close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de MSc în Inginerie arhitecturală 2021 în Statele Unite ale Bruxelles în Belgia

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs. inginerie de arhitectură este un domeniu care se concentrează în principal pe integ… Citeste mai mult

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

inginerie de arhitectură este un domeniu care se concentrează în principal pe integritatea și siguranța clădirilor structurale. Într-un program pentru acest domeniu, elevii pot afla mai multe despre sistemele electrice, acustică, aspectele mecanice ale arhitecturii, și tehnologii de construcție.

Belgia, oficial Regatul Belgiei, este un stat federal în Europa de Vest. Este membru fondator al Uniunii Europene și găzduiește sediul UE, precum și cele ale multor altor organizații internaționale majore, cum ar fi NATO.

Pentru cei care doresc să avanseze educația lor, Bruxelles oferă o selecție largă de locul în care să studieze. Universități de top cum ar fi Vrije Universitet Bruxelles și Université Libre de Bruxelles se bazează aici.

Solicită Informații Programe de MSc în Inginerie arhitecturală în Statele Unite ale Bruxelles în Belgia 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Vrije Universiteit Brussel
Bruxelles, Belgia

Master of Science în Arhitectură pregătește designeri pentru a realiza sinergia dintre disciplinele de inginerie și arhitectură.

Master of Science în Arhitectură pregătește designeri pentru a realiza sinergia dintre disciplinele de inginerie și arhitectură. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
20 Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici