MASTERSTUDIES

Vezi Programe de MSc în Gestionarea afacerilor în Danemarca 2020

Master of Science (MSc): Aceste programe sunt studii postuniversitare pentru persoanele care au terminat recent studiile universitare de licență și doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor la un nivel profund și mai științifice.

Un program de management al afacerilor îi învață pe studenți cum să gestioneze și să îi supravegheze pe alții cu succes și în mod eficient. Subiecte importante precum comunicarea, administrarea afacerilor și conducerea corporativă vor fi de obicei explorate în mod regulat.

In ciuda populatiei mici, locul Danemarca, ca una din lume cele mai inovatoare țări datorită unui accent puternic pe cercetare și educație de înaltă calitate. Veți fi, de asemenea, studierea într-un mediu sigur, prietenos și bazată pe inovare.

Programe de Masterat în Științe de Top în Gestionarea afacerilor în Danemarca 2020

3 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Danemarca Filter

Master în Afaceri, limbă și cultură (Flensburg) (MSc)

University of Southern Denmark
MSc
Oct 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Master of Science în afaceri, limbă și cultură vă oferă posibilitatea de a extinde cunoștințele în domeniile de economie de afaceri și de afaceri ...

Citeste mai mult

Master în Afaceri și management internațional

University of Southern Denmark
MSc
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Zona de focalizare a profilului este International Business și Management. Profilul în Afaceri Internaționale & Management oferă ...

Citeste mai mult

Master Of Science în Inginerie - Electronică

University of Southern Denmark
MSc
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Cu un MSc în Inginerie - Electronică, veți dobândi competențe în domeniul electronicii de putere și a sistemelor integrate și o combinație a celor două discipline.

Citeste mai mult