MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Gestionarea afacerilor 2020 în Statele Unite ale Cirencester în Marea Britanie

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Un program de management al afacerilor îi învață pe studenți cum să îi gestioneze pe alți muncitori din mediul corporativ în mod eficient și eficace. Studenții obțin de obicei p înțelegere cuprinzătoare despre impactul pe care politicile manageriale îl au asupra productivității și profiturilor companiilor.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Solicită Informații Programe de MSc în Gestionarea afacerilor în Statele Unite ale Cirencester în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Cirencester Filter

Masterat in managementul afacerilor

Royal Agricultural University
MSc
<
Normă întreagă
<
12&nbsp;-&nbsp;48 luni
Engleză
Campus

Acest Master vă permite să se concentreze exclusiv pe general de afaceri sau pentru a selecta module care permit un accent pe vin, produse alimentare, cabaline, agricultura, d ...

Citeste mai mult