close

Filtre

Vezi rezultatele

Vizualizează Programe de MSc în Management de restaurant

Un Master of Science grad de multe ori se concentreaza pe medicina, inginerie, contabilitate și alte discipline sau bazate pe stiinta-matematice. Cu toate acestea, unele universități oferă un Master pentru subiecte bazate pe arte, de regulă. Aceasta poate dura oriunde de la unu la trei ani pentru a obține acest grad. Ce este un Master in Management Restaurant? gradul de programe se concent… Citeste mai mult

Un Master of Science grad de multe ori se concentreaza pe medicina, inginerie, contabilitate și alte discipline sau bazate pe stiinta-matematice. Cu toate acestea, unele universități oferă un Master pentru subiecte bazate pe arte, de regulă. Aceasta poate dura oriunde de la unu la trei ani pentru a obține acest grad.

Ce este un Master in Management Restaurant? gradul de programe se concentreze pe teoria managementului restaurant. Ele se bazează pe cunoștințele unui student de finanțe, statistici, resurse umane, ospitalitate, științe alimentară și a băuturilor, precum și de marketing. Cursurile oferite pot varia în funcție de instituție, dar ar putea include aprecierea vinului, metode de cercetare ospitalitate, administrarea de evenimente si management de stabilire a prețurilor. Un Master în Management Restaurant combină adesea învățarea prin cursuri și de cercetare. La unele universități, studenți a scrie o teză.

După ce a obținut un Master în Management Restaurant, un student poate fi mai bine pregătită să-și asume o poziție de nivel înalt în această industrie.Unii profesioniști califica chiar și pentru un salariu mai mare, deoarece acestea au o înțelegere a abilităților de organizare și de cunoștințe de afaceri necesare pentru a funcționa eficient un restaurant.

Înainte de a te simti confortabil aplica pentru acest tip de program, poate doriți să aflați mai multe despre potențialul de școlarizare. Costul va fi, desigur, variază de la o școală la alta. Ceea ce trebuie să plătiți ar putea depinde de faptul dacă luați cursuri on-line sau în persoană.

Odată ce ai gradul acest master, s-ar putea dori să știe ce fel de carieră ai putea urmări. Există o varietate de opțiuni disponibile. Unii elevi cu un Master în Management Restaurant obține funcții, cum ar fi director de ospitalitate, manager de restaurant, produse alimentare și supervizor de vânzări de băuturi, și director de turism. Unii studenți aleg să urmeze acest grad înainte de înscrierea la cursuri la nivel de doctorat.

După ce știi că acest program este potrivit pentru tine, trebuie să se aplice la un colegiu sau universitate.Procesul de aplicare este destul de simplu. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Auburn University College of Human Sciences
Castaniu, Statele Unite ale Americii

Departamentul de Nutriție, Dietetică și Managementul Ospitalității, o unitate din Colegiul de Științe Umane, oferă studii postuniversitare care conduc la un masterat cu opțiun ... +

Departamentul de Nutriție, Dietetică și Managementul Ospitalității, o unitate din Colegiul de Științe Umane, oferă studii postuniversitare care conduc la un masterat cu opțiune în Hotel și Restaurant Management, HRMT. Diploma de Master of Science (MS) este concepută pentru a oferi educație avansată pentru domeniul ospitalității care evoluează rapid. Studenții au la dispoziție două piste de studiu: teza din campus sau programul non-teză (non-teză, de asemenea, oferită în format de învățământ la distanță). Gradul MS necesită cel puțin 30 de ore semestriale pentru pista tezei și 33 pentru non-teză. Principala diferență dintre cele două programe este accentul pus pe cercetarea primară. Traseul tezei își propune să dezvolte abilitățile necesare pentru a efectua cercetări la nivel înalt, în timp util și relevante, cu scopul de a întineri gândirea și practica ospitalității existente. Traseul non-teză este conceput în principal pentru persoanele interesate să combine viața profesională actuală cu nevoia de avansare educațională. Cerințele non-teză includ finalizarea unui proiect de cercetare primară relevant pentru mediul de afaceri direct al studentului. -
MSc
Engleză
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici