MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Gestionarea afacerilor în Lituania 2020

Master of Science oferă o oportunitate pentru absolvenții de a obține abilități avansate de cercetare și cunoștințe într-un mediu de învățare profesional.Un Master of Science (MS) vă poate oferi cu fundație de cunoștințe și competențe cheie pe care le 'avea nevoie de-a lungul carierei dvs.

Un program de management al afacerilor îi învață pe studenți cum să gestioneze și să îi supravegheze pe alții cu succes și în mod eficient. Subiecte importante precum comunicarea, administrarea afacerilor și conducerea corporativă vor fi de obicei explorate în mod regulat.

Republica Lituania este denumirea oficială a țării. Se gaseste in partea de nord a Europei. Lituania apreciază științei și tehnologiei în sistemul lor de educație extrem. Ea are aspectele de bază ale nivelului primar, secundar și terțiar de educație. Lituania este o altă țară lider în furnizarea de arte, științe, inginerie, precum și cursuri tehnologice. Lituania sa confruntat cu mai multe provocări în învățământul superior din ultimii ani care au dus la crearea a 20 de universități pentru a spori accesibilitatea acesteia.

Programe de Masterat în Științe de Top în Gestionarea afacerilor în Lituania 2020

1 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Lituania Filter

Master în Managementul Afacerilor

Klaipeda University
MSc
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul a fost conceput pentru persoanele care doresc să devină lideri în afaceri și să dezvolte și să implementeze strategii de dezvoltare organizațională, axate pe împuter ...

Citeste mai mult