MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Gestionarea afacerilor 2020 în Statele Unite ale Hatfield în Marea Britanie

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Programele de management al afacerilor îi învață pe studenți aspectele de bază ale conducerii corporative și ale resurselor umane. Studenții învață de obicei cum să adune echipe în mod eficient, să faciliteze cooperarea și să implementeze în detaliu politici de supraveghere.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Solicită Informații Programe de MSc în Gestionarea afacerilor în Statele Unite ale Hatfield în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Hatfield Filter

Master of Science în Managementul Afacerilor Internaționale cu Management de Proiect

EduPlanet
MSc
Sept 2020
<
La zi
<
12 luni
15 Aug 2020
Engleză
Campus

Cursul nostru oferă un studiu sistematic, aprofundat al afacerilor internaționale. Veți învăța să evaluați critic și să evaluați teoriile și ideile existente în lumea afaceril ...

Citeste mai mult