MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Management de restaurant în America de Nord 2021

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Programele de management al restaurantului pot oferi studenților o largă cunoaștere a îndatoririlor administrative, a competențelor organizaționale și a protocoalelor. Managerii de restaurante învață să asiste la nevoile clienților și pot să se angajeze să angajeze și să antreneze noi lucrători. Managerii sunt deseori responsabili de plata salariilor angajaților.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Găsește Programe de MSc în Management de restaurant în America de Nord 2021

1 Rezultate din Management de restaurant, America de Nord Filter

MASTER OF SCIENCE HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT

Auburn University College of Human Sciences
MSc
Engleză

Departamentul de Nutriție, Dietetică și Managementul Ospitalității, o unitate din Colegiul de Științe Umane, oferă studii postuniversitare care conduc la un masterat cu opțiun ...

Citeste mai mult