Programe de MSc în Management

Compară 127 Programe de MSc în Management

O diplomă de master este de obicei primul nivel de studii postuniversitare. Studenții potențiali trebuie adesea să aibă o diplomă de licență înainte de a se înscrie într-un program. Absolvirea cursului poate dura mai puțin de patru ani.

Ce este un MSc în Management? Este un program postuniversitar care conferă cunoștințe avansate de management general. O varietate de concepte, de la finanțe și resurse umane până la marketing și logistică, pot fi studiate. Elevii sunt echipați cu instrumente și teorii avansate, pregătindu-le pentru posturi dintr-o varietate de industrii din sectoarele non-profit, publice și private. Programele pot permite persoanelor să se specializeze în anumite domenii de management.

Gândirea critică este o abilitate transferabilă valoroasă pe care studenții care o fac spre un Master în Management dobândesc. Aplică abilități de rezolvare a problemelor și o comunicare eficientă. Resourcefulness și raționamentul independent promovează încrederea și autoritatea, care pot fi benefice în căutarea carierei și în viața de zi cu zi.

Un Master in Management este recunoscut în mod obișnuit ca un program de afaceri avansat versatil, făcându-l atrăgător pe piața globală a forței de muncă. Costurile pot varia în funcție de specializare și locație. Indivizii sunt sfătuiți să contacteze școlile de interes pentru ofertele de curs și prețurile.

Un Master în Management poate duce la oportunități de carieră într-o gamă largă de industrii. Liderii și managerii de proiect folosesc abilități de comunicare pentru a lucra cu o varietate de persoane și culturi în sectoare și țări. Consilierii financiari pot lucra pentru bănci sau alte instituții pentru gestionarea investițiilor, planificarea proprietății sau pregătirea fiscală. Persoanele cu o orientare antreprenorială se pot alătura unui startup sau își pot începe propriile companii. Elevii cu diplomă de specialitate, cum ar fi marketing sau IT, sunt în căutare de competențe și cunoștințe concentrate.

Pot exista mai multe programe de învățământ la distanță și locuri de campus care oferă un Master în Management. Multe instituții educaționale permit studenților să atingă obiective academice cu programe flexibile și cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Master of Science în Managementul Sportiv Internațional (Online)

UCFB
Online Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit London

Ca prima incercare a UCFB , studentii au acum posibilitatea de a invata UCFB respectat International Master of Science in Sport Management in livrare completa online, care este de obicei predate in campus. Acest curs este destinat persoanelor care sunt interesate să dețină funcții de conducere în departamentele principale ale departamentelor funcționale ale industriei de management sportiv. UCFB unicul Master Internațional de Științe în Managementul Sportiv (on-line) oferă liderilor sportivi aspiranți cu oportunități de învățământ și experiență de neegalat. Acest curriculum inovatoare a evoluat într-o călătorie de tranziție pentru absolvenți de toate disciplinele, precum și profesioniști existenți în toate domeniile din industria sportivă, cum ar fi managementul, marketingul sau operațiunile. Master of Science în Managementul Sportiv (online) absolvenți vor fi acordate de Bucks New University din Buckinghamshire, instituția noastră partener academic respectat. [+]

UCFB

schiță

Ca prima incercare a UCFB , studentii au acum posibilitatea de a invata UCFB respectat International Master of Science in Sport Management in livrare completa online, care este de obicei predate in campus.

Acest curs este destinat persoanelor care sunt interesate să dețină funcții de conducere în departamentele principale ale departamentelor funcționale ale industriei de management sportiv.

UCFB unicul Master Internațional de Științe în Managementul Sportiv (on-line) oferă liderilor sportivi aspiranți cu oportunități de învățământ și experiență de neegalat. Acest curriculum inovatoare a evoluat într-o călătorie de tranziție pentru absolvenți de toate disciplinele, precum și profesioniști existenți în toate domeniile din industria sportivă, cum ar fi managementul, marketingul sau operațiunile.... [-]


Gestionarea MSC și informatică

B2 Ljubljana School Of Business
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Slovenia Ljubljana

Management și Informatică Programul de masterat este o combinație interdisciplinară de competențe științifice sociale contemporane, cu accent pe științele de afaceri și cunoștințe în domeniul informaticii. [+]

Titlul profesional: Master în Management și Informatică

Management și Informatică Programul de masterat este o combinație interdisciplinară de competențe științifice sociale contemporane, cu accent pe științele de afaceri și cunoștințe în domeniul informaticii.

Este în interconectarea acestor abilități, permițând înțelegerea simultană a proceselor de afaceri și a structurilor organizaționale, împreună cu capacitatea dezvoltată a utilizării tehnologiei informației, unde recunoaștem una dintre căile cheie pentru dezvoltarea mediului organizațional și social bazat pe informații.

Astfel, trebuie subliniată importanța profilului de management interdisciplinar și relativ flexibil - managementul care este implicat activ în dezvoltarea afacerilor și tehnologică răspunde în mod creativ schimbărilor și este prin posibilitatea unei modalități îmbunătățite de a face afaceri și obținerea unui succes mai mare în afaceri, făcând, de asemenea, aceste schimbări.... [-]


Master of Science în Management

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Suedia Gothenburg

Acest program este direcționat către voi care au deja o diplomă de studii universitare într-un domeniu specific și care sunt interesați de o cariera ca manager în muncă dumneavoastră viitoare [+]

Limba de predare: engleză

Acest program este direcționat către voi care au deja o diplomă de studii universitare într-un domeniu specific și care sunt interesați de o cariera ca manager în viitorul tău de viață de muncă. La finalizarea programului va fi capabil să se ocupe cu probleme complexe de management și să înțeleagă condițiile de management în domeniul dumneavoastră de expertiză specifică.

Despre program

Master of Science în Management ofera un mediu provocator intelectual cu o gamă largă de cursuri, care combină studii teoretice cu realitățile practice. Atunci când sunteți în măsură să cont în mod independent, un argument teoretic, acest lucru se aplică realității practice și, în același timp, se dezvolta atat, putem spune că ne-am atins scopul nostru. Acest program este direcționat către studenții care sunt interesați de o cariera ca manager în viitor viața lor de lucru. La finalizarea programului elevii vor fi capabili să se ocupe cu probleme complexe de management și să înțeleagă condițiile de management în domeniul lor specific de expertiză. Ei vor fi, de asemenea, posibilitatea de a reflecta asupra propriului lor rol de lider precum și să demonstreze capacitatea de a evalua consecințele sociale și etice ale deciziilor manageriale.... [-]


Masterat în management

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Statele Unite ale Americii Troy

Cu statele membre în Management puteți câștiga capacitatea de a aplica metode de afaceri într-un anumit domeniu, și să învețe să folosească tehnologia pentru a crea valoare semnificativă pentru angajator. [+]

Master of Science în Management

Cu MS în Managementul puteți câștiga capacitatea de a aplica metode de afaceri într-un anumit domeniu, și să învețe să folosească tehnologia pentru a crea valoare semnificativă pentru angajatorul tau.

Master of Science în grad de administrație este o cale de carieră pentru studenții cu expertiza tehnica, care doresc să dezvolte opțiunile de carieră mai largi.

MS în Management este un grad de management general, cu un domeniu de interes de specialitate. Cerințe specifice sunt dezvoltate pentru un elev individ sau un public specializat. Studenții au posibilitatea de a se specializa într-o zonă de concentrare proiectat în colaborare cu consilierul academic MS. Domenii includ de analiză de business, antreprenoriat și inovație, finanțe, sisteme de informare - de gestionare a operațiunilor, de marketing - dezvoltarea de noi produse, precum și managementul lanțului de aprovizionare. Acest program incepe in fiecare toamna. Nu există nici un început la mijlocul anului pentru acest program.... [-]


De masterat în management

London School of Economics and Political Science
Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit London

Master in Management este un program intensiv de un an conceput pentru a dezvolta abilitățile intelectuale și profesionale ca un manager de excepție și lider într-o carieră pe viață. [+]

Master in Management este un program intensiv de un an conceput pentru a dezvolta abilitățile intelectuale și profesionale ca un manager de excepție și lider într-o carieră pe viață.

Pentru studenții care doresc să lanseze cariera lor în management, acest program vă va oferi o fundație în fundamentele de gestionare a persoanelor și organizațiilor în context real de afaceri de azi. Cursuri de bază vor dezvolta abilitățile dumneavoastră în analiza de business, marketing, management financiar, managementul oamenilor, conducerea si strategia.

Curriculum-ul va avea o abordare în profunzime analitică pe tot parcursul, permițându-vă să evalueze în mod critic cele mai recente tendințe și teorii în management, și pentru a obține o înțelegere adevărată a forțelor sociale, economice și politice care au un impact asupra organizațiilor din întreaga lume. Un proiect de afaceri și de excursie pe teren internațional va dezvolta abilitățile practice ca un manager talentat și inteligent și vă permite să utilizați intuiții dumneavoastră din program pentru a crea lumea reală, soluții manageriale practice.... [-]


master în management

Aberystwyth University Business School
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Aberystwyth

Aberystwyth Master. (ECON) Managementul este MBM acreditat de către Asociaţia de MBA.Doar 20 de şcoli de afaceri din întreaga lume au realizat acest program de prestigiu [+]

Master în Management

&nbsp

Aberystwyth Master. (ECON) Managementul este MBM acreditat de către Asociaţia de MBA. Doar 20 de şcoli de afaceri din întreaga lume au realizat acest program de acreditare prestigiu. Gradul este proiectat pentru elevii cu un interes în management, în multe contexte diferite. Avem experienţă mare în domeniile de Afaceri, Marketing si Finante, dar o mare parte din ceea ce vei studia în Master în grad de administraţie, în termeni de a face cu oameni şi de înţelegere comportament organizaţional, va fi aplicabilă în non-comerciale contexte, în sectorul public şi organizaţiile de voluntari de toate tipurile. Gradul prima dvs. ar putea să fi fost în orice disciplină: programul MBM Aberystwyth vă va oferi o baza solida in afaceri si management, indiferent dacă aveţi sau nu le-a studiat înainte.Scopul nostru este de a vă oferi nu doar o bază solidă de cunoştinţe, nu doar o conştientizare a tendinţelor pieţei şi oportunităţile de afaceri, dar, cel mai important, un set de abilităţi analitice şi aplicate, precum şi strategii care vă va sta în locul bun-a lungul carierei manageriale.... [-]


Master în Management

Trinity College Dublin - Business School
Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Irlanda Dublin

Clasat pe locul I în Irlanda și pe primul loc în Europa de Vest pentru Management General (Eduniversal 2018), Master în Management oferit de Trinity College Dublin este destinat absolvenților non-business. Acesta va completa gradul dvs. de licență și vă dota cu abilitățile de management necesare pentru a reuși în mediul de afaceri globalizat de astăzi. [+]

Clasat pe locul I în Irlanda și pe primul loc în Europa de Vest pentru Management General (Eduniversal 2018), Master în Management oferit de Trinity College Dublin este destinat absolvenților non-business. Acesta va completa gradul dvs. de licență și vă dota cu abilitățile de management necesare pentru a reuși în mediul de afaceri globalizat de astăzi.

Informații despre program

Echipa noastră academică aduce o mulțime de cunoștințe și experiență într-o serie de sectoare, oferind o perspectivă cu adevărat globală. Prin învățarea practică, simulările, dezbaterile, studiile de caz și vorbitorii invitați, elevii vor învăța să analizeze problemele reale de afaceri. Programul se axează, de asemenea, pe negociere și conducere pentru a ajuta studenții să gestioneze conflictele și să-și dezvolte stilul de conducere. Puteți, de asemenea, pentru a vă adapta în continuare gradul cu electives. Aceste opțiuni sunt revizuite în fiecare an pe baza feedback-ului angajatorului și a cerințelor pieței.... [-]


Masterat în management

Universiti Utara Malaysia
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 15 semestre January 2019 Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur + 2 mai mult

Master of Science (Management) a fost introdus pentru a produce absolvenți care au cunoștințe profunde cu privire la aspectul de gestionare a unei afaceri și capabil să execute sarcini relevante în mediul actual de afaceri la nivel mondial. Obiectivul este acela de a produce directori excelente și profesionale, care sunt capabili să traducă teoria învățate în timpul orelor în practică. [+]

Despre program

Master of Science (Management) a fost introdus pentru a produce absolvenți care au cunoștințe profunde cu privire la aspectul de gestionare a unei afaceri și capabil să execute sarcini relevante în mediul actual de afaceri la nivel mondial. Obiectivul este acela de a produce directori excelente și profesionale, care sunt capabili să traducă teoria învățate în timpul orelor în practică. Absolventii acestui program sunt, de asemenea, de așteptat să devină lideri capabili, care pot identifica și rezolva problemele și problemele legate de gestionarea și de afaceri, pe plan intern sau internațional.

Obiective Programul de

Scopul Master. Programul de management este de a produce absolvenți care posedă cunoștințe de management și abilități profesionale, și să le pregătească pentru provocările de gestionare a organizației în mediul actual de afaceri la nivel mondial.... [-]


Master Management

Nottingham Business School, Nottingham Trent University
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii January 2019 Regatul Unit Nottingham

Cursurile noastre de Master în Management vă vor ajuta să vă modelați abilitățile de conducere și de management pentru a deveni un manager eficient al secolului XXI, capabil să opereze în medii organizaționale dinamice și complexe. Veți câștiga o înțelegere excelentă a subiecților de bază, permițându-vă să puneți în practică teoria și gândirea contemporană. [+]

Cursurile noastre de Master în Management vă vor ajuta să vă modelați abilitățile de conducere și de management pentru a deveni un manager eficient al secolului XXI, capabil să opereze în medii organizaționale dinamice și complexe. Veți câștiga o înțelegere excelentă a subiecților de bază, permițându-vă să puneți în practică teoria și gândirea contemporană.

Calea pură de management dezvoltă o înțelegere mai profundă a principiilor centrale ale managementului. Veți angaja în probleme de management relevante și în curs de dezvoltare, inclusiv în gestionarea diverselor culturi. Veți explora, de asemenea, inovația organizațională și gândirea antreprenorială, precum și perfecționarea înțelegerii critice a teoriei managementului.... [-]


Master of Science în Managementul Inovării și Antreprenoriatului

University of Milan
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Milan

Master of Science în Managementul Inovației și Antreprenoriatului este un nou program de doi ani oferit de Departamentul de Economie, Management și metode cantitative de la Universitatea din Milano. [+]

Master of Science în Managementul Inovației și Antreprenoriatului este un nou program de doi ani oferit de Departamentul de Economie, Management și metode cantitative de la Universitatea din Milano.

Acest program este destinat să ofere studenților teorii, instrumente și expertiză pentru a transforma ideile în oportunități de afaceri și de a gestiona eforturile de inovare corporativă. Scopul programului este de a forma absolvenți creativi, care pot contribui în mod strălucit la inovație în mai multe domenii, atât în ​​organizațiile existente, cât și prin călătorii antreprenoriale.

În primul an, studenții vor urma o pistă comună cu cursuri avansate care să acopere managementul inovației, istoria afacerilor, dreptul afacerilor, organizarea industrială, banca corporativă și piețele financiare. Folosind un portofoliu variat de teorii și metodologii, elevii vor dobândi principalele elemente esențiale pentru a gestiona complexitatea managementului inovației și a dezvoltării noilor afaceri.... [-]


Master Management

Sheffield University Management School
Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Sheffield

Cele mai bune organizații din lume au nevoie de oameni ca tine în partea de sus, iar MSc în Management vă poate ajunge acolo. Într-o epocă în care există atât de mulți specialiști de diferite feluri, este nevoie de absolvenți care văd întreaga imagine, nu doar dintr-o perspectivă funcțională. Fiecare organizație are nevoie [+]

Cele mai bune organizații din lume au nevoie de oameni ca tine în partea de sus, iar MSc în Management vă poate ajunge acolo. Într-o epocă în care există atât de mulți specialiști de diferite feluri, este nevoie de absolvenți care văd întreaga imagine, nu doar dintr-o perspectivă funcțională. Fiecare organizație are nevoie de generalisti, indiferent dacă sunt manageri ai echipelor multidisciplinare, ca directori ai operațiunilor de afaceri sau care lucrează la bord în calitate de directori executivi sau președinți. Managementul nostru MSc vă va scoate din zona dvs. de confort. Gestiunea generală nu este ușoară, dar absolvenții noștri părăsesc locul de muncă și sunt pregătiți pentru echipele de conducere pe o scena internațională. Jobul dvs. de vis, în orice disciplină, poate fi realizat cu un an petrecut în acest program ambițios, foarte apreciat de masterat. Master în Management a fost acreditat de către Asociația de MBA (AMBA). Această recunoaștere prestigioasă înseamnă că puteți avea încredere că veți primi o calificare cu recunoaștere și valoare internațională. Programul este susținut de cercetări de nivel mondial și predat la cele mai înalte standarde academice, cu accent pe abilitățile reale din lumea reală - este dedicat producerii persoanelor care vor avea un impact. Provocați-vă să lucrați din greu și vă vom oferi toate cunoștințele necesare pentru o carieră fructuoasă în management, cu cunoștințe și abilități care sunt portabile în diferite sectoare de activitate.Programul Învățați cu normă întreagă pe parcursul a două semestre, urmate de o disertație, elevii sunt educați printr-o serie de cursuri,... [-]


Management Master

Warwick Business School
Campus Cu normă întreagă 12 luni August 2019 Regatul Unit Coventry

Nostru de un an curs de Master de Management va transforma dintr-un absolvent de ambitios intr-un manager de succes. [+]

Lovi cu piciorul-a începe cariera de management la o scoala de afaceri de lider.

Nostru de un an curs de Master de Management va transforma dintr-un absolvent de ambitios intr-un manager de succes. Veți învăța să aplice abilitățile dobândesc într-o gamă de medii, inclusiv de marketing, achiziții, management strategic client, consultanta in afaceri si dezvoltare organizationala.

Veți rafina și de a construi pe munca in echipa, comunicare, și abilități de prezentare prin munca individuală și de grup, și de a dezvolta abilitățile personale și profesionale în luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, analiza, și reflecție critică.

Noi vă va oferi cea mai bună educație posibilă într-un mediu de inspirație. De-a lungul și dincolo de studiile tale vei beneficia de pre-sosire, elev, si suport absolventii cariere complete, permițându-vă pentru a ajunge la adevăratul potențial.... [-]


Master of Science in Business: Quantitative Techniques for Economics and Management (QTEM) Masters Network

BI Norwegian Business School
Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Norvegia Oslo

Earn your master’s degree as part of an international network of 19 leading business schools and corporate partners committed to developing global talent with strong quantitative competencies, analytical skills, international and intercultural experience, and management potential. [+]

Why Choose Master of Science in Business - QTEM Masters Network?

Earn your master’s degree as part of an international network of 19 leading business schools and corporate partners committed to developing global talent with strong quantitative competencies, analytical skills, international and intercultural experience, and management potential.

If you are looking for a master’s degree with global reach and an emphasis on the quantitative and analytical skills in demand by employers, the MSc in Business with the QTEM Master Network is the degree for you. You can choose to major in Finance or Economics plus complement this knowledge with skills and competencies in Finance and Risk Management, Applied Economics and Public Policy, Business Intelligence and Big Data, or Innovation and Strategy.... [-]


Master în Management și Sustenabilitate

University of Bath School of Management
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Bath

Obțineți o înțelegere solidă a problemelor legate de sustenabilitate legate de responsabilitatea socială a întreprinderilor. De asemenea, vă veți dezvolta abilitățile în domeniile principale de afaceri cu acest Master inovatoare. [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care doresc să dezvolte abilități manageriale cheie, cu accent pe aspectele legate de durabilitate.

Prezentare generală

Obțineți o înțelegere solidă a problemelor legate de sustenabilitate legate de responsabilitatea socială a întreprinderilor. De asemenea, vă veți dezvolta abilitățile în domeniile principale de afaceri cu acest Master inovatoare.

Veți explora provocările de a asigura sustenabilitatea în gestionarea firmelor. Veți învăța, de asemenea, să gestionați relațiile cu comunitățile, cu societatea și cu mediul natural.

Nivelul de viză de nivel 4

Beneficiați de un proces simplificat de solicitare a vizelor și obțineți șase luni de plecare după curs.... [-]


Administrare

Loughborough University School of Business and Economics
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Regatul Unit Loughborough

Programul nostru de management este o oportunitate deosebită pentru absolvenții care doresc să dezvolte, cunoștințe de afaceri funcționale și abilități practice pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare. [+]

Programul nostru de management este o oportunitate deosebită pentru absolvenții care doresc să dezvolte, cunoștințe de afaceri funcționale și abilități practice pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare.

Programul își propune să dezvolte înțelegere a aspectelor de bază ale managementului afacerilor și să se bazeze pe abilități și competențe relevante pentru middle management și roluri de conducere. Este potrivit în special pentru studenții care au luat grade de bază non-comerciale sau care doresc să consolideze cunoștințele lor de afaceri.

Experiențele noastre de a lucra cu o gamă largă de parteneri industriali și echipele manageriale au alimentat direct în design-ul programului nostru de management, care include module de bază concepute pentru a vă dota cu abilități cheie de afaceri solicitate de către organizațiile moderne. In plus, gama largă de module opționale vă oferă flexibilitatea de a adapta programul pentru a se potrivi cu aspirațiile tale individuale de cariera.... [-]