MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Imobiliare 2020 în Statele Unite ale Cirencester în Marea Britanie

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Programul Real Estate învață instrumentele necesare în dezvoltarea imobiliară, de construcții, și finanțe. Este proiectat pentru profesioniștii care doresc o carieră în domeniul high-recompensă de imobiliare.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Solicită Informații Programe de MSc în Imobiliare în Statele Unite ale Cirencester în Marea Britanie 2020

2 Rezultate din Imobiliare, Cirencester Filter

Master of Science în Real Estate

Royal Agricultural University
MSc
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Oferind o cale clară a statutului profesional plin, vă va dota cu cunoștințele necesare și atributele pentru a excela în cadrul profesiei imobiliare și să se pregătească pentr ...

Citeste mai mult

Royal Agricultural University
MSc
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Punem de asemenea absolvenți din multe alte posturi de formare APC, inclusiv firmele mici, moșii private și alte proprietarii de terenuri mari, cum ar fi National Trust și con ...

Citeste mai mult