Filter
Masterat în Științe
Europa

Vezi Programe de MSc în Managementul Comercial Europa 2019

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Învățământul superior în managementul comercial oferă gradul necesar pentru a avea succes într-o gamă largă de întreprinderi care necesită identificarea proiectelor și abilitățile de management al echipei. Lucrați într-o mulțime de industrii cu acest grad, și să utilizeze abilitățile interpersonale și manageriale, precum și organizația de logistică pentru a prospera într-o carieră.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Găsește Programe de MSc în Managementul Comercial Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

1 Results in Managementul Comercial, Europa

Studii
Locație
Europa
Tip de studiu
Frecvență
Other options within this field of study:
Leeds Beckett University

Dezvoltarea cunoștințelor teoretice și a competențelor profesionale necesare pentru a deveni expert în măsurarea cantitativă și managementul comercial al proiectelor. ... [+]

Detaliile Cursului

Dezvoltarea cunoștințelor teoretice și a competențelor profesionale necesare pentru a deveni expert în măsurarea cantitativă și managementul comercial al proiectelor.

Este posibil să lucrați deja în industria construcțiilor sau să căutați să extindeți experiența pe care ați construit-o într-un domeniu conex. Livrată online, cursul vă va permite să dezvoltați competențele de bază cerute de Institutul Regal al Cercetătorilor Chartered (RICS) *, într-un format flexibil, indiferent unde vă aflați. Bazându-vă pe experiențele dvs. la locul de muncă, studiile dvs. vor fi plasate în context care va spori gândirea dvs. strategică și încrederea dvs. în luarea deciziilor.... [-]

Regatul Unit Leeds
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză