumit subiect, de a le pune pe drumul cel bun pentru a deveni lideri în domeniile lor.

Răspunsul la întrebarea de ce este un Master în matematică constă în înțelegerea modului în care sunt clasificate diferite tipuri de matematica. În loc de concentrându-se pe un anumit tip de matematica, cum ar fi algebra sau de calcul, o diplomă postuniversitară în matematică generale permite elevilor să se concentreze pe teoria numerelor și metode matematice avansate, care leaga impreuna toate formele de matematică le-au probabil deja învățate.Acest grad tinde să aibă un accent mare pe analiza și teorie, mai degrabă decât utilizări practice ale matematicii, dar cele mai multe școli necesită, de asemenea, mai multe cursuri de aplicare pentru finalizare.

Un Master în Matematică oferă studenților care doresc să lucreze în domeniul științei, ingineriei, sau calcul o educație de bază solidă. Cele mai multe programe de studii necesită, de asemenea, o componentă de cercetare, astfel încât studenții să poată obține o simt pentru modul de utilizare a noilor abilități în lumea reală.

Costul de un master în matematică depinde de ceea ce instituție pe care o alegeți pentru a studia la. Cele mai multe programe de gradul ia unul sau doi ani pentru a finaliza, astfel încât costul de școlarizare ar trebui să fie evaluată în consecință.

Multe cariere in domeniul stiintei, ingineriei, tehnologie, și calculatoare sunt accesibile cu un Master de Matematică.În plus, o diplomă postuniversitară în matematica face solicitanții de locuri de muncă mai atractivă pentru angajarea managerilor în domeniul afacerilor și finanțelor care caută un fel de rezolvare a problemelor și abilități analitice care sunt predate la cursurile de matematica avansate.

Finalizarea un Master in Matematica on-line este o modalitate foarte bună pentru persoanele care nu pot participa la clasă în persoană pentru a obține un învățământ superior. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

Citește Mai Mult

MSc matematică computerizată

An-Najah National University
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Teritoriile Palestiniene Nablus

Ca parte a An-Najah National University , departamentul de matematică a adoptat misiunea universității în domeniul matematicii: de a oferi studenților palestinieni învățământ superior în matematică și de a sprijini cercetarea științifică în domeniul matematicii pentru a reduce decalajul și de a îmbunătăți cunoștințele studenților palestinieni. [+]

Facultate

Facultatea de Studii Universitare

Descrierea programului

- Viziunea programului: Dezvoltarea conceptelor de cercetare științifică în matematică pentru studenții absolvenți ai programelor de masterat de matematică și / sau matematică computațională; pentru a spori calitatea nivelului academic, de cercetare și tehnic al absolvenților de masterat în matematică, pentru a contribui la domeniile teoretice și aplicative și pentru a deveni renumiți la nivel global la nivelul calității și al învățământului superior.

- Misiunea programului: Ca parte a An-Najah National University , departamentul de matematică a adoptat misiunea universității în domeniul matematicii: de a oferi studenților palestinieni învățământ superior în matematică și de a sprijini cercetarea științifică în domeniul matematicii pentru a reduce decalajul și de a îmbunătăți cunoștințele studenților palestinieni.... [-]


Msc în matematică aplicată și industrială

Eindhoven University of Technology
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Eindhoven

Acest program de gradul se concentrează pe modele matematice, simulări avansate și calcule de calculator. Aceste mijloace și metode sunt constatare din ce în ce utilizarea în noile evoluții tehnologice și, prin urmare, acest program de master oferă un început excelent pentru contribuția dumneavoastră la nevoile tehnologice ale societății, atât în ​​prezent cât și în viitor. [+]

Conform Ghidului pentru a alege un program de master 2016 de master în domeniul industriei și Aplicată matematică este cel mai bun aplicat programul de matematică maestru al Olandei!

Timp de cinci ani, TU / e a fost cea mai bună universitate de tehnologie, în 2016 TU / e este a doua cea mai bună universitate de tehnologie.

Cifrele pentru sondajul a programelor de masterat sunt de 70 la sută, pe baza ratingului de către elevi și 30 la sută pe cei de NVAO (Organizația de Acreditare pentru Olanda și Flandra).

Programul

Acest program de gradul se concentrează pe modele matematice, simulări avansate și calcule de calculator. Aceste mijloace și metode sunt constatare din ce în ce utilizarea în noile evoluții tehnologice și, prin urmare, acest program de master oferă un început excelent pentru contribuția dumneavoastră la nevoile tehnologice ale societății, atât în ​​prezent cât și în viitor. ... [-]


Master of Mathematical Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Belgia Leuven + 1 mai mult

[+]

Cu toate acestea, pentru fiecare dintre acestea, cantități mari de date și diverse modele sunt disponibile.

1 martie 2018 (pentru cetățenii non-SEE) Internațional Puncte forte

Scopul este de a pregăti studenții pentru un context multidisciplinar, și anume, proiectarea soluțiilor de probleme tehnice într-un mediu multidisciplinar, unde matematica joaca un rol important. În special, accentul se află pe abilitățile tehnice în contextul controlului proceselor, simulare numerică, extragerea datelor, criptografie, și vizualizare.

(9) Poate reformula o problemă de proiectare în obiective specifice de proiectare. [-]

MSc Finanțe matematice

Birmingham Business School, University of Birmingham
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2019 Regatul Unit Birmingham + 1 mai mult

Acest program, a predat în comun de către Școala de Matematică și Facultatea de Economie, prevede competențele care vor permite absolvenți capabili punct de vedere tehnic (inclusiv în matematică, știință și inginerie), de a aplica formarea lor cantitativă pentru analiza financiară. [+]

Acest program, a predat în comun de către Școala de Matematică și Departamentul de Economie, Oferă abilitățile care vor permite punct de vedere tehnic absolvenți capabili (inclusiv în matematică, știință și inginerie) să aplice formarea lor cantitativă pentru analiza financiară.

În cele mai multe cazuri, ne așteptăm ca absolvenții de masterat vor avea poziții în analiza cantitativă (sau similar) in institutii financiare importante, cum ar fi în oraș. Programul, de asemenea, vă pregătește să urmeze studii suplimentare în mediul academic.

Cerințe de intrare

Un bun Onoruri gradul întâi (sau echivalent de peste mări), în matematică sau un subiect numerate cum ar fi legate fizică sau inginerie, sau un grad adecvat Onoruri comune în matematică industriale.... [-]


Matematica aplicată, msc

University Of Debrecen
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Ungaria Debrecen

Scopul principal al programului este de a oferi studenților cunoștințe eficiente despre ceea ce se pot aplica cu succes atât în ​​modelarea matematică, cât și în rezolvarea problemelor apărute în practică. Se pune accentul pe capacitatea de a lucra în mod cooperativ în grupuri cu experți din alte domenii (informatică, inginerie, economie, etc.). Calitatea și cantitatea cunoștințelor despre ceea ce pot obține studenții fac posibilă intrarea în programul de doctorat al Institutului. [+]

Structura cursului: Disciplinele principale Elemente de bază pentru următoarele discipline: Algebra și teoria numerelor, Analiză, Geometrie, Probabilitate și statistici, Informatică și cercetare operațională.

Subiecte specifice pentru toți studenții: matematică discretă, cercetare operațională, analiză aplicată, procese stocastice, teoria algoritmilor.

Discipline specifice în diferite subprograme: Matematică de Inginerie: Analiză numerică, soluții de ecuații diferențiale Modele și aplicații lineare Matematică numerică Procese stochastice Matematică Finanțe: Statistică Sisteme stochetice Științe financiare Matematică a informaticii: Exploatarea datelor Teoria matematică a rețelelor Teoria complexității Design , analiza și implementarea algoritmilor și structurilor de date Criptografie și securitatea datelor Teoria informației Coduri și structuri simetrice În afară de aceste discipline studenții pot alege dintr-o varietate de cursuri elective.... [-]


MSc în finanțe matematice

Loughborough University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii October 2018 Regatul Unit Loughborough + 1 mai mult

Adâncimea matematicii predate în programul nostru de matematică de finanțe MSc ar trebui să vă dota cu abilitățile necesare pentru a reuși în sectorul financiar. Acesta vă va permite, de asemenea, să urmeze o carieră de cercetare în analiza stochastică, matematică financiară și alte domenii relevante. [+]

Adâncimea matematicii predate în programul nostru de matematică de finanțe MSc ar trebui să vă dota cu abilitățile necesare pentru a reuși în sectorul financiar. Acesta vă va permite, de asemenea, să urmeze o carieră de cercetare în analiza stochastică, matematică financiară și alte domenii relevante.

Programul nostru de matematică de finanțe MSc este conceput pentru a vă oferi abilități matematice puternice, tehnici de calcul și fundal de finanțare necesare pentru a lucra în sectorul financiar. De asemenea, s-ar putea deschide o carieră în domeniul investițiilor bancare, al fondurilor speculative, al companiilor de asigurări și al departamentelor financiare ale marilor corporații.... [-]


MS în științe matematice

University of Memphis
Campus September 2018 Statele Unite ale Americii Memphis

Găzduit în sala Dunn, atractivă, spațioasă și recent restructurată, și încorporată în zona comercială bogată și culturală din Memphis, Departamentul de Științe Matematice (DMS) oferă oportunități deosebite de studiu și de cercetare în multe domenii ale matematicii și statisticii pure și aplicate. Misiunea DMS este multiplă și cuprinde componente puternice în educație, cercetare și servicii. Scopul său final este crearea și diseminarea matematicii, pentru a aduce beneficii noilor generații, comunității științifice în general, precum și, în cele din urmă, societății tehnologice actuale. Facultatea noastră este cunoscută la nivel național și internațional pentru activitatea sa de cercetare de nivel înalt și prolific, cu grupuri active în prezent active în analiză, combinatorie, ecuații diferențiale, teoria ergodică și statistica aplicată. [+]

Despre științele matematice

Găzduit în sala Dunn, atractivă, spațioasă și recent restructurată, și încorporată în zona comercială bogată și culturală din Memphis, Departamentul de Științe Matematice (DMS) oferă oportunități deosebite de studiu și de cercetare în multe domenii ale matematicii și statisticii pure și aplicate. Misiunea DMS este multiplă și cuprinde componente puternice în educație, cercetare și servicii. Scopul său final este crearea și diseminarea matematicii, pentru a aduce beneficii noilor generații, comunității științifice în general, precum și, în cele din urmă, societății tehnologice actuale. Facultatea noastră este cunoscută la nivel național și internațional pentru activitatea sa de cercetare de nivel înalt și prolific, cu grupuri active în prezent active în analiză, combinatorie, ecuații diferențiale, teoria ergodică și statistica aplicată.... [-]


MSc în matematică

Radboud University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Ţările de Jos Nijmegen

Învățământul teoretic aprofundat în matematică, menținând în același timp o perspectivă clară asupra aplicațiilor concrete ale matematicii în toate domeniile. [+]

Programul nostru de Master vă oferă o educație teoretică aprofundată, menținând în același timp o perspectivă clară asupra aplicațiilor concrete, cum ar fi asigurarea unei logisme eficiente, a unor sisteme informatice mai bune și o înțelegere mai profundă a fenomenelor naturale.

Program

Studiul nostru de Master este strâns legat de cercetarea efectuată la Institutul de Matematică, Astrofizică și Fizică a Particulelor (IMAPP). Puteți alege dintre următoarele specializări:

Algebra și topologiaStochastice aplicateFizica matematicăFundamente matematice ale informaticiiȘtiință în societateȘtiință, Management și Inovare

Programul este construit după cum urmează:... [-]


Matematică aplicată (MS)

New Jersey Institute of Technology
Campus September 2018 Statele Unite ale Americii Newark

Matematica a fost întotdeauna crucială pentru numeroasele forme de cercetare științifică. Acum, mai mult ca niciodată, progresele în cercetarea științifică se dovedesc a fi benefice din formularea și analiza modelelor matematice cantitative. Analiza reușită a unui model conduce la o mai bună înțelegere a rolului și interacțiunii componentelor cheie în sistemul studiat și oferă un instrument predictiv pentru îmbunătățirea performanțelor sistemului. [+]

Prezentare generală

Matematica a fost întotdeauna crucială pentru numeroasele forme de cercetare științifică. Acum, mai mult ca niciodată, progresele în cercetarea științifică se dovedesc a fi benefice din formularea și analiza modelelor matematice cantitative. Analiza reușită a unui model conduce la o mai bună înțelegere a rolului și interacțiunii componentelor cheie în sistemul studiat și oferă un instrument predictiv pentru îmbunătățirea performanțelor sistemului. Secvența de dezvoltare a modelului, analiză, simulare și interpretare a datelor necesită aplicarea unor metode matematice sofisticate moderne și clasice. Cu utilizarea în creștere a societății de inovație orientată matematic, oportunitățile de carieră pentru matematicienii aplicați sunt mai bune ca niciodată... [-]


Masterat în matematică

Roosevelt University
Campus Cu normă întreagă September 2018 Statele Unite ale Americii Chicago

După acceptare a programului, elevii se întâlnească cu consilierul absolvent pentru a planifica un program de studiu. Toți elevii sunt obligați să obțină aprobare pentru selectarea lor de curs în fiecare semestru. [+]

Matematica, MS

Oferit în: CHICAGO

Admitere

Candidații pentru admiterea la absolvent de muncă în matematică trebuie să îndeplinească cerințele generale pentru admiterea la absolvent de lucru în cadrul Universității. Studenții trebuie să fi absolvit o diplomă de licență, nu neapărat în matematică, dar trebuie să fi absolvit algebra liniară și cel puțin trei semestre de calcul (echivalentul a 231 Math, matematica 232 și matematica 233 la Roosevelt), cu gradele de C sau mai mare și cu o B (3,0) medie.

Consilierea

După acceptare a programului, elevii se întâlnească cu consilierul absolvent pentru a planifica un program de studiu. Toți elevii sunt obligați să obțină aprobare pentru selectarea lor de curs în fiecare semestru. Toate cursurile prezentate pentru gradul trebuie să fie aprobate de către consilierul absolvent. Până la nouă ore semestru de credit de transfer pot fi luate în considerare pentru acest program.... [-]


Ms în matematică și statistică

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 4 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Washington + 1 mai mult

Misiunea principală a programului de studii MS în matematică și statistică este de a pregăti studenții pentru cariere profesionale în discipline care utilizează științele matematice și statistice. Curriculum-ul este destinat persoanelor fizice care au studii de matematică, dar nu neapărat diplome de bacalaureat. [+]

Misiunea principală a programului de studii MS în matematică și statistică este de a pregăti studenții pentru cariere profesionale în discipline care utilizează științele matematice și statistice. Curriculum-ul este destinat persoanelor fizice care au studii de matematică, dar nu neapărat diplome de bacalaureat. Acesta este singurul astfel de program în zona mai mare DC, și culminează cu o diplomă de MS în Matematică și Statistică.

Programul își derivă filozofia din partea organizațiilor guvernamentale și ale industriei din zona DC și a plasat absolvenți în agențiile guvernamentale, în domeniul apărării, al firmelor financiare și al organizațiilor nonprofit. Există o cerere constantă pentru profesioniști bine pregătiți în domeniul analizei datelor, a modelarea matematică și statistică și a cloud computing, iar studenții noștri s-au dovedit a fi extrem de competitivi pe piața muncii. Un program înfloritor de stagii în domeniul consultanței matematice și statistice ajută la formarea și plasarea studenților și absolvenților în locuri de muncă interesante și cariere satisfăcătoare.... [-]


MSc în matematică

Graz University of Technology (TU Graz)
Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Austria Graz

Tehnicile dintr-o gamă largă de domenii matematice sunt necesare pentru a face față provocărilor apărute în numeroase aplicații: imagistica matematică îmbunătățește precizia diagnosticului în științele vieții și în inginerie și a devenit un instrument indispensabil pentru intervențiile chirurgicale complexe. [+]

Tehnicile dintr-o gamă largă de domenii matematice sunt necesare pentru a face față provocărilor apărute în numeroase aplicații: imagistica matematică îmbunătățește precizia diagnosticului în științele vieții și în inginerie și a devenit un instrument indispensabil pentru intervențiile chirurgicale complexe. Metodele de telecomunicații și de plăți moderne propun probleme dificile pentru criptarea datelor. Schimbările recente în economie necesită abordări noi în gestionarea riscurilor în industria financiară și de asigurări. Tehnicile analitice și asistate de calculator permit analiza și simularea modelelor matematice de complexitate în creștere în domeniul științelor naturii, științei vieții, științelor economice și ingineriei.... [-]


MSc in Mathematics

Northeastern Illinois University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 6 anii September 2018 Statele Unite ale Americii Chicago Grayslake + 2 mai mult

[+]

Programe de MSc în Matematică. Solicitanții trebuie să îndeplinească condițiile de admitere la Colegiul de Studii și Cercetări Universitare. (De exemplu, au un grad BA / BS). [-]

MSc în științele vieții integrate - biologie, biomatematica și biofizică

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU
Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Nuremberg

Științe integrate Life - Biologie, Biomatematica și Biofizică [+]

Conținutul programului de studii

program de gradul interdisciplinar explorarea nexuses între Biologie, Biomatematica și Biofizică

Grupuri de module

Modelarea matematică și sisteme de Biologie Bioimaging și Biofizică Structuri și procese biologice domenii ocupaționale Predare și cercetare la universități instituții de cercetare Cercetare și dezvoltare în industrie Management si consultanta in afaceri Cerințele de calificare

grad relevant de licență (sau echivalent), cu succes peste medie. Master programm se adresează în special absolvenților cursurilor de studiu biofizice sau biomathematical interdisciplinare și absolvenților cu BSC în discipline conexe, cum ar fi fizica, biologie, sau (Bio), matematică, cu un interes puternic în probleme biologice interdisciplinare.... [-]


Maestru în științe matematice

Utrecht University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Utrecht

În programul nostru de masterat în Științe matematice, vă veți implica în activitățile de bază ale matematicii în timp ce descoperi noi modele și relații și de a învăța să construiască modele cu putere de predicție. Vreți să aflați mai multe? Alăturați-vă la Webinar noastre la 13 martie 2018. Pentru mai multe informații vizitați uu.nl/masters/webinar-week [+]

Curios despre acest program? Înscrieți-vă la Webinar la 13 martie 2018! Pentru mai multe informații, vizitați uu.nl/masters/webinar-week

Explorați intersecția dintre cercetarea fundamentală și aplicată

În programul nostru de masterat în Științe matematice , vă veți implica în activitățile de bază ale matematicii în timp ce descoperi noi modele și relații și de a învăța să construiască modele cu putere de predicție. Veți studia, de asemenea, știința structurilor din diferite ramuri ale științelor fizice. Facultatea noastră de Științe Matematice vă oferă un mediu de învățare versatil, internaționalizat, la intersecția dintre cercetarea fundamentală și cea aplicată. Puteți personaliza programul selectând una dintre următoarele opt piese:... [-]