MASTERSTUDIES

Vezi toate cele Programe de MSc în Management de marketing Cu jumătate de normă în Hong Kong 2020

Programe de masterat oferă același titlu de gradul - Master. Studii postuniversitare, cum ar fi Master of Science sunt scurtate Master. Master of Science în programul de management sau de Master of Science de educație de management sunt programe de studii postuniversitare în management comun. Acest lucru înseamnă că studenții primesc o educație academică cu o profunzime de reflecție și de abstractizare. Masters, de obicei, pot fi clasificate ca Master of Science (MSc), sau popular Master of Arts (MA). Master of Science (MSc), de obicei, este dat de realizarea cu succes a programelor de studii postuniversitare, cu o știință sau punctul tehnic de convergență.

Programele de marketing management le permit studenților să exploreze în profunzime gestionarea echipelor de marketing, a resurselor și a activităților. Studenții pot învăța abilități valoroase de comunicare și conducere în timp ce studiază materii precum strategii de marketing, analiză de marketing și luarea deciziilor de consum.

Hong Kong este unul dintre cele două regiuni administrative speciale ale Poporului 's Republica China, cealaltă fiind Macau.

Solicită Informații Cel Mai Bun Masterate în Științe în Management de marketing Cu jumătate de normă în Hong Kong 2020

1 Rezultate din Management de marketing, Hong Kong Filter

Master of Science în Managementul Marketingului

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University
MSc
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Globalizarea și schimbările tehnologice transformă rapid lumea afacerilor. Marketingul este o disciplină din ce în ce mai importantă în climatul economic actual. Tendințe în m ...

Citeste mai mult