Programe de MSc în Matematică

Vizualizează 73 Programe de MSc în Matematică

Matematică

O diplomă de master este o diplomă de studii postuniversitare pentru studenții care doresc să devină mai calificat sau specializat într-o anumită disciplină. În timp ce grade universitare de licență de licență și alte da de obicei o imagine relativ larg de un anumit domeniu de studiu, master tind să se concentreze mai mult și permite studenților să dezvolte adâncimea de cunoștințe într-un anumit subiect, de a le pune pe drumul cel bun pentru a deveni lideri în domeniile lor.

Răspunsul la întrebarea de ce este un Master în matematică constă în înțelegerea modului în care sunt clasificate diferite tipuri de matematica. În loc de concentrându-se pe un anumit tip de matematica, cum ar fi algebra sau de calcul, o diplomă postuniversitară în matematică generale permite elevilor să se concentreze pe teoria numerelor și metode matematice avansate, care leaga impreuna toate formele de matematică le-au probabil deja învățate.Acest grad tinde să aibă un accent mare pe analiza și teorie, mai degrabă decât utilizări practice ale matematicii, dar cele mai multe școli necesită, de asemenea, mai multe cursuri de aplicare pentru finalizare.

Un Master în Matematică oferă studenților care doresc să lucreze în domeniul științei, ingineriei, sau calcul o educație de bază solidă. Cele mai multe programe de studii necesită, de asemenea, o componentă de cercetare, astfel încât studenții să poată obține o simt pentru modul de utilizare a noilor abilități în lumea reală.

Costul de un master în matematică depinde de ceea ce instituție pe care o alegeți pentru a studia la. Cele mai multe programe de gradul ia unul sau doi ani pentru a finaliza, astfel încât costul de școlarizare ar trebui să fie evaluată în consecință.

Multe cariere in domeniul stiintei, ingineriei, tehnologie, și calculatoare sunt accesibile cu un Master de Matematică.În plus, o diplomă postuniversitară în matematica face solicitanții de locuri de muncă mai atractivă pentru angajarea managerilor în domeniul afacerilor și finanțelor care caută un fel de rezolvare a problemelor și abilități analitice care sunt predate la cursurile de matematica avansate.

Finalizarea un Master in Matematica on-line este o modalitate foarte bună pentru persoanele care nu pot participa la clasă în persoană pentru a obține un învățământ superior. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

Citește Mai Mult

Msc în matematică aplicată și industrială

Eindhoven University of Technology
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Ţările de Jos Eindhoven

Acest program de gradul se concentrează pe modele matematice, simulări avansate și calcule de calculator. Aceste mijloace și metode sunt constatare din ce în ce utilizarea în noile evoluții tehnologice și, prin urmare, acest program de master oferă un început excelent pentru contribuția dumneavoastră la nevoile tehnologice ale societății, atât în ​​prezent cât și în viitor. [+]

Conform Ghidului pentru a alege un program de master 2016 de master în domeniul industriei și Aplicată matematică este cel mai bun aplicat programul de matematică maestru al Olandei!

Timp de cinci ani, TU / e a fost cea mai bună universitate de tehnologie, în 2016 TU / e este a doua cea mai bună universitate de tehnologie.

Cifrele pentru sondajul a programelor de masterat sunt de 70 la sută, pe baza ratingului de către elevi și 30 la sută pe cei de NVAO (Organizația de Acreditare pentru Olanda și Flandra).

Programul

Acest program de gradul se concentrează pe modele matematice, simulări avansate și calcule de calculator. Aceste mijloace și metode sunt constatare din ce în ce utilizarea în noile evoluții tehnologice și, prin urmare, acest program de master oferă un început excelent pentru contribuția dumneavoastră la nevoile tehnologice ale societății, atât în ​​prezent cât și în viitor. ... [-]


MSc matematică computerizată

An-Najah National University
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Teritoriile Palestiniene Nablus

Ca parte a An-Najah National University , departamentul de matematică a adoptat misiunea universității în domeniul matematicii: de a oferi studenților palestinieni învățământ superior în matematică și de a sprijini cercetarea științifică în domeniul matematicii pentru a reduce decalajul și de a îmbunătăți cunoștințele studenților palestinieni. [+]

Facultate

Facultatea de Studii Universitare

Descrierea programului

- Viziunea programului: Dezvoltarea conceptelor de cercetare științifică în matematică pentru studenții absolvenți ai programelor de masterat de matematică și / sau matematică computațională; pentru a spori calitatea nivelului academic, de cercetare și tehnic al absolvenților de masterat în matematică, pentru a contribui la domeniile teoretice și aplicative și pentru a deveni renumiți la nivel global la nivelul calității și al învățământului superior.

- Misiunea programului: Ca parte a An-Najah National University , departamentul de matematică a adoptat misiunea universității în domeniul matematicii: de a oferi studenților palestinieni învățământ superior în matematică și de a sprijini cercetarea științifică în domeniul matematicii pentru a reduce decalajul și de a îmbunătăți cunoștințele studenților palestinieni.... [-]


Master of Science în Matematică și Informatică - Știința Datelor

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Rusia Moscow

Cercetătorii de date vor fi printre cei mai solicitați specialiști de pe piața hi-tech. Programul nostru este creat pentru a răspunde acestei cereri și pentru a echipa cei mai talentați tineri oameni de știință cu cunoștințe profunde în învățarea în mașină, învățare profundă, viziune pe calculator, analiză industrială a datelor, prelucrare a limbajului natural și alte domenii importante ale științei moderne a datelor. [+]

Cercetătorii de date vor fi printre cei mai solicitați specialiști de pe piața hi-tech. Programul nostru este creat pentru a răspunde acestei cereri și pentru a echipa cei mai talentați tineri oameni de știință cu cunoștințe profunde în învățarea în mașină, învățare profundă, viziune pe calculator, analiză industrială a datelor, prelucrare a limbajului natural și alte domenii importante ale științei moderne a datelor.

Moduri și durata: 2 ani (cu normă întreagă)Termenul de depunere a candidaturii: 16 iulie 2018Taxe de școlarizare: nu se percep taxe de școlarizare pentru solicitanții care trec prin procesul de selecțieLimba: englezăLocație: Moscova, Rusia... [-]

MSc Finanțe matematice

Birmingham Business School, University of Birmingham
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2019 Regatul Unit Birmingham + 1 mai mult

Acest program, a predat în comun de către Școala de Matematică și Facultatea de Economie, prevede competențele care vor permite absolvenți capabili punct de vedere tehnic (inclusiv în matematică, știință și inginerie), de a aplica formarea lor cantitativă pentru analiza financiară. [+]

Acest program, a predat în comun de către Școala de Matematică și Departamentul de Economie, Oferă abilitățile care vor permite punct de vedere tehnic absolvenți capabili (inclusiv în matematică, știință și inginerie) să aplice formarea lor cantitativă pentru analiza financiară.

În cele mai multe cazuri, ne așteptăm ca absolvenții de masterat vor avea poziții în analiza cantitativă (sau similar) in institutii financiare importante, cum ar fi în oraș. Programul, de asemenea, vă pregătește să urmeze studii suplimentare în mediul academic.

Cerințe de intrare

Un bun Onoruri gradul întâi (sau echivalent de peste mări), în matematică sau un subiect numerate cum ar fi legate fizică sau inginerie, sau un grad adecvat Onoruri comune în matematică industriale.... [-]


Master of Mathematical Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Belgia Leuven + 1 mai mult

[+]

Cu toate acestea, pentru fiecare dintre acestea, cantități mari de date și diverse modele sunt disponibile.

1 martie 2018 (pentru cetățenii non-SEE) Internațional Puncte forte

Scopul este de a pregăti studenții pentru un context multidisciplinar, și anume, proiectarea soluțiilor de probleme tehnice într-un mediu multidisciplinar, unde matematica joaca un rol important. În special, accentul se află pe abilitățile tehnice în contextul controlului proceselor, simulare numerică, extragerea datelor, criptografie, și vizualizare.

(9) Poate reformula o problemă de proiectare în obiective specifice de proiectare. [-]

MSC în modelarea matematică industrială

Loughborough University
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Modelul nostru industrial de modelare matematică este conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile de modelare matematică și tehnicile din ce în ce mai căutate în industrie și comerț. [+]

Modelul nostru industrial de modelare matematică este conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile de modelare matematică și tehnicile din ce în ce mai căutate în industrie și comerț.

Tehnologia de modelare matematică industrială vă permite să explorați modele matematice ale proceselor din lumea reală și formularea acestora, cu un accent puternic pe modul în care aceste tehnici pot fi aplicate în industrie.

O caracteristică-cheie a programului de modelare matematică industrială este lucrul în grupuri mici pentru a rezolva problemele legate de viața reală folosind modele matematice, cum ar fi estimarea pierderilor de căldură dintr-un depozit. Un alt aspect unic este modulul nostru de fiabilitate avansată, conceput pentru a arăta cum pot fi aplicate statisticile pentru problemele industriale pentru a sprijini dezvoltarea strategiilor de înlocuire a pieselor de inginerie înainte de a le rupe.... [-]


Masters of Science în matematică

University of North Alabama College of Arts and Sciences
Online Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Statele Unite ale Americii Florence

Master în științe (MS) în matematică. Acest program este conceput pentru a satisface nevoile educaționale ale persoanelor care aspiră la progresul profesional în predarea matematicii sau în alte profesii care necesită grade avansate în disciplină, precum și acei studenți care se pregătesc pentru studii avansate la doctorat. nivel. De asemenea, programul permite opțiunea de concentrare interdisciplinară. [+]

Universitatea din North Alabama's Online Master of Science în matematică program de gradul este o abordare complet on-line, inovatoare de matematică nivel absolvent. Toți elevii iau un nucleu de cinci cursuri de 3 credite (inclusiv cursuri de algebră și analiză). În plus, elevii pot alege de la cursuri de concentrare / electivă în matematică pură, predare matematică, sau diferite concentrații STEM.

Facultatea de Matematică din cadrul UNA are expertiză în domeniile Algebră, Teoria grupurilor, Teoria grafurilor, Analiza funcțională, Topologie, Matematică Aplicată și Educație matematică.

MA Ed. - Dacă sunteți interesat în urmărirea unui Master în Educație cu o concentrare de matematică, cursurile noastre ar fi foarte potrivite.... [-]


MS în științe matematice

University of Memphis
Campus September 2019 Statele Unite ale Americii Memphis

Găzduit în sala Dunn, atractivă, spațioasă și recent restructurată, și încorporată în zona comercială bogată și culturală din Memphis, Departamentul de Științe Matematice (DMS) oferă oportunități deosebite de studiu și de cercetare în multe domenii ale matematicii și statisticii pure și aplicate. Misiunea DMS este multiplă și cuprinde componente puternice în educație, cercetare și servicii. Scopul său final este crearea și diseminarea matematicii, pentru a aduce beneficii noilor generații, comunității științifice în general, precum și, în cele din urmă, societății tehnologice actuale. Facultatea noastră este cunoscută la nivel național și internațional pentru activitatea sa de cercetare de nivel înalt și prolific, cu grupuri active în prezent active în analiză, combinatorie, ecuații diferențiale, teoria ergodică și statistica aplicată. [+]

Despre științele matematice

Găzduit în sala Dunn, atractivă, spațioasă și recent restructurată, și încorporată în zona comercială bogată și culturală din Memphis, Departamentul de Științe Matematice (DMS) oferă oportunități deosebite de studiu și de cercetare în multe domenii ale matematicii și statisticii pure și aplicate. Misiunea DMS este multiplă și cuprinde componente puternice în educație, cercetare și servicii. Scopul său final este crearea și diseminarea matematicii, pentru a aduce beneficii noilor generații, comunității științifice în general, precum și, în cele din urmă, societății tehnologice actuale. Facultatea noastră este cunoscută la nivel național și internațional pentru activitatea sa de cercetare de nivel înalt și prolific, cu grupuri active în prezent active în analiză, combinatorie, ecuații diferențiale, teoria ergodică și statistica aplicată.... [-]


MSc in Computational Science

USI Università della Svizzera italiana
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Elveţia Lugano

[+]

Elevii pot sublinia software-ul numeric, modelare matematică, teoria deterministe și probabilistice, simularea pe calculator, sau știință de date. Absolvenții noștri sunt gata să urmeze o carieră profesională în cercetare, inginerie, calcul științific, știința datelor, date și analiză de afaceri, medicina de calcul și sisteme informaționale. Pentru teza de master, studenții pot participa la proiecte de cercetare în curs de desfășurare la ICS, The IDIDS, sau Facultatea de Informatică.

[-]

Matematică aplicată (MS)

New Jersey Institute of Technology
Campus September 2019 Statele Unite ale Americii Newark

Matematica a fost întotdeauna crucială pentru numeroasele forme de cercetare științifică. Acum, mai mult ca niciodată, progresele în cercetarea științifică se dovedesc a fi benefice din formularea și analiza modelelor matematice cantitative. Analiza reușită a unui model conduce la o mai bună înțelegere a rolului și interacțiunii componentelor cheie în sistemul studiat și oferă un instrument predictiv pentru îmbunătățirea performanțelor sistemului. [+]

Prezentare generală

Matematica a fost întotdeauna crucială pentru numeroasele forme de cercetare științifică. Acum, mai mult ca niciodată, progresele în cercetarea științifică se dovedesc a fi benefice din formularea și analiza modelelor matematice cantitative. Analiza reușită a unui model conduce la o mai bună înțelegere a rolului și interacțiunii componentelor cheie în sistemul studiat și oferă un instrument predictiv pentru îmbunătățirea performanțelor sistemului. Secvența de dezvoltare a modelului, analiză, simulare și interpretare a datelor necesită aplicarea unor metode matematice sofisticate moderne și clasice. Cu utilizarea în creștere a societății de inovație orientată matematic, oportunitățile de carieră pentru matematicienii aplicați sunt mai bune ca niciodată... [-]


MSc în matematică

Northeastern Illinois University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 6 anii August 2019 Statele Unite ale Americii Chicago Grayslake + 2 mai mult

MS în matematică este conceput pentru a oferi fundal matematice necesare pentru a urma o carieră în matematică aplicată, statistici, industrie, și de predare. [+]

MS în matematică este conceput pentru a oferi fundal matematice necesare pentru a urma o carieră în matematică aplicată, statistici, industrie, și de predare.

Elevii din program au opțiunea de a se concentra în:

Applied Mathematics: este conceput pentru cei cu un background puternic de licență în matematică, care doresc să se pregătească mai bine pentru cariere care includ statistici, matematică aplicată, sau care intenționează să urmeze un doctorat. la un alt institut.Învățământul secundar: pregătește elevii pentru a preda cu succes matematica la nivelul liceului. Este destinat profesorilor care doresc să-și îmbunătățească nivelul de competență în matematică sau doresc să lucreze ca specialiști în matematică de liceu sau doresc să predea matematica la nivelul liceului.... [-]

MSc în matematică

Graz University of Technology (TU Graz)
Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2019 Austria Graz

Tehnicile dintr-o gamă largă de domenii matematice sunt necesare pentru a face față provocărilor apărute în numeroase aplicații: imagistica matematică îmbunătățește precizia diagnosticului în științele vieții și în inginerie și a devenit un instrument indispensabil pentru intervențiile chirurgicale complexe. [+]

Tehnicile dintr-o gamă largă de domenii matematice sunt necesare pentru a face față provocărilor apărute în numeroase aplicații: imagistica matematică îmbunătățește precizia diagnosticului în științele vieții și în inginerie și a devenit un instrument indispensabil pentru intervențiile chirurgicale complexe. Metodele de telecomunicații și de plăți moderne propun probleme dificile pentru criptarea datelor. Schimbările recente în economie necesită abordări noi în gestionarea riscurilor în industria financiară și de asigurări. Tehnicile analitice și asistate de calculator permit analiza și simularea modelelor matematice de complexitate în creștere în domeniul științelor naturii, științei vieții, științelor economice și ingineriei.... [-]


MSc în Matematică Aplicată

Eötvös Loránd University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Ungaria District V.

Programul oferă o cunoaștere cuprinzătoare a mai multor domenii de matematică aplicată. Cursurile avansate prezintă problemele de ultimă oră ale domeniului dat, de exemplu în metode statistice, matematică financiară, teoria codurilor, metode numerice etc. [+]

Programul oferă o cunoaștere cuprinzătoare a mai multor domenii de matematică aplicată. Cursurile avansate prezintă problemele de ultimă oră ale domeniului dat, de exemplu în metode statistice, matematică financiară, teoria codurilor, metode numerice etc.

Scopul acestui program este de a dezvolta abilitățile matematice ale elevului pentru a rezolva problemele industriale și alte probleme din viața reală și sarcinile de dezvoltare în moduri inovatoare.

Acest program le permite elevilor să dobândească capabilități fundamentale precum:

modelare și abilități analitice,cunoașterea metodelor numerice,abilități în programare și simulare,experiență cu modele matematice reale, cum ar fi în industrie sau economie,capacitatea de a gestiona cantități uriașe de date prin integrarea metodelor matematice, numerice și statistice.Puterea programului... [-]

Ms în matematică și statistică

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 4 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Washington + 1 mai mult

Misiunea principală a programului de studii MS în matematică și statistică este de a pregăti studenții pentru cariere profesionale în discipline care utilizează științele matematice și statistice. Curriculum-ul este destinat persoanelor fizice care au studii de matematică, dar nu neapărat diplome de bacalaureat. [+]

Misiunea principală a programului de studii MS în matematică și statistică este de a pregăti studenții pentru cariere profesionale în discipline care utilizează științele matematice și statistice. Curriculum-ul este destinat persoanelor fizice care au studii de matematică, dar nu neapărat diplome de bacalaureat. Acesta este singurul astfel de program în zona mai mare DC, și culminează cu o diplomă de MS în Matematică și Statistică.

Programul își derivă filozofia din partea organizațiilor guvernamentale și ale industriei din zona DC și a plasat absolvenți în agențiile guvernamentale, în domeniul apărării, al firmelor financiare și al organizațiilor nonprofit. Există o cerere constantă pentru profesioniști bine pregătiți în domeniul analizei datelor, a modelarea matematică și statistică și a cloud computing, iar studenții noștri s-au dovedit a fi extrem de competitivi pe piața muncii. Un program înfloritor de stagii în domeniul consultanței matematice și statistice ajută la formarea și plasarea studenților și absolvenților în locuri de muncă interesante și cariere satisfăcătoare.... [-]


Master of Science în Educație în Curriculum și Instruire - Concentrare Educație Matematică

Purdue University Online
Online Campus Cu jumătate de normă 18 luni May 2019 Statele Unite ale Americii West Lafayette + 1 mai mult

Extindeți-vă cunoștințele și practica în predarea și învățarea matematicii. Această concentrare oferă o serie de oportunități de a vă dezvolta experiența în matematică și în metodele de predare a matematicii pentru a răspunde nevoilor diverselor cursanți. [+]

Educația matematică: extindeți-vă cunoștințele și practica în predarea și învățarea matematicii. Această concentrare oferă o serie de oportunități de a vă dezvolta experiența în matematică și în metodele de predare a matematicii pentru a răspunde nevoilor diverselor cursanți. Cursurile subliniază legăturile dintre conținutul matematicii K-16 și strategiile de instruire eficiente, bazate pe cercetare.

[-]