Filter
Masterat în Științe
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vezi Programe de MSc în Mass-Media digitală Cu jumătate de normă Europa 2020

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Programele media digitale ajuta la a oferi studenților cu importante cunoștințele și abilitățile de care au nevoie în domeniul mass-media digitale, tehnologie și producție. Programe cu accent în mass-media digitale pot ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în animație, studio de productie si design de joc video.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Contactează Școli Top Masterate în Științe în Mass-Media digitală Cu jumătate de normă Europa 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Mass-Media digitală, Europa

Nottingham Trent University School of Social Sciences

Gradul nostru de Master Cyberpsychology vă va oferi posibilitatea de a dezvolta competențele academice și profesionale relevante pentru a începe o carieră de succes în do ... [+]

Masterul nostru de Cyberpsychology vă va oferi oportunitatea de a dezvolta abilitățile academice și profesionale relevante pentru a începe o carieră de succes în domeniul cyberpsychology, studiul psihologic al internetului și al tehnologiilor digitale. Experți în domeniile cyberpsychology, Internet și tehnologie vor furniza cursul.

Cursul este conceput atât pentru absolvenții de psihologie, cât și pentru absolvenții altor discipline conexe, de exemplu media sau IT. Poate fi interesant dacă sunteți în căutarea unei cariere în domeniul cyberpsychology, fie în orice organizație care utilizează orice formă de cyberpsychology (adică are o prezență web), fie în cercetare, fie în mediul academic.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Master Media și Societatea noastră are un accent puternic pe înțelegerea mediului contemporan al dezvoltării conținutului multi-platformă și a potențialului rețelelor mul ... [+]

Prezentare generală

Lumea se schimbă rapid ca urmare a digitalizării, a globalizării, a conectivității web și a mass-mediei sociale, ceea ce face un moment extraordinar pentru studierea mediilor digitale.

Master Media și Societatea noastră are un accent puternic pe înțelegerea mediului contemporan al dezvoltării conținutului multi-platformă și a potențialului rețelelor multi-canale și a consumului acestora. Cursul vă va dota cu abilitățile și experiența pentru a deveni un expert în domeniul mass-media digitale, oferind un Pathway ideal pentru o carieră digitală de succes într-o serie de sectoare diferite.

MSc face parte din portofoliul nostru de cercetare și predare în domeniul digital. Cu acest curs, veți obține abilități transferabile pentru o carieră digitală, cu flexibilitatea de a alege propria Pathway învățare și obiectivele de învățare.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză