$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi tot Programe de MSc în Management executiv

Succesul în climatul moderne de comerț global de multe ori depinde înțelegerea și aplicarea de cunoștințe de afaceri. Un Master în Management Executiv este un curs universitar dedicat studiului de roluri de conducere și de gestionare în mai multe tipuri de afaceri. Un Master în Management Executiv este un program care oferă cursuri de provocatoare în planificarea, gestionarea crizel… Citeste mai mult

Succesul în climatul moderne de comerț global de multe ori depinde înțelegerea și aplicarea de cunoștințe de afaceri. Un Master în Management Executiv este un curs universitar dedicat studiului de roluri de conducere și de gestionare în mai multe tipuri de afaceri.

Un Master în Management Executiv este un program care oferă cursuri de provocatoare în planificarea, gestionarea crizelor, leadership, viziune de afaceri, managementul echipei, precum și alte aspecte ale afacerii. Obiectivele programului se concentrează adesea pe disciplinele de bază de management, cu o perspectivă la nivel mondial. Aceste programe sunt de obicei la fel de benefice pentru profesioniștii care lucrează în care acestea sunt de acei studenți care au absolvit recent lucrarea de licență. Profesioniști executive care sunt în căutarea de a avansa in cariera lor pot beneficia de finalizarea acestui program.

Beneficiile completarea unui Master în Managementul Executiv include noi oportunități de carieră, acces la pachete de beneficii mai bune, salarii mai mari, și alte stimulente financiare. În plus, absolvenții aprecia de multe ori mai multă influență asupra rezultatelor și a politicilor și o fundație bine-rotunjite academice pentru alte modificări dorite.

Costul de un Master în programul de management executiv va varia foarte mult de la o instituție academică la alta. Diferențele sunt accentuate de disponibilitatea de programe din întreaga lume. Viitorii studenți trebuie să contacteze instituțiile ales în scopul de a obține informații exacte de cost.

Carierele care sunt disponibile pentru absolvenți de Master în programul de management executiv include poziții în domeniul comunicațiilor, logistică umanitare și de management, agențiile internaționale de dezvoltare, organizații internaționale, ONG-uri și agenții de soluționare a conflictelor armate. Principiile predate pe tot parcursul studiului pentru acest grad pot fi utilizate în mai multe poziții influente și de conducere diferite.

Primul pas spre succes într-unul din aceste programe este înscrierea într-un program. Revizuirea selectarea instituțiilor academice calificate în baza de date de mai jos pentru a identifica cursul de studiu, care este cel mai relevant pentru obiectivele dvs.. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Western University Faculty of Social Science
Ottawa, Canada

Un program cuprinzător unic pentru Canada, studenții se înscriu în domeniul lor de specialitate (aplicate, științe, științe biologice sau sisteme globale de sănătate în Africa ... +

Un program cuprinzător unic pentru Canada, studenții se înscriu în domeniul lor de specialitate (aplicate, științe, științe biologice sau sisteme globale de sănătate în Africa *) în timp ce urmează cursuri de bază în management și comunicații. -
MSc
Engleză
Campus