Filter
Masterat în Științe
Japonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele 2 Masterate în Științe Cei Mai Buni în Japonia 2019/2020

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Japonia are una dintre sistemele de foarte integrate de învățământ superior din Asia. Japans abordare a științei și tehnologiei este extrem de evaluat, astfel, nivelul lor de educație foarte structurate de la copilărie la primar prin secundare la nivel terțiar. Cu 126 de milioane de oameni care trăiesc în Japonia are un mediu cultural bogat. Zona mai mare din Tokyo este cea mai mare zonă metropolitană din lume, cu peste 30 de milioane de locuitori.

Contactează Direct Școlile Top Programe de MSc în Japonia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Oxademy Business School

O Master Of Science în Conducere Organizațional (MSOL) este un program de gradul oferite în comun de către Oxademy și Universitatea Northwood. MSOL este conceput special ... [+]

Oxademy - Northwood University Statele Unite ale Americii - Programul Comun

Învață de la două școli diferite, CU două perspective gratuit DIFERITE

Master of Science în Conducere Organizațională (MSOL) este un program de gradul oferite în comun de către Oxademy și Universitatea Northwood. MSOL este conceput special pentru tinerii profesioniști dinamici, de mare calibru și, de asemenea, pentru directori care accentul se pune pe strategie, leadership si schimbare, și globalizarea. Acesta este conceput pentru a vă ajuta să elibereze potențialul uman în cadrul organizației dumneavoastră în timp ce vă poziționarea pentru avansarea profesională.

Universitatea Northwood (NU) este unul dintre cele mai clasate universitate privată în Statele Unite, cu campusuri în Midland, Michigan și Cedar Hill, Texas. Universitatea este acreditată de către Comisie Higher Learning și este un membru al Asociatiei North Central (800.621.7440; www.higherlearningcommission.org). NU este, de asemenea, acreditat prin intermediul Consiliului de Acreditare pentru școli de Business și programe (ACBSP), precum și. Universitatea are 55.000 de absolventi din întreaga lume. Program de contabilitate Northwood University treilea clasat pe locul pe lista celor mai bune BestColleges.com lui programe online pentru o diplomă de licență de contabilitate; și programul de marketing a fost recunoscut pe lista TheBestSchools.org de "The 20 Cel mai bun Online de licență în Marketing Programe de studii. "... [-]

Japonia Tokyo
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
12 - 24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Waseda Business School

MSc în finanțe Programul este un full-time, de doi ani, desfășurat în limba engleză. Este conceput pentru a cultiva resursele umane cu cunoștințe financiare și cunoștințe ... [+]

Program full-time, de doi ani, realizat în limba engleză

MSc în finanțe Programul este un full-time, de doi ani, desfășurat în limba engleză. Este conceput pentru a cultiva resursele umane cu cunoștințe financiare și cunoștințe tehnice necesare activităților antreprenoriale.

Educație fundamentală pentru cunoștințe și abilități esențiale

Acest program nu necesită experiență profesională la momentul admiterii. Elevii vor primi în mod sistematic o educație fundamentală pentru a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra ca profesioniști în domeniul financiar în viitor.

Educație avansată pentru specialiști și cunoștințe și abilități practice... [-]
Japonia Tokyo
Contactează şcoala
Engleză,Japonez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză