MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Gestionarea afacerilor 2020 în Statele Unite ale Canterbury în Marea Britanie

Un Master of Science, sau o diplomă de master în științe este un grad academic livrate de către universități din multe țări. Un Master of Science este o alegere populara după finalizarea o diplomă de licență.

Programele de management al afacerilor îi învață pe studenți abilitățile de care au nevoie pentru a-și asuma roluri de conducere într-un mediu profesional. Se pune de obicei un accent puternic pe abilitățile de comunicare, structura organizatorică și managementul resurselor umane.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Canterbury este un oraș istoric cu catedrală, și nume înseamnă "oameni Kent 's bastion ". Este acasa, la patru universități și multe alte instituții de învățământ superior, care acoperă 25% din populația adultă din Canterbury.

Solicită Informații Programe de MSc în Gestionarea afacerilor în Statele Unite ale Canterbury în Marea Britanie 2020

2 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Canterbury Filter

MSc Afaceri Internaționale și Management

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Master în Afaceri Internaționale și Management oferă o perspectivă asupra unui număr de domenii de management general, cu un accent deosebit pe aspectele cheie ale afacerilor ...

Citeste mai mult

MSc Internaționale de Afaceri și Management cu o limbă străină

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest program oferă o perspectivă asupra mai multor domenii de management general, cu un accent deosebit pe aspectele cheie ale afacerilor internaționale.

Citeste mai mult