MASTERSTUDIES

Vezi toate cele Programe de MSc în Marketing Part time în Belgia 2020

Programe de masterat oferă același titlu de gradul - Master. Studii postuniversitare, cum ar fi Master of Science sunt scurtate Master. Master of Science în programul de management sau de Master of Science de educație de management sunt programe de studii postuniversitare în management comun. Acest lucru înseamnă că studenții primesc o educație academică cu o profunzime de reflecție și de abstractizare. Masters, de obicei, pot fi clasificate ca Master of Science (MSc), sau popular Master of Arts (MA). Master of Science (MSc), de obicei, este dat de realizarea cu succes a programelor de studii postuniversitare, cu o știință sau punctul tehnic de convergență.

Programele de marketing le pot oferi studenților abilitățile și cunoștințele specifice asociate cu identificarea audienței țintă, crearea strategiilor de stabilire a prețurilor, dezvoltarea de servicii și produse și implementarea metodelor de publicitate pentru a ajunge la consumatorii corespunzători.

Cu studii superioare fiind superior cel mai nivel în sistemul de învățământ din Belgia, guvernul a pus accent mai mult pentru a se asigura că viața a elevilor se face cât mai simplu posibil prin împrumut și programe de granturi. Ele oferă sponsori pentru studenții internaționali care provin din medii sărace și vulnerabile care doresc să studieze în această țară.

Contactează Școli Top Masterate în Științe în Marketing Cu jumătate de normă în Belgia 2020

2 Rezultate din Marketing, Belgia Filter

Master în Management - Marketing Strategic Internațional

HEC Management School - University of Liège
MSc
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
30 Apr. 2020
Engleză
Campus

Dezvoltați o viziune contemporană a marketingului și a strategiei, luând în considerare revoluția IT.

Citeste mai mult

Master of Science în Economie de Afaceri - Marketing

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
MSc
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Programul Business Economics se adresează studenților interesați de scena afacerilor. Le pregătește pentru îndeplinirea activă și flexibilă a unei game largi de sarcini în sec ...

Citeste mai mult