MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Gestionarea afacerilor în Suedia 2020

Un Master of Science sau Master este o diplomă de studii postuniversitare de obicei în domeniile științelor și științe sociale. MSC poate fi desigur pe bază, bazată pe cercetare, sau un amestec din cele două.

Programele de management al afacerilor îi învață pe studenți aspectele de bază ale conducerii corporative și ale resurselor umane. Studenții învață de obicei cum să adune echipe în mod eficient, să faciliteze cooperarea și să implementeze în detaliu politici de supraveghere.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Programe de Masterat în Științe de Top în Gestionarea afacerilor în Suedia 2020

1 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Suedia Filter

Master în Afaceri & management

Stockholm School of Economics
MSc
Aug 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Mediile de afaceri contemporane sunt marcate de schimbări continue și rapide. Organizațiile, indiferent de vârstă, dimensiune sau industrie, trebuie să identifice și să urmăre ...

Citeste mai mult