MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Gestionarea afacerilor în Olanda 2020

Un MSc, sau Master în Științe, reprezintă o distincție academică oferită după completarea cu succes a unui set prestabilit de cursuri bazate de cele mai multe ori pe o disciplină științifică. Un MSc îmbunătățește adesea oportunitățile profesionale, dar și potențialul de câștig.

Un program de management al afacerilor îi învață pe studenți cum să gestioneze și să îi supravegheze pe alții cu succes și în mod eficient. Subiecte importante precum comunicarea, administrarea afacerilor și conducerea corporativă vor fi de obicei explorate în mod regulat.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe de Masterat în Științe de Top în Gestionarea afacerilor în Olanda 2020

3 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Ţările de Jos Filter

Master in managementul afacerilor sport

Wittenborg University of Applied Sciences
MSc
<
La zi
Engleză
Campus

analize Acest curs interesant și evaluează forțele comerciale și de management care au contribuit la succesul afacerii sportului. Acesta oferă o flexibilitate cu o combinație ...

Citeste mai mult

Master în științe și managementul afacerilor

Utrecht University
MSc
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Masterul nostru de Științe și Managementul Afacerilor (SBM) vă oferă o pregătire unică, care vă va permite să traduceți idei interesante în produse inovatoare.

Citeste mai mult

Master în Afaceri Internaționale și Management

University of Groningen
MSc
01 Feb 2020
<
La zi
<
12 luni
Engleză
Campus

Master în Afaceri și Management Internațional (IB)

Citeste mai mult