MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Imobiliare în Irlanda 2020

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă una dintre cele două cele mai populare denumiri ale programelor de masterat. Recunoscut internațional, titlul de MSc este de obicei oferit după aproximativ patru ani de studiu riguros în ceea ce de obicei este un domeniu de studiu bazat pe științe.

O educație în domeniul imobiliar poate pregăti studenții pentru o varietate de cariere în domeniul gestionării și care se ocupă în proprietate. Programele vor varia, dar unele dintre clase oferite pot include gestionarea post vacant, marketing, instrumente financiare, comunicare, expertize, proprietati comerciale si etica in afaceri.

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Programe de Masterat în Științe de Top în Imobiliare în Irlanda 2020

1 Rezultate din Imobiliare, Irlanda Filter

Master în Facilități

Portobello Institute of Education
MSc
<
Normă întreagă
<
3 semestre
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Domeniul facilităților de gestionare devine rapid o sursă de management strategic pentru organizații, deoarece sectorul crește rapid pe piața globală. Acest MSc Facility Manag ...

Citeste mai mult