MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Management de restaurant în Statele Unite ale Americii 2021

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

Programele de management al restaurantului pot oferi studenților o largă cunoaștere a îndatoririlor administrative, a competențelor organizaționale și a protocoalelor. Managerii de restaurante învață să asiste la nevoile clienților și pot să se angajeze să angajeze și să antreneze noi lucrători. Managerii sunt deseori responsabili de plata salariilor angajaților.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Programe de Masterat în Științe de Top în Management de restaurant în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Management de restaurant, Statele Unite ale Americii Filter

MASTER OF SCIENCE HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT

Auburn University College of Human Sciences
MSc
Engleză

Departamentul de Nutriție, Dietetică și Managementul Ospitalității, o unitate din Colegiul de Științe Umane, oferă studii postuniversitare care conduc la un masterat cu opțiun ...

Citeste mai mult