Filter
Masterat în Științe
Oceania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de MSc în Managementul lanțului de aprovizionare în Oceania 2019/2020

Un Master în Științe, sau MSc, este un titlu academic oferit celora care au finalizat în mod eficient aproximativ patru ani de studiu intensiv pe un anumit subiect. Multe programe de MSc oferă un curriculum combinat bazat pe cursuri în sala de clasă si pe cercetare.

Oceania, de asemenea, cunoscut sub numele de Oceanica este o regiune centrat pe insulele din Oceanul Pacific tropical [4] Avizele de ceea ce constituie gama Oceania din cele trei subregiuni de Melanezia, Micronezia și Polinezia [5] a, în sens mai larg, întreaga regiune insular. între Asia și cele două Americi, inclusiv Australia și Arhipelagul Malay.

Vezi toate Programe de MSc în Managementul lanțului de aprovizionare în Oceania 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Managementul lanțului de aprovizionare, Oceania

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Wollongong Faculty of Business

Maestru de Management al lanțului de aprovizionare oferă profesioniștilor care lucrează în logistică, managementul lanțului de aprovizionare și gestionarea operațiunilor ... [+]

Maestru de Management al lanțului de aprovizionare oferă profesioniștilor care lucrează în logistică, managementul lanțului de aprovizionare și gestionarea operațiunilor abilitățile de a gestiona fluxul de materiale și informații în cadrul și între organizații și alte părți interesate relevante.

Veți învăța cum să diagnosticați procesele și lanțurile de aprovizionare existente și cum să implementați o strategie a lanțului de aprovizionare în cadrul unei organizații. Competențele și abilitățile sunt dezvoltate pe teme precum prognozarea, vânzările, planificarea operațională și achizițiile publice pentru a numi câteva.

Pentru un program de 2 ani, acest grad poate fi combinat cu oa doua diplomă de masterat de la Sydney Business School, UOW. Alege-ți al doilea grad de masterat din lista de mai jos:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1.5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză