MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Imobiliare în Olanda 2020

Master standuri pentru Master of Science. Este un învățământ diplomă de studii postuniversitare de master 's oferit de universități într-un număr mare de națiuni. Gradul este de obicei studiat în științe și, ocazional, în științele sociale.

Programul Real Estate învață instrumentele necesare în dezvoltarea imobiliară, de construcții, și finanțe. Este proiectat pentru profesioniștii care doresc o carieră în domeniul high-recompensă de imobiliare.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Masterat în Științe de Top în Imobiliare în Olanda 2020

1 Rezultate din Imobiliare, Ţările de Jos Filter

Master în Studii Imobiliare (acreditat RICS)

University of Groningen
MSc
01 Sept 2021
<
Normă întreagă
01 May 2021
Engleză
Campus

Masteratul în științe imobiliare este cel mai multidisciplinar grad de licență în domeniul imobiliarelor din Europa continentală. Punctul forte al programului constă în concen ...

Citeste mai mult