Programe de MSc în Istorie

Caută 4 Programe de MSc în Istorie

Istorie

Viitorii studenți care caută un Master in Stiinte de multe ori uita să-și extindă modul de înțelegere a lumii. O diplomă în istorie oferă fiecărui elev cu o conexiune mai profundă a evenimentelor istorice. Absolvenții obține abilitatea de a vedea modele și pot folosi cunoștințele lor profesionale într-o varietate de moduri.

Este posibil să fi întrebat, ce este un Master in istorie? Urmărirea istorie în școală absolvent poate fi o experiență bogată. Trecutul este studiat într-un mod care este angajarea și provocator. Complexitatea interpretare, narațiune, iar gândirea obiectiv sunt explorate. Diverse tehnici care studiază sunt folosite cu scopul de a oferi fiecărui elev posibilitatea de a deveni un savant. Informatiile sunt cercetate, analizate, organizat, a fost realizat sub forma de proiecte scrise și vorbite.

Elevii găsesc beneficiază foarte mult de la acest program în mai multe moduri. Mai întâi de toate, participanții au posibilitatea de a culege înțelepciune de la profesori bine rotunjite.De asemenea, ei invata sa inteleaga conceptele istorice într-un mod mai analitic. O mai bună înțelegere a chestiunilor politice, demografice, culturale și este un alt beneficiu de a urma un masterat în istorie.

Toți cei care caută să meargă la școală absolvent este interesat de costurile implicate. Taxele de studiu variază foarte mult de la o instituție la alta. Există programe de Master sunt oferite la nivel mondial, astfel încât cheltuielile vor depinde și de locație.

Cei care au absolvit cu un master in Istoria se afla cu locuri de muncă în diverse medii. Unii absolvenți preferă să lucreze în domeniul educației, care trece pe cunoașterea trecutului pentru o nouă generație. Alții pot privi cu nerăbdare să lucrăm ca istorici profesioniști în muzee sau biblioteci, în calitate de prezentare și arhivare sunt sarcini învățate de orice istoric. Mulți studenți vor excela în alte domenii, cum ar fi jurnalism sau drept. O apreciere mai completă a istoriei se pretează la multe aplicații.

Sunteți gata să ia primii pași pentru a finaliza gradul în istorie. Utilizați paginile noastre de programe și forme de căutare, astfel încât puteți începe găsi o școală absolvent de alegerea ta. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Maestru în istorie și filosofia științei

Utrecht University
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Ţările de Jos Utrecht

Veți învăța să dezvolte și cercetare la întrebările istorice sau filozofice de cercetare. [+]

O PERSPECTIVĂ PE TERMEN LUNG privind știința și societatea

HPS a fost de două ori judecat'best în category' de ghidul de Master național (Keuzegids Masters): în categoria "Stiinta si politice" (beta en Beleid, 2012) și în categoria "Filosofie" (Wijsbegeerte, 2013). Curriculum-ul se referă la cursuri pe teme selectate în:

Istoria științei sau umaniste Filosofia Științei sau umaniste Învățătura de Fizica Învățătura de Matematică și Logică

Veți învăța să dezvolte și cercetare la întrebările istorice sau filozofice de cercetare.

Taxă statutară - 2018-2019: 2.060 € (NL și UE / SEE); Taxă instituțională - 2018-2019: 12.585 € (NL și UE / SEE) și 18.690 € (non-UE / SEE). Pentru mai multe detalii, consultați site-ul instituției.... [-]


Master studii istorice

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24  September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest program de studii postuniversitare a învățat își propune să vă prezint studiu nivel avansat de istorie, în timp ce aprofundarea înțelegerea istorică și conștientizare. [+]

De ce acest curs?

Acest program de studii postuniversitare a învățat își propune să vă prezint studiu nivel avansat de istorie, în timp ce aprofundarea înțelegerea istorică și conștientizare.

Ești o gamă largă de clase, precum și pregătire riguroasă în metode și surse de cercetare istorică. Puteți alege să studieze subiecte tematice, istoriografice sau teoretice intr-o gama larga cronologic și geografic. Există, de asemenea, posibilitatea de a specializat într-o zonă special, cum ar fi:

Istoria relațiilor internaționale în secolele 19 si 20 Istoria Scottish modernă timpurie Veți studia

Există o gamă largă de cursuri în cadrul unui curriculum flexibil.... [-]


Msc istorie de sanatate

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Glasgow

Master în Istorie Sanatate exploreaza ultimele secole două și jumătate pentru a căuta originile și impactul experiențele noastre de sanatate moderne și așteptările, împreună cu motivele care le-au schimbat atât de rapid. [+]

Master în Istorie Sanatate exploreaza ultimele secole două și jumătate pentru a căuta originile și impactul experiențele noastre de sanatate moderne și așteptările, împreună cu motivele care le-au schimbat atât de rapid. Examinează o varietate de probleme, cum ar fi:

dezvoltarea psihiatriei de la nașterea sa, în secolul al 19-lea creșterea de reglementare pentru droguri și medicamente impactul războiului asupra tehnologiilor medicale provocările cu care se confruntă cei care doresc să transforme sănătatea copiilor britanici

Gradul este potrivit pentru cei din umaniste, științe sociale și medii științifice sănătății, precum și cei care au lucrat în profesiile din domeniul sanatatii.... [-]


Master în mediu, patrimoniu și politică

University of Stirling
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Cursul nostru de masterat interdisciplinar este ideal dacă lucrați deja în sectorul patrimoniului sau căutați o carieră în acest domeniu. Oferă un echilibru perfect între elementele practice și intelectuale ale patrimoniului și ale politicii. [+]

Prezentare generală

Cursul nostru de masterat interdisciplinar este ideal dacă lucrați deja în sectorul patrimoniului sau căutați o carieră în acest domeniu. Oferă un echilibru perfect între elementele practice și intelectuale ale patrimoniului și ale politicii.

Cursul explorează patrimoniul cultural, natural, tangibil și intangibil, cu un accent special pe istoria mediului. Veți dezvolta abilități practice puternice de-a lungul cursului - atât în ​​teren, cât și în sala de clasă - și veți realiza un proiect de cercetare individual.

Avem legături strânse cu industria, astfel veți beneficia de vorbitorii invitați care sunt experți în domeniul lor - precum și de partenerii externi care oferă oportunități pentru proiecte de lucru.... [-]