MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Gestionarea afacerilor 2020 în Statele Unite ale Stockholm în Suedia

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Programele de management al afacerilor îi învață pe studenți abilitățile de care au nevoie pentru a-și asuma roluri de conducere într-un mediu profesional. Se pune de obicei un accent puternic pe abilitățile de comunicare, structura organizatorică și managementul resurselor umane.

Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finlanda și este conectat la Danemarca prin podul de Öresund (Öresundsbron). Suedia are o tradiție puternică de a fi o țară deschisă, dar discret.

Fiind cel mai mare oraș din Suedia, Stockholm are peste 1,3 milioane de persoane din mediul urban. Orașul cuprinde mai multe insule și este capitala Suediei. Stockholm are peste 10 de universități și colegii.

Solicită Informații Programe de MSc în Gestionarea afacerilor în Statele Unite ale Stockholm în Suedia 2020

1 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Stockholm Filter

Master în Afaceri & management

Stockholm School of Economics
MSc
Aug 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Mediile de afaceri contemporane sunt marcate de schimbări continue și rapide. Organizațiile, indiferent de vârstă, dimensiune sau industrie, trebuie să identifice și să urmăre ...

Citeste mai mult