Vezi Programe de MSc în Gestionarea afacerilor 2020 în Statele Unite ale Birmingham în Marea Britanie

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.Un program de management al afacerilor subliniază importanța structurii organizatorice și a politicilor manageriale într-o varietate de medii corporative. Pot fi acoperite sub… Citeste mai mult

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Un program de management al afacerilor subliniază importanța structurii organizatorice și a politicilor manageriale într-o varietate de medii corporative. Pot fi acoperite subiecte precum marketing, managementul resurselor umane, contabilitate și restructurarea corporativă.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Birmingham este acasa, la sase universitati, cel mai mare colegiu de formare continuă în Marea Britanie, trei școli de afaceri și trei colegii de educație religioasă. Nu e de mirare că este al doilea oras britanic cel mai populat, altele decât Londra.

Solicită Informații Programe de MSc în Gestionarea afacerilor în Statele Unite ale Birmingham în Marea Britanie 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Ulster University, London & Birmingham Campuses
London, Regatul Unit +1 Mai mult

Cursul extins de Master în Marketing este un program de studiu de marketing avansat, cu provocări academice și strategice, cu un accent deosebit pe antreprenoriat.

Cursul extins de Master în Marketing este un program de studiu de marketing avansat, cu provocări academice și strategice, cu un accent deosebit pe antreprenoriat. -
MSc
La zi
16 luni
Engleză
May 2020
Campus