$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele Programe de MSc în Management general

Gestionarea întreprinderi și angajații care alcătuiesc aceste operațiuni necesită îndemânare și cunoștințe de specialitate. Elevii care au un fundal în afaceri și sunt interesați de rafinare abilitățile lor de management pot beneficia de dobândirea o diplomă de master în management general. Primii studenți întrebare interesați de aceste programe de multe ori o punem este: "… Citeste mai mult

Gestionarea întreprinderi și angajații care alcătuiesc aceste operațiuni necesită îndemânare și cunoștințe de specialitate. Elevii care au un fundal în afaceri și sunt interesați de rafinare abilitățile lor de management pot beneficia de dobândirea o diplomă de master în management general.

Primii studenți întrebare interesați de aceste programe de multe ori o punem este: "Ce este un Master in management general?" Programe de studii de masterat Acestea combină cursuri în finanțe, analiză de business, etica, comportament organizațional, leadership, și alte subiecte aplicabile. În plus, elevii vor învăța cum să cultive o atmosferă de lucru benefic, care se concentrează pe munca în echipă și lucrează împreună pentru a atinge obiectivele de afaceri.

O diplomă în management general pregătește absolvenți pentru a excela in industria de afaceri.Prin inscrierea in una dintre aceste programe, elevii vor fi capabili să învețe de la profesioniști de încredere și cu experiență din industria și de a beneficia de lucru alaturi de colegii care au, de asemenea, obiective similare. Piața locurilor de muncă este extrem de competitivă, în special în domeniile legate de gestionarea, iar acest grad va oferi absolvenți cu abilitățile de care au nevoie pentru a iesi in evidenta in industria lor.

Multe programe de studii de masterat de management general, ia unu la trei ani pentru a finaliza. Durata programului, în plus față de cadrul instituției au participat, contribuie foarte mult la cât costă să achiziționeze acest grad.

După ce a obținut acest tip de grad, elevii vor fi pregătiți să lucreze în funcții de conducere în aproape orice tip de industrie.De exemplu, absolvenții pot fi capabili să lucreze în resurse umane ca un manager de resurse umane, ca un director de producție responsabil pentru operațiunile care supraveghează, sau ca un cont monitorizarea anumitor conturi de afaceri si clienti manager.

Programe generale de management sunt disponibile de la o varietate de diferite universități situate în întreaga lume. În multe cazuri, programe online pot beneficia studenții care încearcă să jongleze cerințele de muncă și școală sau locuiesc în zone izolate. Pentru a începe procesul de, căuta programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
PFH Private University of Applied Sciences
Göttingen, Germania

Programul de studiu în management general, care conduce la o calificare de Master of Science, este destinat studenților care au absolvit o diplomă de licență sau o diplomă în ... +

Programul de studiu în management general, care conduce la o calificare de Master of Science, este destinat studenților care au absolvit o diplomă de licență sau o diplomă în științe de afaceri. Vă va califica pentru a îndeplini funcții cu responsabilitate de conducere în companii și organizații, precum și pentru a întreprinde o carieră academică. De asemenea, vă va permite să efectuați un doctorat. -
MSc
Normă întreagă
3 semestre
Engleză
Campus