$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de MSc în Mass-media și design

Un Master of Science, sau MSc, este o desemnare academică avansată acordată studenților care completează un set de cursuri în ceea ce este de obicei o industrie bazată pe știință. Unii studenți aleg să urmeze o diplomă de masterat pentru a deschide mai multe oportunități de carieră, în timp ce alții o fac ca un mijloc de predare la nivel colegial sau, în cele din urmă, obține… Citeste mai mult

Un Master of Science, sau MSc, este o desemnare academică avansată acordată studenților care completează un set de cursuri în ceea ce este de obicei o industrie bazată pe știință. Unii studenți aleg să urmeze o diplomă de masterat pentru a deschide mai multe oportunități de carieră, în timp ce alții o fac ca un mijloc de predare la nivel colegial sau, în cele din urmă, obține un grad mai înalt.

Doar ceea ce este un MSc în Media și Design? Acest program riguros de studiu durează în mod obișnuit între doi și trei ani pentru a fi finalizat și implică examinarea și examinarea atentă a numeroaselor subiecte legate de media, design, arte digitale și grafice. Domeniile comune de studiu includ adesea construirea și dezvoltarea brandului, strategia de proiectare, arta și o revizuire a platformelor media multiple utilizate în prezent de companiile de vârf de astăzi. O analiză atentă a conceptelor teoriei designului ar trebui să fie de așteptat, deși există unele variații de la un program la altul.

Elevii care absolvesc cu succes programele de masterat și mass-media de proiectare sunt adesea capabili să facă mai mulți bani decât cei care nu au grade, sau cu grade mai mici. În general, aceștia au, de asemenea, mai multe oportunități de carieră la nivel mondial decât cei fără sau cu grade mai mici și sunt adesea capabili să predea la nivel colegial un grad de masterat, dacă se dorește.

Costurile de școlarizare pentru obținerea unui Master of Science în Media și Design diferă în general de la o școală la alta pe baza unor factori cum ar fi localizarea geografică și popularitatea programului de studii. Elevii ar trebui să consulte fiecare școală de interes pentru specificul curent de școlarizare.

Absolvenții programelor de media și de proiectare sunt pregătiți să lucreze într-o gamă largă de domenii și industrii legate de arte. Mulți absolvenți continuă să lucreze în domeniul educației, al mass-mediei, al tehnologiei, al guvernării sau al cercetării și dezvoltării. Alții continuă să lucreze în interiorul agențiilor de marketing, organizațiilor de relații publice sau întreprinderilor mari și mici. Alții încearcă să-și extindă și mai mult posibilitățile de carieră, urmând gradul de masterat cu o desemnare doctorală.

Elevii interesați în stabilirea unor cariere profitabile în domeniul media și al designului sunt sfătuiți să revizuiască numeroasele oportunități educaționale globale descrise în baza noastră de date. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Statele Unite ale Americii

Îmbunătățiți înțelegerea importanței comunicării grafice și profitați de tehnologiile care schimbă industria.

Îmbunătățiți înțelegerea importanței comunicării grafice și profitați de tehnologiile care schimbă industria. -
MSc
Normă întreagă
Engleză
Aug 2022
Campus