Găsește Programe de MSc în Managementul produselor alimentare al băuturilor Part time 2021
Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.
Solicită Informații Programe de MSc în Managementul produselor alimentare al băuturilor Cu jumătate de normă 2021
6 Rezultate din Managementul produselor alimentare al băuturilor Filter
Master în Managementul Alimentelor și Băuturilor Internaționale
ESCP Business School - Turin Campus
Pentru o carieră de succes în sectorul alimentar și al băuturilor în calitate de manageri, directori și antreprenori. După ce ați finalizat Master, scenarii multiple vor fi de ...
Master of Science și MBA în Managementul Alimentației și Agriculturii
Audencia Business School
Pentru viitorii manageri care sunt pasionați de alimente și agricultură, Master of Science în Managementul Alimentației și Agriculturii (FAM) oferă cele mai bune cunoștințe de ...
MSc în sisteme alimentare și de management
Cranfield University
Dezvoltat cu și special pentru industrie, Food Systems and Management MSc este o poartă către o carieră de succes pentru oricine este pasionat de îmbunătățirea problemelor maj ...
MSc / PGDip Managementul producției alimentare
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Acest curs de masterat echilibrează o disciplină științifică cu cunoștințe de afaceri. Veți învăța cum să dezvolți alimente sigure, hrănitoare și durabile. Acest lucru este es ...
MSc / PGDip în managementul producției alimentare
University of Nottingham, Faculty of Science
Acest grad interesant și provocator oferă absolvenților științei și ingineriei cunoștințe tehnice, operaționale și de afaceri. Îți dezvoltă abilitățile pentru o carieră în pro ...
Master of Science (MSc) în Științele Vieții - Inovații alimentare și băuturi
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
În acest program de Master, vă ocupați cu soluții inovatoare pentru industria alimentară și a băuturilor. Recunoașteți inovația ca un proces holistic și dezvoltați noi produse ...