$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vizualizează Programe de MSc în Literatură engleză

Un grad de master este o calificare academică acordate persoanelor fizice completarea unui program de nivel înalt a axat pe expertiza într-un anumit domeniu. După obținerea unui grad absolvent, studii suplimentare la nivel de doctorat este una dintre mai multe opțiuni. S-ar putea să vă întrebați, ce este un Master în literatura engleză? Acest curs de studiu oferă studenților cu stu… Citeste mai mult

Un grad de master este o calificare academică acordate persoanelor fizice completarea unui program de nivel înalt a axat pe expertiza într-un anumit domeniu. După obținerea unui grad absolvent, studii suplimentare la nivel de doctorat este una dintre mai multe opțiuni.

S-ar putea să vă întrebați, ce este un Master în literatura engleză? Acest curs de studiu oferă studenților cu studii extinse în toate domeniile de studii în limba engleză. Cursuri este oferit în mișcări semnificative literare, autori individuali, perioade istorice, istoria critică, lingvistică și filologie. Scopul este de a promova competenta la nivel mondial în toate perioadele tradiției literare în limba engleză înainte ca elevii să aleagă să se specializeze într-un singur subiect sau o zonă.

Beneficiile unui grad de master se extind atât viața profesionale și personale ale absolvenților.De exemplu, indivizii pot dezvolta o mai bună înțelegere de consolidare, rezumare și prezentare a informațiilor, care este ușor de înțeles și interesant de citit, abilități care ar putea ajuta să găsească noi oportunități de angajare sau de avans în poziții curente.

Pentru că acest program este disponibil la diferite universități, costuri diferă în funcție de locația școlii și durata programului. Elevii ar trebui să solicite detalii cu privire la așteptările cost din instituțiile individuale.

Absolvenți cu o literatură de Master of Science limba engleză găsi adesea angajarea utilizarea lor abilități de scriere și de comunicare în procesul de predare, scriere sau de editare. industrii tipice includ mass-media, publicarea și mediul academic. Cu toate acestea, absolvenții pot găsi de asemenea o carieră în industriile care variază de la relații și organizații non-profit publice, drept, de afaceri, contabilitate, tehnologie și finanțe.Poziții, cum ar fi lucrătorii din serviciul public, angajații guvernamentali, lucrători de servicii de sănătate, în domeniul asistenței judiciare, și analist financiar sunt perspective realiste.

clase sau full- part-time pot fi disponibile pentru profesioniști activi care au nevoie de o mai mare flexibilitate a procesului de învățământ. Multe facilități oferă platforme de învățare la distanță on-line pentru confort suplimentar. Pentru a găsi școala potrivită pentru tine, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
SUNY Old Westbury School of Education
Old Westbury, Statele Unite ale Americii

Master of Science (MS) în alfabetizare este conceput ca o Pathway către certificarea profesională în alfabetizare fie la nivel de copilărie (B-6), fie la adolescență (5-12), s ... +

Master of Science (MS) în alfabetizare este conceput ca o Pathway către certificarea profesională în alfabetizare fie la nivel de copilărie (B-6), fie la adolescență (5-12), sau ambele. -
MSc
Engleză
Campus